Как си представяте... (съфорумката Х)- 3 част

• 16 875
  • 475
  •   1
Отговори
# 45
Повечето от по-старите потребителки съм виждала на снимки. И новите, които са пускали, също.
Но не съм виждала Реза. Може би защото тя снима обикновено, крие се зад фотоапарата. Представям си я слаба, средна на ръст, с права, кестенява коса, до раменете. Усмихната, със светли очи и игрив пламък, със закачливо чувство за хумор, което успява да прикрие във форума под маската на сериозен модератор. Добър и верен приятел.

# 46
Повечето от по-старите потребителки съм виждала на снимки. И новите, които са пускали, също.
Но не съм виждала Реза. Може би защото тя снима обикновено, крие се зад фотоапарата. Представям си я слаба, средна на ръст, с права, кестенява коса, до раменете. Усмихната, със светли очи и игрив пламък, със закачливо чувство за хумор, което успява да прикрие във форума под маската на сериозен модератор. Добър и верен приятел.

Хах. Има нещо в това описание, което напомня на Реза.

Аз пък нямам никва фаназия и не си представям никой никак. Добре че има форумски срещи.

# 47
Или някой ти е разказвал за Реза, или имаш трето око!! Mr. Green

# 48
Аз съм зодия Риби. В хороскопа ми пише, че интуицията е най-силното ми чувство. Трябвало да стана полицай, психолог или шпионин Wink

# 49
Аз съм зодия Риби. В хороскопа ми пише, че интуицията е най-силното ми чувство. Трябвало да стана полицай, психолог или шпионин Wink
То и аз съм Риба бе !!! АМа Пираня-казва мъжа.
Интересно ми е дали поне отчасти съм познала за Мишонката. Flutter

# 50

И аз съм зодия риби... Ама интуицията ми е избягала.

# 51
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
... като себе си си ги представям .... тези, които не съм виждала

# 52
Тина Хрис ми е любопитна на мен. Някаква идея какъв човек е?

Някои сме я виждали, пък  Mr. Green
Завиждам  Mr. Green

# 53
  • София
Не се опитвам да си представям когото и да е, за да не остана разочарована като/ако ги видя наживо Laughing

# 54
Djane,някой виждал ли я ? Опитвам се от известно време да си създам в съзнането и образ на г-жа Засрамената, но ми е много трудно.Представям си я тъмнокоса, подстригана на късо стилно каре и една такава нахакана...
 За Djane, харесвам я и в мислите ми е чернокоса дългокоска...шантава и вечно ухилена  Laughing

# 55
Djane,някой виждал ли я ? Охитвам се от известно време да си създам в съзнането и образ на г-жа Засрамената Rolling Eyes

Джането ли правеше едни убийствени описания в предишната такава тема?

# 56
  • Варна
Засрамената май е руса.

# 57
  • София
Djane,някой виждал ли я ? Охитвам се от известно време да си създам в съзнането и образ на г-жа Засрамената, но ми е много трудно.Представям си я тъмнокоса, подстригана на късо стилно каре и една такава нахакана...

Аз съм я виждала - позна само за тъмната коса, иначе е дълга, права (косата, де), слаба мацка с хубаво тяло, бяло лице, усмихната, ако я видиш никога няма да кажеш, че пуска такива теми Laughing

# 58
Аз съм я виждала - позна само за тъмната коса, иначе е дълга, права (косата, де), слаба мацка с хубаво тяло, бяло лице, усмихната, ако я видиш никога няма да кажеш, че пуска такива теми Laughing
Това за Diane или за г-жата?

Засрамената май е руса.
daffodil, това в сферата на предположенията или от визуален контакт?

# 59
Сикретгардън, теб си те представям руса, скандинавски тип. Приличаш ми на Робин Райт Пен в Breaking and Entering.

И ролята й в този филм ми напомня за теб, силна жена, поставена в трудни обстоятелства, бореща се с несигурността си и жертваща се в името на детето си.
Може да няма нищо вярно, но така го усещам.

Общи условия

Активация на акаунт