, Ботци!Мони също е без памперс през нощта, вече доста дни, един ден ми свършиха и моя мъж докато се накани да донесе и то вече нямаше нужда.

, то и миналата нямаше...та малката въобще не знае що е то сняг.
. А за голямата работа разбрах, че като я сложа на гърнето и почва да се стиска...май предпочита в памперса. Докарах и запек един ден, като упорито я слагах на всяко пръцкане на гърнето и четем книжки, рисуваме...какво ли не...ама нищо, даже се напъна 1-2 пъти, ама нищо не стана. На сутринта си я оставих да си се напъва в памперса и си свърши работата 

Ама нали знаете какво е да намажеш устните на такова дете, казвам й да не си вади езика и да не се облизва, а тя точно това прави, та незнам до колко има ефект от мазането...Ако имате идеи, бабешки лекове, казвайте...Мисля и тема в Здравния да пусна, ако се задържи проблема...

Големи симпатяги са ,дано младоженецът е послушен и булката да не го бие много
Относно херпеса и аз не мога да помогна, не съм имала такова нещо. Сега има хубави кремове п/в херпес/ако е такова де/ ,питай в аптеката или доктора кое става за дете.
Добре дошли на завърналите се botzi и good mamma!!!
Ходихме и до яслата, нещо са пропуснали да ми обяснят, че таксата за изминалия месец се плаща през първата седмица на следващия и се оказахме длъжници!
понякога дори не може да попие всичко и сутрин кръстчето му е мокро. През деня си казва и без проблем сяда на гърнето, а след това задължително се хвали и чака потвърждение за извършеното добро дело!
Тук заваля на парцали в неделя, но преди това се изля толкова дъжд, че снега нямаше как да се задържи, а от вчера си пече едно слънце и ни е топличко, и май скоро няма да видим снежец!
Наши приятели бяха този уикенд на Петрово бърдо, близо до яз. Батак, направили са чудесни снимки, имало е доста сняг, и ние трябваше да сме с тях, но в неделя беше РД на дъщеричката на шефа ми и нямаше как да го пропуснем.
То вярно, че и снаха ми като се качи на по - високи обувки е стърчи над брат ми, ама не чак токоз. Чудесно е, че сте се забавлявали на сватбата!
,
, но и аз мисля ,че най подходащи са първите две, а другата за празниците
,
,
,ама вие сте си прекарали страхотно
,
Препоръчани теми