ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 716
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
 welcome , Ботци!
Мони също е без памперс през нощта, вече доста дни, един ден ми свършиха и моя мъж докато се накани да донесе и то вече нямаше нужда.

# 271
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Вчера не можах да се включа, че много тичане имах  Tired

Боци, добре дошла! Радвам се, че сте отпочинали. Аз планувам една отпуска другата седмица, но ще си гледам малката вкъщи, да почине бабата малко. Пък за снежна ваканция отдавна си мечтая. Тук в Пловдив още не сме видяли сняг тая година  Sad, то и миналата нямаше...та малката въобще не знае що е то сняг. Rolling Eyes

Краси, Слънчо, честито за памперсите! При нас това е мираж Confused Въобще нищо не ми казва, че й се прави нещо, дори не ми казва и ако вече го е направила. Ако я сложа на гърнето пишка, ако не я сложа си пишка в памперса  Crossing Arms. А за голямата работа разбрах, че като я сложа на гърнето и почва да се стиска...май предпочита в памперса. Докарах и запек един ден, като упорито я слагах на всяко пръцкане на гърнето и четем книжки, рисуваме...какво ли не...ама нищо, даже се напъна 1-2 пъти, ама нищо не стана. На сутринта си я оставих да си се напъва в памперса и си свърши работата Crazy
Иначе сутрин винаги е суха и си пишка в гърнето. Peace

Да ви се оплача, днес на горната устна на Руми се появи нещо като херпес или малка раничка. Не знам дали не е от биберона, който смучи на заспиване (после го изплюва) или си е херпес. Мазах го с Витамерфен, това ми дойде на ум  newsm78 Ама нали знаете какво е да намажеш устните на такова дете, казвам й да не си вади езика и да не се облизва, а тя точно това прави, та незнам до колко има ефект от мазането...Ако имате идеи, бабешки лекове, казвайте...Мисля и тема в Здравния да пусна, ако се задържи проблема...

Давайте предложения и за нова тема, че Дидунчо някъде изчезна, та може би пак аз ще трябва да я пусна
А кой ми реже постоянно заглавието на темата незнам
Ето няколко идеи от мен:
-   Навънка дъжд и сняг вали, ФЕВРУАРЧЕТО крои бели
-   Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука
-   Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 13:45 от Катерина78

# 272
Привет,момичета!Ето,че  се  завърнахме  у  дома  от  гостуването  при  свекървата.Благодаря  ви,че  сте  ми  честитили  именния  ден  на  малката,трогната  съм.Ние  3  седмици  бяхме  при  баба  и  дядо  на  село.Ще  се  постарая  да  ви  изчета.Какво  да  ви  кажа?В  момента  на  Михаела  и  никнат  2  зъба  едновременно и  е  кисела.Днес  е  приятно  и  бяхме  до13ч навън  и  в  момента  моето  момиче  спи.Добре  ми  се  отрази  тази  смяна  на  обстановката,дори  няколко  пъти  с  татито  излизахме  на  кръчма  с  приятели.За  гърнето  и  при  нас  е  трудно,като  я  сложа  пишка,но  не  казва.Нашата  работа  е  като  при  Руми  на  Катерина.Продължаваме  борбата  с  гърнето  и  се  моля  да  имам  по-вече търпение.Чао  и  лек  ден  на  всички! newsm03

# 273
Здравейте!

Добре дошли на мама Боци и гуд мама.

Браво на Ивана и Мони. Hug

Ние, бяхме без памперс. Тръгнахме на ясла и отново го сложихме,  дори се страхуваше от гърнето. Но от миналата седмица отново сяда. Дори днес, тъй като отново си е в къщи, ми казва вече три пъти че и се пика и ака. Надявам се вече да се поуспокои. Днес дори се храни самичка с лъжичка. Това определено са заслуги на яслата. Също там вече спи без биба. Взело я било кучето.
Само ме е яд, че тъкмо вече е по-спокойна и отново е сополива. Давам само хомеопатични, но сигурно ще идем после и до лекарката.

Кате, на мен ми допадат всички предложения за нова тема.
Определено не мога да те посъветвам за херпеса на Руми. Дано бързо да й мине.

Иринополис, аз също смятам че е добре първо да пробвате в яслата при вас. Ако видиш, че има проблеми, тогава да я водиш при майка ти. Да знаеш че ще ти се види дълга седмицата, аз за 6- 7 часа се затъжвам, пък не ми се мисли за повече.

Лека вечер

# 274
Кате, страхотни идейки ти идват за заглавие-браво на теб  Peace Мисля, че за сезона най-подходящо е първото заглавие  Sunglasses

А, за херпеса за съжаление не мога да помогна  Confused Как може толкова малки душички да ги мъчат подобни неща  #2gunfire А Руми боли ли я или не й прави особено впечатление?

# 275
Забравих да ви се похваля, че в събота бяхме сватбари. Е какъв беше този студ. Събрах направо за цяла година. Но, като влезнахме в ресторанта забравихме какво става навън и изкарахме просто страхотно. В два часа сутринта спря тока в ресторанта, от там всички приятели в един от фирмените рейсове на младоженеца и продължихме в тях. На пук на студа ние се повеселихме подобаващо. Ето една снимчица, в средата са младоженците. Споменавам го, защото симетрията може да ви подлъже.
http://images20.snimka.bg/004488539.jpg

# 276
  • София
.... Ето една снимчица, в средата са младоженците. Споменавам го, защото симетрията може да ви подлъже.
http://images20.snimka.bg/004488539.jpg

Joy  Joy Големи симпатяги са ,дано младоженецът е послушен и булката да не го бие много  Laughing

Кате, и на мен ми харесват заглавията.Третото го пази за другата тема,сега да избираме м/у първите две  Peace Относно херпеса и аз не мога да помогна, не съм имала такова нещо. Сега има хубави кремове п/в херпес/ако е такова де/ ,питай в аптеката или доктора кое става за дете.

Браво на сухите дупета, при нас гърнето е мираж ... Simple Smile

# 277
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug   Добре дошли на завърналите се botzi и good mamma!!!

Ние днес бяхме на преглед при доктора, Марти върви към подобрение, но ще си продължим с Класид-а още 5 дни, за по-сигурно. В неделя доктора ще е дежурен и отново ще го посетим с надеждата от понеделник Марти да тръгне на ясла!!!  Praynig  Ходихме и до яслата, нещо са пропуснали да ми обяснят, че таксата за изминалия месец се плаща през първата седмица на следващия и се оказахме длъжници!  Embarassed 

ribkata, krasykm06, чесито ви сухо дупе! За сух нощен памперс на нас май ни е доста рано,  newsm78 понякога дори не може да попие всичко и сутрин кръстчето му е мокро. През деня си казва и без проблем сяда на гърнето, а след това задължително се хвали и чака потвърждение за извършеното добро дело!

elix, пратете малко сняг по жицата!  Joy Тук заваля на парцали в неделя, но преди това се изля толкова дъжд, че снега нямаше как да се задържи, а от вчера си пече едно слънце и ни е топличко, и май скоро няма да видим снежец!  Sad  Наши приятели бяха този уикенд на Петрово бърдо, близо до яз. Батак, направили са чудесни снимки, имало е доста сняг, и ние трябваше да сме с тях, но в неделя беше РД на дъщеричката на шефа ми и нямаше как да го пропуснем.

tinka81, браво на Вили!!! И аз намирам положителни неща от макар и краткия престой на Марти в яслата, но за съжаление заради тази кашлица пропускаме втора седмица! Голяма сватба, голям купон, а за симетрията какво да кажа - за любовта няма граници!!! Да са живи и здрави младоженците и много да се обичат!

good mamma, честити ви нови зъбки! На Марти му остана само още един кътник и край с млечните зъбки, не за дълго обаче, по мои наблюдения още в края на 5-тата годинка започват да ги сменят с постояните!

Катерина78, заглавията ти са чудесни! А за херпеса на Руми е най-добре да се обърнете към лекар, дано отшуми за ден-два! Винаги когато ми се е налагало да мажа лицето на Марти или части от него с лечебна цел съм използвала момента когато спи.

Ето малко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98258&photo=172

Хайде, чао от мен и умната!!!  Laughing

# 278
  • София
Здравейте!

tinka81 - разби ме с тази снимка! Наистина любовта няма граници Heart Eyes То вярно, че и снаха ми като се качи на по - високи обувки е стърчи над брат ми, ама не чак токоз. Чудесно е, че сте се забавлявали на сватбата!

Кате - на мен и трите заглавия много ми харесаха.

Вчера ходих до тукашната ясла. Бяха готови веднага да я вземат - питаха ме готови ли са й изследванията. Е, не съм чак толкоз бърза. Днес взехме бележка от личната лекарка, и утре, ако всичко е наред ще ходим да правим изследванията.

А вчера имахме лек инцидент в нас. Рая леко си изгори две от пръстчетата на камината. По принцип знае, че печката пари и я избягва, но залитна и се опари. Слава богу - размина се с малкия дявол. Камината не гореше много силно, и са само леко зачервено пръстчетата. Вече даже го забрави днес не ги е споменавала, а снощи само ни изреждаше мен, баща си и чичо си да й цункаме изгореното.

Рая отдавана е само с папмерс през нощта. ПОчти винаги сутрин е сух, а понякога нощем като се събужда за да пие мляко си казва и сяда и на гърне.

# 279
  • София
Стефи ,пращам ви снежец ,ето това е положението в момента    
Много хубаво си е прекарал на рожденния ден младежа, като преди това е почистил вкъщи с прахосмукачка Grinning

Иринополис, дано наистина вече не я болят пръстчетата,какъв лош инцидент  Sad 

# 280
# 281
еха ,че е гот при вас Ели Grinning Heart Eyes Grinning,
нещо не са много хубави снимки незнам защо newsm78

# 282
Кате много забавни заглавия за темички си измислила  Peace, но и аз мисля ,че най подходащи са първите две, а другата за празниците Hug,
Иринополис жално ми стана за сладката Рая, горкичката добре ,че се е разминала с малки поражения  Praynig
Стефи малчо е пораснал чаровен мъж  Wink,
tinka81   какви симпатични младоженци   Blush,ама  вие сте си прекарали страхотно Party,
ето още малко снимки ,дано не ви досадя :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165467&photo=34
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165467&photo=29
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165467&photo=30
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165467&photo=28
приятна,спокоина и лека вечер   bouquet

# 283
Аз пък да ви се оплача, Мони днес е болен, сутринта като станахме малко накашляше и аз реших да не го водя на градина. Оказа се, че е грипав, имало някакъв такъв вирус в момента с ларингиална кашлица и температура. Мони днес цял ден спи и имаше температура.
Всички снимки са много хубави и на Ботци и на Стефи и изобщо на всички. Фаворит са ми на Игси децата.
Иринополис, аз поради тази причина миналата година не палих камината, за тази година още се колебаем. Макар, че крисито като беше на тази възраст непрекъсната с нея се топлихме, но нещо ме е страх.

# 284
Днес водих Божидар на консултация.Пораснал е с 4 см и е качил 70 грама   ooooh! То бива злояда история, но чак толковаааа

Общи условия

Активация на акаунт