Как си представяте... (съфорумката Х)- 3 част

• 16 853
  • 475
  •   1
Отговори
# 30
Kроасани е спец по характеристики на форумки Х  Grinning

# 31
МГМ точно аватарът ти ме навежда на мисълта, че си момиче, което има комплекси от външността си. Според мен ти си от момичета тип "най- добрата приятелка" за мъжете. Това хем ти харесва и те кара да се чувстваш привилегирована, хем ти се ще да си вамп в очите им. Simple Smile
Кроси, много добро попадение. С малко изключение- бирата е за двамата с мъжа ми. Peace

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 20:10 от Габриела, карамфил и канела

# 32
Хммммм  Thinking много интересно  Wink Какво ли си мислят за такива като мен например или с подобни аватари  Thinking
Я разкажете...сега какво си мислите за такива аватари,или по-скоро за хората,които се крият зад аватара  Grinning Wink

# 33
 Jey`Barabei, романтична. Стаята на дъщеря ти ще е в розово с  тапети на принцеси. Ако е момченце, ще е с Мечо Пух навсякъде- пердета, нощна лампа и т.н. Харесваш високите токчета и късите поли. Притесняваш се да не надебелееш и да развалиш имиджа си на мацка.

# 34
А за мен какви мисли ти минават Laughing

# 35
На мен не само аватарът ми влияе, никът- също. Кроасания например просто никак не мога да си я представя, защото си мисля само за кроасани Grinning

При мен също е така, тази Кроасания например си я представям като лелка нагъната на няколко ката - паласка до паласка (сори ама...).  Wink

# 36
Дуци- галеница на съдбата. В добрия смисъл.Момиченцето на тати. Сериозни неприятности си нямала. Щастлива си, радваш се на всенародна любов. Глезла, но в добрия смисъл на думата. Винаги ще бъдеш принцеската на мъжа си. Ще задоволява капризите ти с радост. За което аз мога само да завиждам. Simple Smile

# 37
Дуци- галеница на съдбата. В добрия смисъл.Момиченцето на тати. Сериозни неприятности си нямала. Щастлива си, радваш се на всенародна любов. Глезла, но в добрия смисъл на думата. Винаги ще бъдеш принцеската на мъжа си. Ще задоволява капризите ти с радост. За което аз мога само да завиждам. Simple Smile
Ти на боб ли гледаш Laughing Да те питам още нещо, щом си тръгнала Mr. Green

# 38
Jey`Barabei, романтична. Стаята на дъщеря ти ще е в розово с  тапети на принцеси. Ако е момченце, ще е с Мечо Пух навсякъде- пердета, нощна лампа и т.н. Харесваш високите токчета и късите поли. Притесняваш се да не надебелееш и да развалиш имиджа си на мацка.
Благодаря, Габриела, карамфил и канела   bouquet Донякъде позна,ама донякъде  Grinning Романтична,но не много. Ако имам дъщеря стаята и наистина ще е розова,или розова+някакъв друг цвят,за момчето е по същия начин. Харесвам виски токчета,но не нося(смятам,че ще остана без крака  Mr. Green),а пола през живота си не съм слагала.Не се възприемам като мацка(освен като мацето с дънките и маротонките,с ръце в джобовете)  Joy Joy Joy

# 39
ехаааа-Дуц  Wink само ,че темата е за аватарите а на повечето мнението се сформира от постовете на хората-няма начин да не се пише лична информация колкото и глупости да изписваме тука и така постепенно образа се създава

щото в момента по моя аватар-кой знае какво може да си каже някой-а принципно там стои снимка на детето ми Wink
 за Дуци-муци по аватара й(ато се абстрахирам,че я знам лично Wink) мога да кажа-маце с добър вкус и стил Heart Eyes

# 40
При мен също е така, тази Кроасания например си я представям като лелка нагъната на няколко ката - паласка до паласка (сори ама...).  Wink
За мен пък аватара и подписа ти сякаш са на двама различни човека. Единя депресиран, а другия не.

# 41
  • Sf
На мен не само аватарът ми влияе, никът- също. Кроасания например просто никак не мога да си я представя, защото си мисля само за кроасани Grinning

Кроасаните са от многолистно тесто, мдааа. Паласка до паласка. Ум куршум затова ти трябва, Комета  Mr. Green

Разкрита съм, чакайте бавно да стана от стола, че току виж го счупя и си разместя паласките  Mr. Green  Mr. Green

# 42
Кросания, драга ми Кометке, с един удар на бюста те запраща в другия ъгъл на ринга, мдам. Винаги благородно съм и завиждала за тоя дар Божи. Hug (Кросанова, нали нЕма се обидиш? Wink )
Аз напоследък се опитвам да си представя Мишон. Не знам защо, ама носи очила. Някаква сравнително строга прическа, обаче в изключително добре поддържан цвят.

# 43
Тина Хрис ми е любопитна на мен. Някаква идея какъв човек е?

# 44
Тина Хрис ми е любопитна на мен. Някаква идея какъв човек е?

Някои сме я виждали, пък  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт