Отговори
# 270
ЗДРАВЕЙТЕ,МАДАМКИ!
МАМИ ИМАМ ЕДНО ВЪПРОСЧЕ- МАЖЕТЕ ЛИ ВСЕ ОЩЕ СЛЕД БАНЯ МАЛКИТЕ ДРЕБОСЪЦИ С ТОАЛ.МЛЯКО ИЛИ ОЛИО И АКО ДА,ДО КОГА СМЯТАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ.МОЯТ ЛЕКАР МИ КАЗА ВЕЧЕ ДА СПИРАМ ДА МАЖА СИМОНЧЕТО ЗА ДА НЕ И СВИКВАЛА КОЖИЧКАТА.НО НА КАКВО ДА СВИКВА И ИДЕЯ СИ НЯМАМ Thinking
СОФИ,ЖЕЛАЯ ВИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ HugА ПО ВЪПРОСА ЗА ПРИСПИВАНЕТО- И НИЕ ВСЕ ОЩЕ СПИМ В ЛЕГЛОТО НА МАМА И ТАТИ И НЕ ИСКА В НЕЙНОТО,НО АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е НЯКАКЪВ ПЕРИОД,КОЙТО ЩЕ ОТМИНЕ PeaceПРОСТО САМОТО ДЕТЕ ЩЕ ПОКАЖЕ КОГА Е ГОТОВО ДА СПИНКА САМОСТОЯТЕЛНО Peace
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН И СПОРНА СЕДМИЦА НА РАБОТЕЩИТЕ НИ МАМИ Hug
П.С.ЗАБРАВИХ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ ЧЕ НИ ПРОБИХА ОЩЕ 2 ЗЪБЕТА-МАЛЕ ТЕЗИ ЗЪБКИ НИ НИКНАТ КАТО ГЪБКИ :lol:МАГИ,ЧЕСТИТ ВИ ВТОРИ КЪТНИК И ДАНО ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ВИ ИЗЛИЗА БЕЗБОЛЕЗНЕНО И БЕЗПРОБЛЕМНО Peace

# 271
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА !!!

Верно че вече всеки ден има рожденници, много е хубаво така  Grinning

За кивито, аз съм давала пюре от киви с круша на Семпер, от 8 месечна го яде и много го обича. Прясно киви не съм давала, но педиатърката ми каза че може, още от 10 месец, но добре обелено и да се измие след като се обели за да не остават власинки. Но не се е случвало да дам, не знам защо  newsm78. Цитруси също не съм давала още, мисля от декември да почнем по-малко.

Симона, аз я мажа Кати след баня всяка вечер с хидратиращото мляко на Мустела. Мисля да продължавам да го правя, не знам към какво може да свикне кожата. Лятото не съм я мазала с нищо, само на морето с афтерсън. Млякото и подхранва кожата и я омекотява, водата с която къпем бебетата е доста твърда и смятам, че добре им се отразява на кожата мазането. Но имам приятелки, които не ги мажат децата, всеки сам си предценява  Peace

На нас тази събота и неделя ни беше парти уикенд. Бяхме на 2 РД, много беше весело, Кати се забавлява с дечицата. Вчера даже издържа до 22.15  Shocked Верно спа на два пъти през деня, но пък празника беше от 19.00 ч.

Поръчах торти за нейния рожден ден, една за 1ви, когато ще сме само семейно. И една голяма за събота, когато ще правим домашно парти с дечица. Много са красиви тортите, ще ги снимам после.

Снимките от партитата на Неда и Мария са страхотни, толкова са пораснали децата!  Hug

# 272
Аз цитруси няма да давам- Ран на 2 години се изприщи зверски от мандарини и не смея

# 273
ЗДРАВЕЙТЕ,МАДАМКИ!
МАМИ ИМАМ ЕДНО ВЪПРОСЧЕ- МАЖЕТЕ ЛИ ВСЕ ОЩЕ СЛЕД БАНЯ МАЛКИТЕ ДРЕБОСЪЦИ С ТОАЛ.МЛЯКО ИЛИ ОЛИО И АКО ДА,ДО КОГА СМЯТАТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ.МОЯТ ЛЕКАР МИ КАЗА ВЕЧЕ ДА СПИРАМ ДА МАЖА СИМОНЧЕТО ЗА ДА НЕ И СВИКВАЛА КОЖИЧКАТА.НО НА КАКВО ДА СВИКВА И ИДЕЯ СИ НЯМАМ Thinking

П.С.ЗАБРАВИХ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ ЧЕ НИ ПРОБИХА ОЩЕ 2 ЗЪБЕТА-МАЛЕ ТЕЗИ ЗЪБКИ НИ НИКНАТ КАТО ГЪБКИ :lol:МАГИ,ЧЕСТИТ ВИ ВТОРИ КЪТНИК И ДАНО ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ВИ ИЗЛИЗА БЕЗБОЛЕЗНЕНО И БЕЗПРОБЛЕМНО Peace

Честито и за вашите зъбки и да ви се връща пожеланието Laughing че Гого май е доста крив в последно време и дано да е от зъби.
За мазането: аз спрях още лятото да мажа Гого. Първо че много се потеше и второ педиатърка ме посъветва да го направя, за да може кожата да се научи сама да се омаслява и овлажнява. Но дупето го мажа след всяко преобуване, защото се оказа най-капризното място от тялото ни  newsm30 няколко пъти се подсякохмме лятото до кръв.  Мажа му с олио лицето след баня и ръцете. Но не мога да си представя ако трябваше да го мажа целия  newsm78 щяхме да почваме в едната стая и да продължаваме в другата.

# 274
Здравейте и от мен.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ СЛАДУРИ newsm51 smile3525 newsm59 newsm38  bigdance2 bdbaloni happy bd hbday baloniНяма да изброявам имена,за да не пропусна някой сладур.Относно кивито,не съм давала на Поли все още,пробала е банан,грозде,ябълка.След баня не ползвам тоалетно мпяко от лятото,но имам останало на Бюбхен и май ще го довърша.Честито прохождане на всички,проходили малки пешеходци!!!

# 275
  • Пловдив
Честит рожден ден на МОНИКА!Да расте здраво и пъргаво детенце!

# 276
ОХ, мами щях да забравя да ви разправям, моят Георги какво спретна в събота вечерта!
Научи се да слиза от спалнята. И в събота вечерта съм го преспала Sleeping , ама аз така си мисля.  Confused  Отивам в другата стая, като съм оставила окрехнати вратите. По едно време (след не повече от 5 мин) нашя цъфва на врата, а аз интуитивно се стряскам и скачам, че е паднал. А той нашия се измъкнал от постелите и подире ми, ухилен на вратата. Големи премеждия ще имаме с това слизане и качване по легла и дивани. А преди месец и половина и от леглото си се превъртя през решетките  1crib е тогава и аз откачих.

# 277
От днес сме вече с нет, но едва ли ще насмогна  да прочета всичко, което сте изписали.
Много ми липсвахте! Надявам се  да не сте ни забравили!
Честит рожден ден на навършилите вече първата си годинка, а също и на днешната рожденичка Моника! Да растат здрави, щастливи, умни и добри!

А на мамите пожелавам послушни дечица и много грейнали очички!

Аля вече направи първите си стъпки миналата събота , а от вчера вече е по-стабилна. И ние май скоро ще правим прощъпулник. Имаме 8 зъбчета и сме много музикални. Незнам на кой се е метнало детето, но чуе ли музика и започва едно въртене от кръста нагоре, а от скоро и на дупето.
Съжалявам, че няма да успеем да дойдем на общия РД (а така ми се искаше), но пък повода е добър - ще сме сватбари. Въобще тази година в компанията  ни имаше много сватби и бебета.
И аз цитруси още не съм дала, но едва удържам каката да не яде пред малката.

# 278

честит рожден ден на МОНИКА!

# 279
Цвети, Ангелиха, браво, много хубави снимки от рождените дни!
А тортите са ммммммммммммммммммммммммм Mr. Green

За цитрусите, аз не съм давала, ама ни дадаха, така де в едно от кремчетата в кухнята беше с пасиарно киви, аз много му умувах, ама му го дадах, е нищо не стана де...
Днес има крем розов с бисквитена торта, ще го прескоча розовото и тати ще го хапне Mr. Green

# 280
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА МОНИКА!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА, ЛЮБОЗНАТЕЛНА И ВИНАГИ УСМИХНАТА.

А за мама :

Ето и обещаните снимки от рожденния ден на Теа :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=55
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=65
Тортата от партито ще я покажа по-късно, защот се оказа, че не съм я снимала с моя апарат  Embarassed

Браво на Дани и Ая за избраните потенциални професии  Mr. Green
Ели, никакви цитруси не съм давала още, само глътка фреш от портокал и манго.
Цвети, прекрасни сте, а Неда е страхотна с тези букли  Hug
Ангелиха, Мария е много красива.Има невероятни очички  Hug

За сега ви казвам чао, но по-късно пак ще пиша, че сега Теа се събужда

# 281
НЕДА, МАРИЯ, МОНИКА,
ТЕОДОР И ЯН - РАСТЕТЕ ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА И РАДВАЙТЕ МАЙКИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ СИ Simple Smile

# 282
  • София
Мами от София,

ще има ли и Софийски РД?

Има идея за 25ти Ноември, пада се неделя и няма детенце с РД тогава... и за да можем евентуално да включим и Софкобофко и Данни, да пуснем една анкетка в новата тема?

Някой предложи да запази детско заведение...да се преброим тогава желаещите?

# 283
САМО ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАИЗИРАМЕ БЪРЗО 4Е СЕ ЗАПАЗВА ДОСТА ДНИ НАПРЕД В ТЕЗИ ЦЕНТРОВЕ-МОГА ДА ПОЕМА ОРГАНИЗАЦИЯТА АКО СЕ НАВИЕТЕ-И КАЖЕТЕ ИМАТЕ ЛИ ПРЕПОЧИТАНИЯ КЪМ КЛУБА ???

# 284
  • София
Айде да се броим тогава за 25ти Ноември :

Мариетка, Клю, Софко, Мамаминьон, Фъстъчка...

Предложението за сега е Приказка без край, в Гео Милев, цена на дете 5 лж, отделно торта и отделно консумацията на мами (татковци).

Общи условия

Активация на акаунт