Как си представяте... (съфорумката Х)- 3 част

• 16 892
  • 475
  •   1
Отговори
# 300
   Ох, повечето съм ви виждала на снимки и ми е трудно Rolling Eyes Но Кака Сийка например не съм, за мен тя е със светло кестенява, чуплива коса, която доста прикрива лицето й, средна на ръст, усмивката й по- често е иронична, трезва, с бистър поглед.
Асса, според мен е над средния ръст, с тъмна и права коса,  големи и топли,кафеви очи, тънки пръсти на ръцете, почти грациозна.

# 301
Как`Сийка си я представям с тъмна къдрава коса (къса), открито лице и широка усмивка. Средна възраст, небрежно облекло.
Лиска я виждам като дългокоса кестенява мадама със среден ръст (или даже миньонче), малко дълъг нос, тънки устни, чиито крайчета са извити нагоре. Готова във всеки момент да избухне в заразителен смях.
Де Ваня - тъмна коса на етажи, чуплива. Висока, пищна. Около очите и устата - хиляди малки бръчици от смях. Излъчва добродушие.
Повечето то другите съм ги виждала на снимка или на живо.

# 302
Как'Сийка при всички положения с големи цици  Simple Smile

# 303
  • До хладилника, който обичам
Дона трябва да е с къса или до ушите тъмна, леко чуплива коса. Прави бели зъби, плътни устни, пестеливи усмивки, но когато се смее, е заразително. Около метър и седемдесе, стройна, слаба, чашка Бе или Це, стегнат задник, много енергична и живодействаща. Може да гледа страшно и усмъртително, вероятно има вертикална бръчка между веждите, когато го прави. Презира поли и рокли, бижута носи рядко и пестеливо. Би трябвало да кара очукан, но здрав джип.

# 304
Ееех, Госпойце, само за вертикалната бръчка позна  Laughing

# 305
Дона трябва да е с къса или до ушите тъмна, леко чуплива коса. Прави бели зъби, плътни устни, пестеливи усмивки, но когато се смее, е заразително. Около метър и седемдесе, стройна, слаба, чашка Бе или Це, стегнат задник, много енергична и живодействаща. Може да гледа страшно и усмъртително, вероятно има вертикална бръчка между веждите, когато го прави. Презира поли и рокли, бижута носи рядко и пестеливо. Би трябвало да кара очукан, но здрав джип.

Профайлър - в случай, че решиш да си сменяш ника.

# 306
Бу-тче, каж нещо и за мен де Whistling

# 307
  • При хората, които обичам
Мъни, какво разбираш под "пищна" Flutter

# 308
Мъни, какво разбираш под "пищна" Flutter
Фигура а-ла Моника Белучи  Blush

# 309
Цомба ла бомба. Около метър и седемдесе - седемдесе и малко. Слаба, но закръглена, може би леко пухкава. С огромни естествени цици, може би леко отпуснати, но не неприятно.
С леко похотлив блясък в очите. Тъмно руса, някога естествено. Косата средно дълга, на масури. Плътни устни, зъбите дребни, езика често облизва.
Обича мрежести чорапогащи и къси поли, както и дълбоки деколтета.

# 310
Обича мрежести чорапогащи и къси поли, както и дълбоки деколтета.

Joy JoyJoy

# 311
Бу - новата Кроасания Laughing профил да ти спретне, на аватар да ти гледа, тема да ти заключи...каквото потряба, насреща е.

# 312
Калин@ си е сложила снимката, за да не си я представяте блондинка. Mr. Green

# 313
Някой питаше как си представяме Жоро01.
Гол, разбира се.

# 314
Дона Флор (понастоящем някакви хоръри): метър и шейсе - и шейсе и пет със засилка. Тъмна коса до ушите, но не на черта. Топли тъмни очи, добра фигура, среден бюст (стои сам без сутиен). Плътни устни, устата малко широка, но не е непропорционална, като се засмее, стои добре. Равни зъби. Задникът стегнат и атрактивен, макар че рядко носи подходящи за него панталони. Набляга на полите и блузи с умерено деколте. Не ходи на повече от 3-4 см ток, а би трябвало, тъй като й се полагат изящни глезени.

Лиска - метър и седемдесе, фигурата леко ръбата и ъгловата, без да е лишена от женственост. Чашка Це, стои добре. Тъмноруса - светлокестенява коса на кичури, над раменете на каре. Устните средни, може би малко тънки, но добре очертани. С резки движения, безапелационно поведение, но без да е грубо. Гледа пронизително и най-често - строго. Като погледне така мъж, му се отщява.

Калин@ си я представям точно като на снимките й, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт