ВНИМАНИЕ,ОПАСНИ БЕБЕШКИ ШИШЕТА!!!

• 85 758
  • 392
  •   1
Отговори
# 255
Home raider, не са опасни, те са с 5-ца отдолу

Само да добавя, че вчера купих от новите шишета на Авент - BPA-free, струват около 25 долара 2 шишета Прозрачни са, но пластмасата жълтее, не е бяла

# 256
  • И аз не знам къде...
То вече стъклените шишета така си стоят по магазините  Peace! Тук е пълно със стъкло на B free  Peace!

# 257
  • София
Ако сменяте пластмасовите шишета на 3 месеца, както препоръчват производителите, нищо не застрашава децата ви! Естествено, че едно шише, ползвано 1-2 години отделя опасни вещества от един момент... Другото е излишна паника.

# 258
  • у нас
То вече стъклените шишета така си стоят по магазините  Peace! Тук е пълно със стъкло на B free  Peace!

къде е това тук  newsm78

# 259
  • И аз не знам къде...

къде е това тук  newsm78

В Стара Загора. Има в "Хиполенда", че и в един почти квартален магазин са ги заредили и си стоят  Peace!

# 260
  • София
А може ли някой да ми даде линк, където да прочета какво означават цифрите върху пластмасата.

# 261
линк нямам, но в една книжка "близо до бебето" има следните разяснения:
добри пластмаси - 1, 2, 4, 5 - като 5 е най-надеждно и най-безопасно
опасни - 3, 6, 7

искам да питам специално за Playtex. подариха на сина ми една чаша, на която нито на опаковката, нито на самата чаша на дъното има обозначение. гледах им сайта - явно от скоро правят B free  продукти и пишеше да се търси съответния знак върху продуктите. щом го няма да взимам и да хврълям чашката, а?

# 262
# 263
  • София
Благодаря   bouquet

# 264
Някой може ли да ми каже къде в Повдив да намеря стъклени шишета на Чико. Търсих във Вис виталис и магазина на Чико на колелото на Панаира, но няма?

# 265
  • София
ох, много  станаха вече вредните неща Confused

# 266
Възмутих се, че някои частни детски кухни ползват полистиренени термо чашки #6 за топла храна. Вдигнах телефона и се обяснявах половин час с някакъв чичко, че това е недопустимо. Имали били сертификати, били безопасни и бла-бла. Стъклото им било непрактично, защото трябвало да се стерилизира, гумените уплътнения на капачките се изхабявали... абе, изобщо, какво да ви кажа.

# 267
момичета ,четох но неможах да намеря инфо за шишета "B FREE" I "TOMMEE TIPPEE".моля някоя от вас да се включи с инфо   bouquet

# 268
Във Вис виталис има стъклени на Чико,сигурно в момента не е имало.Аз ползвам стъклени на Нук и съм много доволна,пак там ги има.

# 269
Възмутих се, че някои частни детски кухни ползват полистиренени термо чашки #6 за топла храна. Вдигнах телефона и се обяснявах половин час с някакъв чичко, че това е недопустимо. Имали били сертификати, били безопасни и бла-бла. Стъклото им било непрактично, защото трябвало да се стерилизира, гумените уплътнения на капачките се изхабявали... абе, изобщо, какво да ви кажа.
Единственият начин да покажеш възмущението си е пълен потребителски БАН на такива търгаши! Те от друго не разбират. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт