Отговори
# 255
Честит първи рожден ден на сладката Моника! Да бъде здраво, щастливо и безгрижно дете! Весел празник!
Angeliha, Цвети, благородно ви завиждам за прекрасните момиченца - цветенца, които красят живота ви  Heart Eyes Много са хубави! Hug
Браво на Ая и Дани! Да крачат смело в живота!   bouquet

Успешен ден и седмица!  Hug

# 256
  • Плевен
на Моника! Да е много здрава и щастлива!

# 257
Честит първи рожден ден на адашката Моника и от нас! Да е жива и здрава, щастлива и усмихната! newsm59

# 258
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УМНА, БЕЗГРИЖНА!!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА БУБУЛИНА    bouquet

Момичета аз нещо изпуснах... Тази Дидиана с кого се е заяждала?!?!?!

# 259
Добро утро, newsm78 или добър ден майчета на ноемврийчета.Честит рожден ден на Неда,Теодор,Ян и Моника.Нека растат в един свят пълен с радост и щастие,да обичат своите майчици,да ги радват винаги.

# 260
Честит рожден ден на Моника! Да бъде здрава, умна и красива, весела и щастлива!

За мама BubulinaВесел празник на цялото семейство!

# 261
  • Отвъд алеята зад шкафа

Честит Рожден Ден Моника!!! Бъди едно прекрасно дете и радвай много мама и тате   bouquet

# 262
  • София, Дианабад
Честит Рожден ден на Моника! Да е жива и здрава и много усмихната!

# 263
    GrinningТака ще е до края на ноември-честитки,пожелания и хубави емоции  bouquet
  ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ МАРИЯ,НЕДА И МОНИКА,КАКТО И НА МАЛКИТЕ ГОСПОДА ЯН И ТЕДИ newsm38 TadaДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!  [/i]
  Целувки на техните мили майчици Heart Eyes
 Ние със София се поразболяхме малко Tired-тя се разсополови  в петък,кашля и сега сме на 1-седмичен курс с вит.С,калциев глюконат,Виброцил и сироп за кашлица.Аз от днес съм в нейното положение CryИначе,все продължава да плаче,когато я сложа вечер в креватчето й,и все заспива на ръцете ми ConfusedЧудя се вече дали да се опитвам да я отуча,или да оставя да отмине този период... Thinking
  Карил,да ви е жив и здрав реаниматора Heart Eyes WinkБраво на хубавеца Heart EyesНа мама отмяната Grinning
  Елимира,за още никакви цитруси не съм давала на София,може би след годинката-тъкмо тогава ще е сезона им WinkМисля,че като се отстранят семките на кивито,е удачно да се дава-съдържа много вит.С/и стига да го яде,де Mr. Green
  Мами,много хубава седмица ви пожелавам,на мен нещо не ми е добре,оставям ви засега Hug

# 264
newsm51Честит Рожден Ден на малката НЕДА!  newsm51
 smile3525Честит Рожден Ден на малкия ТЕОДОР!   smile3525
  smile3525Честит Рожден Ден на малкия ЯН!  smile3525
 newsm51Честит Рожден Ден на малката МАРИЯ!  newsm51
  newsm51Честит Рожден Ден на малката МОНИКА!  newsm51

Всичко дечица да станат големи и умни, красиви и добри!

Laughing

Добре дошли на новите майчета  Hug

отивам да ви чета....

# 265
  • София
Честит Рожден Ден на Моника!!!

Да расте здраво и щастливо момиченце и да радва всички наоколо!!!

# 266
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ВЕЧЕ ГОЛЯМИ ГОСПОЖИЦИ НЕДА, МОНИКА и МАРИЯ и НА МАЛКИТЕ МЪЖЛЕТА ЯН И ТЕДИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!
[/size][/color]

Ние с мъжа ми бяхме на сватба в събота в Троян сами и си изкарахме супер. За пръв път се разделих с Дани за толкова дълго. Беше ми доста мъчно но пък се разведрих.
Тук са ставали някакви конспирации пак дано са за последно Naughty
Sophi надявам се бързо да се оправите Praynig
Цитруси и аз не съм давала още, но мисля като им почне сезона да пробвам newsm78
Лек ден Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 11:02 от ragtime

# 267
Сега да се отчета за прощъпулника:
Анелката хвана гребена и черпака, значи че ходи по приеми да хапва и ще си прави прически за тях  Mr. Green. Така го тълкувам аз  Sunglasses.

Ани, хайде бе жена, къде са снимките на Мимито от рождения ден?
Цвети, чудни снимчици, а тортата изглежда божествено   chef.
Мацки, питах ви за кивито, но никой не ми отговори. Вие давате ли вече?

Да аз му давах на Гого първо малко после и по цяло киви даже със семчиците вътре. Децата са на почти година и вече могат да ядат почти всичко. И портокал го пробвах тези дни, така че зимата от там ще си набявяме витамите Simple Smile

Мами
да ви се оплача (или похваля не знам) никне ни втори кътник от същото място отдолу. Преди няколко дни господелих. И Гого май от това ще му се окажат сополите.

# 268
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерички НА МАРИЯ И НА МОНИКА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И КРАСИВИ! И МНОГО ДА СЛУШАТ МАМА И ТАТИ!

Нашият рожден ден мина чудесно. През деня бяхме поканили в къщи нашите родители, братовчедка на Момчил и 2 наборчета на Ран. Много добре си играха децата, беше екстра. Вечерта дойде кръстникът на Неда с жена си и наша приятелка+ сестра ми. По - скромно беше, но пък децата не успяха да се изнервят. Неда заспа в обичайно за нея време, беше много добре. Малката кукличка Неда получи много хубави подаръци- аз лично супер много се зарадвах на едно палтенце от овиезе Simple Smile падна ми тази грижа, че не можех да харесам зимно яке. Днес обаче съм малко изморена, но притяно.

Пожелавам на всички, които предстои тази емоция, весело изкарване- НАИСТИНА Е АДСКИ ПРИЯТНО! Вече чакам с нетърпение рождения ден на Ран

# 269
Честит рожден ден на Неда, Теодор, Моника и Ян!
Да растат здрави, послушни и да имат щастливо детство! Да бъдат умни и добри!

и да носят много радост на мама и тати!  bouquet

Карил, и аз мисля да правя тази питка "Слънце", но за рождения ден на Ангелчо Heart Eyes
Много става вкусна и красива, а не е голяма разправията... Wink
Момичета благодаря ви за успокоението за падането на Ангелчо, всичко е наред, е доста се изплашихме че беше за първи път, но сега е само спомен Crazy
Целувки от нас и се отправяме към кухнята смело в тоя дъжд и гръмотевици, мале ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт