СНБМ - инициативи - 14 част

• 14 676
  • 430
  •   1
Отговори
# 315
Танчеееее, забравих да гледам НТВ, много съм шматната ooooh! Дано да хвана вечерните, сядам да гледам ooooh!

# 316
Танчеееее, забравих да гледам НТВ, много съм шматната ooooh! Дано да хвана вечерните, сядам да гледам ooooh!

нищо специално не беше. от 1 час снимки имаше 1 мин. материал и 3 мои реплики.....видях се колко съм дебелаааааааааааааа smile3512....ама карай. имам алиби - 2 деца  Grinning Laughing
най-важното е, че споменаха отвореното писмо и сайта на сдружението, който казаха, че ще се изпише и не се изписа

# 317
  • София
Танче, на патерици - да ти е жив и здрав синът    bouquet
Повториха го по вечерните - хванах края, в който изписаха адреса на петицията - не знам какво сте се договорили, а и нито писмото, нито поканата за пресконференцията са на сайта...

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 23:49 от tonia

# 318
Здравейте и от мен.
Признавам, че не съм много редовна във форума, за което се извинявам.  Embarassed
Възмутена съм от отношението на управляващите към майките в България. Затова без да знам за Вашето начинание писах до Нова телевизия. Вчера получих отговор, че искат да направят репортаж. Попитах повечето майки, които познавам и всичките се срамуват да застанат пред камерата. Не знам какво да правя.  Sad

# 319
Танче, на патерици - да ти е жив и здрав синът    bouquet
Повториха го по вечерните - хванах края, в който изписаха адреса на петицията - не знам какво сте се договорили, а и нито писмото, нито поканата за пресконференцията са на сайта...

коя петиция?!?

# 320
# 321
Момичета, гледайте утре сутрин между 8.30 и 9 Хриси по БТВ в сутрешния блок, ще излага накратко нещата за пресконференцията Wink

Хриси, успех Hug  bouquet Извинявай, че те изкарах от банята Embarassed

# 322
  • София
Здравейте, сладурки!

Танче, честит ти рожденник на патерица!   bouquet Все не съм в крак  Embarassed , сорри.

Ето кратък отчет за обучението. Първо искам да кажа, че то не се отнасяше до начините за набиране на средства за целите на организацията ни, защото програмата съдържа три обучителни модула - 1. Стратегическо планиране 16-18.12
2. Стопанска дейност на НПО - 11-13.01.2008г.
3. Устойчиво набиране на средства - 11-13.01.2008г.

По първия модул, считано от днес 19.11 до 29.12.2007г. трябва да разработим стратегически план за нашето сдружение, който трябва да съдържа отговори на следните въпроси:
1. Мисия
2. Визия
3. Основни дейности
4. Анализ на средата (не е задължителен)
5 Стратегически насоки на организацията
6. Връзката с идеята за набиране на средства (дарителство или стопанска дейност)

Около 1.12.2007г. Миряна иска да й изпратим мейл, в който на кратко да споделим как се справяме.
А между 10 и 16.12 е седмицата, в която можем да направим консултация с нея.

В кратце, това си беше класическо организационно планиране в НПО сектора - мамите, които се занимават с маркетинг или планиране и прогнозиране, сигурно им е до болка познат.
Материалите, които ни дадоха ще са ни доста полезни заедно с въпросника, който обаче трябва да се интерпретира за нашите цели. Сега не мога да го сканирам, но утре ще се постарая.

Това е на бързичко, надявам се ясно съм го описала. Раде, надявам се няма да се наложи да го четеш 20 пъти и да го обясняваш с думи прости после  Laughing

Лека вечер и приятна и успешна седмица от мен  Hug

# 323
  • София
Нещо, което пропуснах да напиша. Един от участниците в обучението - Митко от БлуЛинк - обяви, че ще организират семинар на тема "ИНТЕРНЕТ ЗА НУЖДИТЕ НА НПО". Датите са: 29-30.11.2007г. - Благоевград и 6-7.12.2007г. - Варна. Ето тук има още инфо за записване и други организационни работи www.bluelink.net
Мисля, че вече всичко си казах, ама ...
 Hug

# 324
  • София
супер силве много добре ми звучи ( макар да не съм се занимавала с нищо в тази посока) Peace

да кажа и аз на хриси успех за утре сутрин, шъ тъ гледам, а след това- среща на пресконференцията (ще се престраша да дойда и аз  BlushHug

отивам да "преговарям" за всеки случай  Rolling Eyes

# 325
  • София
  На мен семинара от блулинк много ми харесва като идея но е или в Благоевград или във Варна за два дни. Някой дали ще може да отиде? - http://www.bluelink.net/index.shtml?x=25968
   Ползване на Интернет за стратегическте нужди на неправителствените организации - наръчник - http://www.bluelink.net/bg/services/training.shtml?x=5009. В пдф е после ако ми остане време ще се опитам да го погледна.

# 326
Браво Силве, добър отчет си дала  Hug
За семинара за интернета, имаме мацки от Варна, освен да говорим някоя от тях , ако може да иде, но нека да е след утрешния ден че сега  Crazy
Утре в 8.35 докато ме гримират в БТВ трябва да говоря по Хоризонт  ooooh!
Между 8 и 9 ще ме излъчват по радио Пловдив.
В 12 и нещо трябва да ми се обадят за радио София.

Момичета, мисля, че веднага след пресконференцията, Кали трябва да качи списък с медиите , които са били и да се разпределим кой да ги следи Peace
Кали, ок ли си?
така че следете темата утре.
Стискайте ни палци, че малко нанагорно ще ни дойде.  Praynig
Имам и една молба , от БТВ трябва да стигна до БТА, има ли някакъв рейс, който да хвана от НДК и да спира на спирката на ПОлиграфическия или трябва да си хвана до Орлов мост и оттам пеш?

# 327
Здравейте и от мен.
Признавам, че не съм много редовна във форума, за което се извинявам.  Embarassed
Възмутена съм от отношението на управляващите към майките в България. Затова без да знам за Вашето начинание писах до Нова телевизия. Вчера получих отговор, че искат да направят репортаж. Попитах повечето майки, които познавам и всичките се срамуват да застанат пред камерата. Не знам какво да правя.  Sad

stasssy, на теб не знам отговори ли ти някой?
аз не знам какво да ти кажа, ние така или иначе го движим този въпрос, още от момента а публикуването на проектобюджета, вече поне две седмици.
не знам какво очакваш да ти кажем?
след като ти си писала от собствено име на Нова телевизия, че си недоволна, защо караш някой друг да говори вместо теб?
ние така или иначе говорим от името на сдружението и репортажи ще има, наистина не разбирам какъв ти е въпроса?

# 328
Извинявам се, че Ви затормозявам и с моите въпроси. Аз писах до Нова телевизия да направят нещо по въпроса, защото съм учудена как като по закон приет към 1 януари 2007 г. майчинството да е в размер не по-малък от минималната работна заплата сега се появява разлика от 30 лв.
Вярно е, че поех сама инициативата, но от Нова телевизия ме призовават да събера и други майки и да направят репортаж за това, че майките не са съгласни с проектозакона.
Како и да е. Ще се опитам да задействам нещата.
Дано всички да имаме успех!

# 329
не ни тормозиш, мила.   bouquet
ако имаш желание можеш да се присъединиш към сдружението. тогава ще се тормозим взаимно  Grinning
за справка www.snbm.org - това сме ние

Общи условия

Активация на акаунт