Отговори
# 225
Честит рожден ден на Неда, Ян и Тео !!! От все сърце им желаем здраве, радост и весели игри. Незабравимо изкарване на празника от нас с Ая.

А ето и питката за прощъпулника на Аичка. Сега ще тичам да я раздавам  Mr. Green, а после ще докладвам какво е хванала. Карилче, чакам снимка и на твоята пита  Flutter.

# 226
  • у дома...
Честит рожден ден на Неда, Ян и Теодор! Много много здраве и щастливо детство!

Мамчета, честит празник! Нека дечицата ви ви носят само радости!   bouquet   bouquet

Веси, честит ти бързоходко!   bouquet

дидияна, все ми е тая кое как се пише - важното е детето ми да расте здраво и щастливо, пък ако ще да порасТва или да порасва  Whistling  Whistling от човек който няма доблест да си каже кой е не искам поучения

# 227
Честит рожден ден на Неда, Ян и Теодор! Много много здраве и щастливо детство!

# 228
  • София
Честит Рожден Ден на очарователната Неда!Честит Рожден Ден също и на Ян и на Теодор!!!

Много здраве на милите дечица, и щастливо детство!

# 229
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!!

Утре ще пиша, че сега купона тече Simple Smile ето и няколко снимоки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=36

# 230
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ И ЯН!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ДА РАДВАТ ВСИЧКИ НАОКОЛО, НАЙ-ВЕЧЕ МАМА И ТАТИ!!!

И за очарователните мами:

# 231
Сега да се отчета за прощъпулника:
Анелката хвана гребена и черпака, значи че ходи по приеми да хапва и ще си прави прически за тях  Mr. Green. Така го тълкувам аз  Sunglasses.

Ани, хайде бе жена, къде са снимките на Мимито от рождения ден?
Цвети, чудни снимчици, а тортата изглежда божествено   chef.

Мацки, питах ви за кивито, но никой не ми отговори. Вие давате ли вече?

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА НЕДА И НА  ТЕОДОР И ЯН!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИНАГИ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!
Цвети много хубави снимки!!! Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!
ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА НИКЪЛЧЕТО!!!

# 233
  • sofia
Благодаря за пожеланията   Hug
Вече станаха малки човечета  Grinning
Аз поканих само братовчедката и успях да се наприказвам със сестра ми докато беснеят с Борис. Вече спи изтощен, а Теди си играе спокойно без някой да му скача на главата, да го дърпа, удря и пр.  Crazy.
Много ми е скапано, защото свекърва ми е в болница и дано да не се повтаря (тромб в крака) и хич не ми е до празнуване, на всичкото отгоре таткото днес е на работа и сега го чакам да се прибере.

Здрави и пъргави крачета на Ники  Grinning

Карил, по-добра визуализация на "гъза на географията", едва ли има  Mr. Green.

Ели, киви не съм давала.

# 234
:
Анелката хвана гребена и черпака, значи че ходи по приеми да хапва и ще си прави прически за тях  Mr. Green. Така го тълкувам аз  Sunglasses.

ЕЛИ,най-то4но си го изтълкувала Mr. Green Hug-както е крачила след питката днес-така смело да крачи в живота и да преследва уверено ме4тите си
много много я нагушкай Hug Heart Eyes
п.с аз киви не съм давала-ама оня ден НИЯ си открадна от един батко бонбонки БОН-БОН й похапна 3-4 Joy

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕННИЧЕТА!!! И ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ, НА ПРОХОДИЛИТЕ ПАКОСТНИЧЕТА!!!

Дидиянка, порастнал е правилно, и сега ще те изловя по правописа  Laughing Laughing Laughing... И по голфа...

Но защо ли се логваш като гост и кой се е...ва с народа питам аз  Joy...

За мен таз мистерия още не е прикючила  newsm78 Mr. Green...

П.П. А какъв беше оригиналния постинг, моля?... че изпуснАх...  Crazy Laughing

# 236
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА, ТЕОДОР И ЯННезабравимо детство с мноооого усмивки и здраве!!!  newsm38 newsm59 Tada hbday

# 237
ПРОЩЪПУЛКАТА мина чудесно! Бяхме цялото семейство на трапезата - свеки, татко, дъщерите, мъжо и главния виновник за събитието - ДАНАИЛ. Питката стана една педя висока, препоръчвам я на всички. Рецептата взех от тук от Готварския - Питка "Слънце"за прощъпулник. За събитието се готвих от снощи, когато подготвих сума продукти за ястията за днес. Пекох ДВА кекса по рецепта на МИШЕТО и т.н и т.н.
Подредих пред Данаил книжка, четка за рисуване ,мишката от компа, строителен метър..но Дани упорито и сигурно грабна лекарските слушалки\стетоскоп\ и явно е запомнил като ме е гледал как ги слагам и ги надяна на врата  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЯвно ще стане реаниматор  bowuu Желая му го от сърце  Heart Eyes

Лека нощ на всички и спокойни сънища!

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ(на патеричка), НЕДА, ЯН И  ТЕОДОР Hug  bdbaloni  baloni

Честито прохождане на Никълчо newsm68

# 239
  • Стара Загора
ПОРАСНАЛ е правилно.

didiqnka престани да се заяждаш с потребителките от тази отчетна тема.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт