Отговори
# 240
Здравейте и от нас!Мале,колко много сте изписали само Simple SmileТа сега по ред на номерата
Карил,да ви е жив и здрав бъдещият реаниматор Hugи смело и гордо да крачи в живота!Междудругото Карил,кога най-после ще станем съпричастни отново на твоите великолепни творби Thinking
Елимира,честити крачета и на малката Ая,да бъде гордостта на мама и тате!А питката изглежда превъзходно PeaceПо въпроса за кивито-давала съм на Симона,но не остана изобщо очарована.
Angel,честити ходещи крачета на сладката Дари Hug
Да са и честити крачетата на малкия Никълчо Simple Smileа на мама честита нова придобивка и безаварийно шофиране Peace
Лайтблу,честито ви първо зъбче и да са честити малките крачета на очарователната Теа!
Дребен,надявам се вече Ангелчо да е по-добре и моля те,не се обвинявай-тепърва ще падат и ще стават и трябва да свикваме с тази мисъл.По въпроса за второ детенце-все още не го плануваме/поне аз Simple Smile/но всичко е Божа работа,ако стане няма да го върнем,я Laughing
Гуги,все забравям да ви честитя престижната професия на сладката Кати-да стане най-платената и прелестна манекенка Hug
Цвети,ама Неда е наистина много хубава и прекрасна малка госпожичка Hug и тортата е много хубава Peace
Жени за режима - аз нямам такъв,лягам късно/не по рано от 24.00-01.00 ч/,ставам рано,не спя на обяд,защото имам много задължения и къщна работа,не излизам с приятелки или ако излезна то е с малката шушулка.
Дима,видях снимката на вашия тати и малкият сладур,много са готини и двамата,но какви са условията за гласуване,че никъде не можах да намеря такива Thinking
Клю за сухарите - аз от известно време правя на Симито попарата с бисквитки,не със сухари,но така и харесва повече Simple SmileА относно хляба-повече от месец всяка вечер и давам по една коричка но не го харесва много,много.
Спирам,че днес май прекалих!

# 241
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА, ТЕОДОР И ЯН! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! ДА СА РАДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ!        

# 242
Честито на сладурите,навършващи днес 1 годинка!Нека са здрави,слънчеви-радост и гордост за близките си!

Веси,честито проходили крачета.Леко и безаварийно Grinning

# 243
лелеееееее, отдавна не бях влизала в темата и цели 6 страници има изписани!
Честит рожден ден на красавиците Мария и Неда! Да станат умни и по-красиви от майките си! Нека да носят само щастие в домовете си!
Честит рожден ден и на юнаците Ян и Теди! Да станат силни и умни мъже и да уважават майките си така както те се грижат сега за тях!
Момичета, желая ви всички надежди и мечти свързани с децата, които имате, да се реализират!

# 244
Честит рожден ден на сладката Неда и на юнаците Ян и Теди! Да са много здрави и щастливи, умни и красиви, радостта и гордостта на мама и тати!

За щастливите мами Цвети, Веси и Catty

Ели, честито ти пешеходка!Страхотно тълкуване, а за питката май ще ти искам рецептата....
Честито прохождане и на Дари и Ники!

Момичета благодаря ви за пожеланията за Мария. Много сте мили всички Hug
Партито мина чудесно, нищо че рожденничката позакъсня защото реши че ще спи до 15.30 /а гостите бяха поканени в 16ч./ А когато запалихме свещичката тя вместо да духа я угаси с ръка и настана един реееев...и като добавим щуреещите деца, купона беше пълен, но на всички много ни хареса.
Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=44

# 245
Да са борбени и здрави юнаците Ян и Теди! Хареса ми пожеланието на Рени и като мъжка мама  Mr. Green ще си позволя да се присъединя към него : Да станат силни и умни мъже и да уважават майките си така, както те се грижат сега за тях!
Много ви благодаря за милите пожелания - Никълчето страшно се кефи на новия ъгъл, от който гледа на света...  hahaha но още сме далеч от прохождането, понеже разбира, че с пълзене стига по-бързо от точка А до точка Б.
Сега видях Маша на пресконференцията на БСП - толкова е фотогенична и чаровна, поздравления за работещата мама!   bouquet

# 246
Честит първи рожден ден на Моника ! Да расте здраво, умно, обичано и ведро дете за радост на мама и татко.

А това е за милата и майчица:

Весел празник днес!

# 247
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА!ЖЕЛАЕМ И ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ОБИЧ И ТОПЛИНА,ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ИГРИ И МНОГО УСМИВКИ!

А ТЕЗИ ЦВЕТЯ СА ЗА МАМА
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 248
Честит първи рожден ден на Мария, Неда, Теодор, Ян вече на патерички и на Моника! Много здраве, щастие и късмет на сладурите!

# 249
НА МОНИКА! ДА РАСТЕ ЖИВА, ЗДРАВА, УМНА, КРАСИВА И ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МИЛАТА И МАЙЧИЦА!

# 250
Честит рожден ден на Моника!!! Много здраве, късмет и волно детство!!!   bouquet Heart Eyes

# 251
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НЕЙНАТА МАЙКА!!! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!!!

# 252
  • София
Ето нещичко за успешен старт на новата седмица

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 07:54 от bubalina

# 253
Добро утро и от мен!
Честит рожден ден на всички бонбони, които съм пропуснала вчера! newsm38 И тези, които празнуват днес!
Да са живи и здрави, много весели и послушни деца! А родителите им да бъдат най-горди на света с техните деца Simple Smile
брей че и рима докарах Party

# 254

Честит 1-ви рожден ден на Моника! Нека бъде жива, здрава, умна, красива, обичана и обичаща...Нека има безгрижно детство!

За мама Bubulina -

Общи условия

Активация на акаунт