Декупаж (салфетна техника) 10

• 38 683
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ъъ щях да забравя да си кача моите дреболии Embarassed, ама то като видях вашите красоти...
Ето свещничетата от вчера:
от едната страна, от другата, вече готово
това е второто, пак то, от третата страна, и то е готово, ето пак двете
geniko точно това исках да разбера - става ли и с други материали, че не ми се купуват специални само за свещи. Благодаря!   bouquet

# 91
Декупаж върху свещ става и с Ц200. И друг път съм писала, че съм правила ;не съм лакирала след това.
Друг вариант за декупаж върху свещ е с нагорещена лъжица да се залепи мотива върху свещта.

# 92
Момичета, много бързам, затова наведнъж   bouquet  bouquet  bouquet за всички маниачки, както казва cala!
cala, като влезеш в албума си, натискаш отстрани "виж албума", появява се нов прозорец, отиваш на съответната страница и снимка, която искаш да покажеш/трябва снимката да се вижда в голям формат/ и копираш този адрес.
geniko, свещите са  newsm10 /и не съм забравила обещанието си/ Ако кажеш, че и ти си ги правила, просто  #Crazy
Аз съм правила декупаж в/у свещ и както описват рускините- нагрява се на котлона чаена лъжичка, мотивът от салфетката се наглася на определеното място/само горния слой де/ и отгоре се притиска и разглажда с нагрятата лъжичка, пак се нагрява лъжичката , пак се притиска...Свещта се поразтапя малко и така салфетката прилепва към нея. Peace
Хубав ден! Hug  bouquet
Кампари, писали сме заедно Peace

cala, сега видях ,че си се справила със снимките и преди моите "напътствия" Peace Hug С тази машина просто ми взе акъла! #Crazy Heart Eyes  bouquet Аз не харесвам по принцип декупаж върху мебели, но това е станало направо произведение на изкуството! Дай още снимки де! Аз съм правила кракле с желатин/имам една жълта кутия с птици и едни "картини" с японки- те са ми от началото hahaha/ Виж някъде в трета-четвърта тема май  съм писала за това.  Малко намалям водата в сравнение с описанието на рускините...
Отивам да готвя, че довечера имам гости, а доникъде не съм с план-програмата... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 15:30 от Fancy N

# 93
  • Бургас
За свещите да кажа и аз- лепя ги с медиум за порцелан /само този си купувам най ми харесва/, дори сега за базара понаправих малко който дори не със салфетка а със хартия от опаковъчни торбички станаха доста добре, ще снимам тези дни но не съм лакирала струва ми се че май няма нужда а пък ме е страх като се запалят този лак уж акрилен ама де да знам  newsm78

# 94
Благодаря за отговорите  Hug

# 95
записвам се да следя хубавата ви тема! такива красиви неща сте показали за коледния базар, че ме запалихте и мен по тази техника. сега започва да чета и да се уча. моля ви да ми простите, ако задавам тъпи въпроси  Embarassed
  bouquet

# 96
  • I'm passenger through the desert from myself i come<->to myselfi return
Здравейте талантливи мами много се извинявам че се меся  в темата Ви ама много ме зарибихте и искам и аз да се науча. Пробвах да отворя едни уроци по декупаж парви стапки от  форума ни не станаха. Ще Ви бада мн благодарна  ако ми пратите линкове за първи стъпки за ентусиясти и новаци. Благодаря Ви

# 97
В началото на темата има доста линкове.Разгледайте ги ПОДРОБНО и тогава ако имате въпроси, питайте. Hug

# 98
geniko подкарала си го на някаква вълна тип "свещ" Laughing Laughing Цялата свещарска колекция много ми хареса. И аз съм се наточила на свеща, ама все скъпи ми се струват Embarassed Laughing Laughing Шишенцето с Дядо Коледа е свежарско  bouquet

vicks много са приятни коледните ти свещничета  bouquet Как така не ти се е зацапало стъклото newsm78 #Crazy Аз все с това имам проблеми. А за свещите и аз да кажа, че ползвах C200 и безцветен лак за дърво. Никакъв проблем newsm74

Кампари, тва с лъжицата много идейно newsm78 Grinning Пробвала ли си?

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 17:14 от looloo

# 99
  • Пазарджик-Панагюрище
diva nova,нямам никакви забележки,а в костенурчето се влюбих,толкова е сладко.
Мираж,винаги като видя твое творение  bouquet си мисля,че съм голяяяяяяяяяям аматьор. Crossing Arms
Ккаатт дамаджанката е страхотна,точно есенно настроение. smile3525 smile3525 smile3525.Перфектно преливане на нюанси.
Генико, много романтична свещ,такива да си запалиш ама доста и хайде във ваната.Викс, вземам и твоите  свещничета newsm74
Кала откъде изрови това старинно бюро,перфектно си го декупажирала,станало е върха. newsm67

А чинията наистина е правена от грамофонна плоча,но в микровълновата фурна я загрявах.Отгоре вместо моделираща паста аз ползвам бързосъхнеща снежнобяла течна шпакловка.За 2лв съм я купила 1кг.А шишето е от Пещерска отлежала ракия

# 100
geniko свещите ти са прелестни newsm51 и шишето е чудно,много свежо и весело  love001
Кала направо за музей ти е станала машинката  bouquet,а мозайката на масата как си я правила/имитация сякаш на нещо ,но не разбрах какво Thinking/
 За сладурските свещници на Викс  smile3501
За боичките на ккаатт,предполагам че са металици от 25мл./на тях ми приличат/ newsm78-по принцип те са такива ярки и сладички,хубав ефект се получава

# 101
  • Варна
Среднощно здрасти от мен!  wavey

Да се включа най-сетне и аз с нещо и пак същото.

Напоследък само гледам и ви се радвам. Не мога да ви изброя всички, но и на стари и на нови "заразени" smile3501 newsm51  love001

# 102
  • Добрич
Здравейте, дружина!   Hug
Вече ви "изпуснах края"... Joy Та, затова сега поздравите ще бъдат групови!  Joy Поздравления за всички за красивите неща, които създавате и внасяте в тоя понякога сив живот толкова прелест и уют!  newsm51 smile3501  love001

Ето вчера над какво си поиграх пък аз:

http://kadrokosa.multiply.com/photos/photo/7/59
http://kadrokosa.multiply.com/photos/photo/7/58

Не е нещо оригинално, но пък ми е добре дошло като украса в кухнята.  Wink

Хубав ден ви желая и много да е усмихнат и весел!  Hug

# 103
Добро утро-добър ден и от мен !!!
Мираж, благодаря ,че разясни сега и аз вече знам с какво работя newsm62  точно така е както описваш има лек металически отблясък!
РИА -  newsm51 ,newsm10 много ми хареса!!!
Къдричке -  newsm10 много весели дъсчици и двете са много свежи

# 104
  • Добрич
kkaatt, мерси! Дъските не са две, а една.  Wink Правила съм декупаж и от двете страни, та като ми омръзне да гледам едното пано, да объра от другата страна.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт