ВНИМАНИЕ,ОПАСНИ БЕБЕШКИ ШИШЕТА!!!

• 85 780
  • 392
  •   1
Отговори
# 180
ох стига с тези глупости.Ние като сме пили от такива шишета да не би да ни има нещо?
току що прочетох много полезна информация-и какво ,ами аз и двете деца съм ги изгледала с шишета на чико и камера(със7 в триъгълника).е дано само това са отровите които поглъщат децата ни,вижте храните които им даваме,плодовете от пазара чисти ли са?

# 181
Е, на някои от нас ни харесва да се възползваме от технологиите на 21 век и доколкото можем да предпазим децата си.

megiAN , Силвето,  - много антипрогресивен постове. Чак се запитах защо не гледам децата си като прабаба ми.

А относно отровите в храните - еми ние сме тези, които правим избора вместо децата си, продават все пак и био продукти. Но както не веднъж съм споменавала - всеки сам прави избора си. Аз пък ги пазя ако нещо ми се струва опасно, особено ако някой по-умен от мен ми казва, че е опасно за децата ми.

# 182
не гледам детето си като прабабите ни,не си ме разбрала правилно та аз съм шокирана Shocked Shocked Shocked,добре че бебчо вече пие само вода и сок от шише и то беше сменено.Изнаете ли какъв парадокс открих-вс шишета от минерална вода,кофичките на кис. мляко са с 1в триъгълничето Shocked

# 183
  • София...........
не гледам детето си като прабабите ни,не си ме разбрала правилно та аз съм шокирана Shocked Shocked Shocked,добре че бебчо вече пие само вода и сок от шише и то беше сменено.Изнаете ли какъв парадокс открих-вс шишета от минерална вода,кофичките на кис. мляко са с 1в триъгълничето Shocked

Доколкото знам 1 код за рециклиране става за съхранение на хранителни продукти, но е за еднократна употреба Wink

# 184
Здравейте,момичета.Нова сам този сайт и ми стана интересна тази тема.След като изчетох половината тема разгледах вкъщи всички бебешки и други пластмасови шишета.Половинката на кока-кола e само с 3 а бебешките с надпис pc в триъгълника.Не можем да се опазим,защото се замислете колко много пластмаса се използва навсякъде.Не на всичко е отбелязано от какъв са изработени и.........

# 185
  • у нас
Шишетата на др Браун са без Бисфенол А. То си е изписано на шишето - B Free  Peace

# 186
Знаем, знаем ужасно ама факт #Crazy #Crazy #Crazy

# 187
  • София
Днес по някоя телевизия е имало стряскащ разговор за отровните шишета! Някой гледал ли го е?

# 188
По BTv не го гледах, но ми го резюмираха. Дано тези, които чакаха Европа да потвърди опасността на въпросните шишета, най-сетне се замислят. Защото изкараха американците за пореден път малоумни - да, в някои отношения са такива, но пък в много повече европейците доказваме, че не само живеем на СТАРИЯ континет, но и нищо ново не приемаме.

# 189
Гледайте БТВ сега...  Peace

# 190
 Здравейте !Аз имам запитване -какво трябва да означава триъгълника с надпис pp и 0,5 вътре в него?Че след тоя репортаж #Shocked #Shocked #Shocked #2gunfire #Cussing out

# 191
  • София
Намерих го! http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=113850
Да не си спомняме какво сме правили досега, а да си помислим какво можем да правим, след като сме информирани!

# 192
Здравейте момичета,чак ме е срам че трябваше да гръмнат медиите за да се замисля!! Embarassed
Прочетох цялата тема, и има нещо което ме озадачи.Всичките ми шишета са NUK, според линка който някой бе пуснал/съжалявам ама ми дойде много инфото и забравих кой/ всички са от серията PP-Flasche и би трябвало да са 05,а на моите на всички отвън в триъгълниче пише 7 и отдолу OTHER!
Е как може така?А на капачките пише 5.Така или иначе сутринта отивам да купувам нови, но съм в ужас какви?! Cry
Съжалявам за всички негативни постинги,за съжаление част от проблема в Бг според мен е ,че тук всеки вярвя на слухове повече от колкото на доказателства докато не го блъснат право в главата!Ама и тогава си го има едно на ум!

# 193
  • софия
на каучуковите бибероните на ЧИКО има 2 Peace

# 194
   По радио Хоризонт сега

Общи условия

Активация на акаунт