!Скъпата,пусни го инфото ако можеш . Знам го Ментовия носорог-специално този за който говори Рибката наистина изглежда много добре

Боци,браво,че вече си по-добре и че си "като нова"
Каква буря Олимпия ,ние правим такива неща като Катето и Руми
Какво правим по цял ден - леко се изнервяме, чудим се с какво да я занимаваме, много бързо й омръзват всички неща - рисуваме, коли караме, къщи и гаражи строим, караме влак, возим кукли..
А Коко е първенец по приказване,браво на него
Кате,а Кали пък заспива с нейното нани-едно олекотено юрганче ,което не го изпуска за секунда,не може да заспи без него,когато се събуди го е стиснала и го гняви около 1 час след това.. не ми дава да го изпера,навсякъде го носим ...направо се е закъсало
Една мечка и един заек също много ги разнася .

Давай в същия дух!

/
Специални поздравки и целувки на Коки и кака Джули /имам си слабост към тях
Умряхме да се смеем

,имаме цяла колекция от детски филмчета ,но въобще не е въодушевен малчо, сега в страстани са топчетата и само повтаря"топчи,топчи"и рекламите са ни любими 
ли вече в нормално време?
На 2 месеца ми направи възпаление на ушите, на 4 месеца повтори...все по доктори ходехме, та ми се е запечатала разревана пред очите, не мога да си спомня да се е усмихвала. Най-обичах да я гледам как спи 

Гледа ги предимно когато обядва.
-да си ги носят със здраве куклите!
.Не й давам вече сиропчето,няма ефект,явно е период и ще чакаме да отмине 
Накрая като се вгледах внимателно в нея бяха останали 3 капки и след разговор с лабораторията и описание на случая, те запазиха благоприличие и не ми се изсмяха, а казаха, че ще направят всичко възможно, за да проведат изследването...След малко ще ходя за резултатите.
).
Казва "пей-пей" и като го попитам коя песничка, почва "мииаа моааа... пей-пей" Другата любима е "Тече, всичко тече". И нея я запомни от рекламата на някакво лекарство
Втора седмица заспиваме без нея!
Не беше толкова трудно и съм много доволна!