Та сега по ред на номератаКарил,да ви е жив и здрав бъдещият реаниматор
и смело и гордо да крачи в живота!Междудругото Карил,кога най-после ще станем съпричастни отново на твоите великолепни творби 
Елимира,честити крачета и на малката Ая,да бъде гордостта на мама и тате!А питката изглежда превъзходно
По въпроса за кивито-давала съм на Симона,но не остана изобщо очарована.Angel,честити ходещи крачета на сладката Дари

Да са и честити крачетата на малкия Никълчо
а на мама честита нова придобивка и безаварийно шофиране 
Лайтблу,честито ви първо зъбче и да са честити малките крачета на очарователната Теа!
Дребен,надявам се вече Ангелчо да е по-добре и моля те,не се обвинявай-тепърва ще падат и ще стават и трябва да свикваме с тази мисъл.По въпроса за второ детенце-все още не го плануваме/поне аз
/но всичко е Божа работа,ако стане няма да го върнем,я Гуги,все забравям да ви честитя престижната професия на сладката Кати-да стане най-платената и прелестна манекенка

Цвети,ама Неда е наистина много хубава и прекрасна малка госпожичка
и тортата е много хубава 
Жени за режима - аз нямам такъв,лягам късно/не по рано от 24.00-01.00 ч/,ставам рано,не спя на обяд,защото имам много задължения и къщна работа,не излизам с приятелки или ако излезна то е с малката шушулка.
Дима,видях снимката на вашия тати и малкият сладур,много са готини и двамата,но какви са условията за гласуване,че никъде не можах да намеря такива

Клю за сухарите - аз от известно време правя на Симито попарата с бисквитки,не със сухари,но така и харесва повече
А относно хляба-повече от месец всяка вечер и давам по една коричка но не го харесва много,много.Спирам,че днес май прекалих!

но още сме далеч от прохождането, понеже разбира, че с пълзене стига по-бързо от точка А до точка Б.

И тези, които празнуват днес!