Отговори
# 90
  • Плевен
Сега аз да попитам нещо - има ли друго дете, което както спи нощно време да става и да сяда в леглото и да се оглежда...не мърмори, просто си седи и гледа и понкое време се катурне на някое страна и продължава да спи по корем и отвит?!? newsm78

Хубав ден и приятна разходка на всички! lovekiss
Добро утро Simple Smile
Михаела прави този номер от известно време ,но и реве. преди ставаше ,но пак си заспиваше сама. А за това спане отвита ми е притеснено и на мен. По сто пъти я завивам, а като я завия се събужда Crazy.  Сега мисля да пускам парното по-силно и да я оставям да спи така. В чувал няма да може да спи,защото се изправя веднага като се събуди,а така няма да може да си движи краката.

# 91
И Криси е същия нощно време,обаче освен че реве и се пъчи,като се обърна да си лягам усилва гайдата Close.Естествено започваме приспиването на ново #Crazy,а аз #Cussing outВесел и спокоен ден на всички  bouquet

# 92
  Добро утро момичета!!!
    Дени-Ивайло е същия-почти всяка вечер е така с тази разлика ,че реве и ако не ми докопа да го милвам незаспива.Ужас направо едва издържам,какво се е вманиячил така-все трябва да ме усеща и лошото е че кошарата ни е много ниска и аз оставам без кръст ,а ако случайно позаспи и се дръпна леко веднага ме усеща сяда и пак реееев! Незнам как да го отуча от този навик.
    Ети-снимките са страхотни и много ме е яд ,че пропуснах срещата.Все ще питам какво стана със снимките от Дон Домат-там Веси имаше много готина снимка Laughing
     Жени ,Ивко яде в 19.30 ч и си ляга около 21-21.30ч.
     Веси за очилцата-дано свикне бързичко с тях.Искам да благодаря на теб и на Цвети(за нехния разказ за сляпото око).Това ме накара да заведа Ивко на очен и следващата седмица ще го водя в 3-та градска.Само че педи ми каза че се правели прегледи след една годинка.Проблема при нас е че Ивко откак се е родил от време на време си присвива едното ученце-ние с течение на времето посвикнахме с това и го пренебрегнахме,но момичета след вашите разкази ще обърна внимание и ще го водя!
    Ради-чакаме с нетърпение снимки и да разкажеш как е минало.
    Дил -Гого е страхотен Hug
    И все ще питам до кога се дават сухари  newsm78

# 93
Клюки,ти все едно пишеш за моя вагабонтин Thinking smile3541Сухари не ядем,но сандвичите какво ги правим... smile3508Да се похваля имаме си 7 зъбче,а осмото е на път,чакаме само да пробие,иначе се вижда.Особено зъбат индивид Joy

# 94
  • Отвъд алеята зад шкафа

Честит Рожден Ден на Теа на Ради и Влади на Точка.

bouquet bouquet bouquet bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Аз отдавна не съм влизала в темата и то 7 страници съм назад. Ама то от тоя чат, знаете  Wink

Вчера беше много хубаво в Сити Центъра, по-точно в детския клуб. Ема овърша всичко, основно се опитваше да пуска и спира филмчето по телевизора в клуба.

Чакам снимки и от Ради как е минал РД вчера. Междудругото с Рени минахме покрай Всички звездички и видяхме паркирани детските колички, ама решихме да не влизаме да те притесняваме.

# 95
  Добър ден и от мен  bouquetУж по прогноза трябваше да пече... ConfusedВчера такава хубава разходка си направихме със София-цял следобяд я разкарвах по парковете,с тайната надежда,че вечерта ще заспи като къпана Mr. Green-но,уви-историята пак се повтори-слагам я в леглото като видя,че си търка очите и нослето,тя започва да врещи-и така-няколко пъти CrazyДени,пробвах аз да я оставя за няколко минути,но не би-реве,та се къса,чак се задъхва CryУтре ще говоря с педиатърката,пък да видим ThinkingИ аз предполагам,че е някаква такава криза на разстежа...де да знам ooooh!Иначе,тя не се буди нощем,но на моя колежка дъщеря й така се будеше ,както ти описваш- отшумя за около месец Wink
   Жени,нашия режим/с изключение на проблема с нощното заспиване Crazy/ е все същия както и преди 6-7 месеца,и си го обяснявам донякъде с факта,че аз се опитвам горе-долу да спазвам едни и същи часове за хранене,разходки и спане-малко си е като дресировка,но върши работа Wink-така и тя е по-спокойна.Та,горе-долу денят й минава така : 7.00- закуска,8.30-спане/отново Crazy-до към 9.00-9.30/;ако е хубаво времето-разходка до 11.00-обяд;спане до 13.00-13.30;разходка-до 17.00-17.30;къпане;вечеря в 19.00 и после сън Wink

# 96
Здравейте!
Ние се върнахме от Ямбол преди една седмица, но все не мога да се наканя да напиша нещо тук.
Опитах се да прочета темите които съм изпуснала, като същевременно четях и текущата и накрая така се оплетох....та сигурно ще пропусна много неща.

Първо искам да честитя рождения ден на Вики на Тали/само него пропуснах Embarassed/.Да е жив и здрав малкия голям юнак!

Честито и на християнчето Мишо!Маша да ти е живо и здраво момчето!

Честито и на проходилите мъници!

Успешно студентстване на новите-стари студентки.Браво момичета, вие сте моето вдъхновение. От години се каня да запиша магистратура, ще се замисля сериозно по въпроса.Успешни изпити на всички.

Честито на всички мами които са имали рождени дни, годишнини и други семейни празници  наскоро.  bouquet

Ние в Ямбол се срещахме с Елимира и сладката и кротичка Ая.По късно ще кача и снимки от мини междуградската ни среща.
Мария продължава да е пристрастено кърмаче, започна да ми дърпа блузата дори когато сме на вън.. В Ямбол и вземах и от кухнята/ за което още веднъж благодаря на Ели че ни черпи с първото купонче Hug/, там ядеше от храната. В Казанлък също я записах но засега не и харесва много, незнам може би в Ямбол готвят по добре. Иначе когато и сготвя аз яде та пушек се вдига. Все още не се е пуснала да ходи сама иначе обикаля навсякъде пълзейки или подпирайки се по стени и мебели, рови и отваря навсякъде където може.

Продължава да има и неспокоен сън вечер.Не се събужда нацяло, но се върти и скимти докато не я взема, та от 2-3 нататък си спи при нас, което не винаги е решение защото  продължава да се надига и да се пуска върху нас, но поне не си блъска главата в кошарата.

След малко ще ходим и на консултация, та ще видим колко е пораснала.А след два дни ще стане на 1 година, много се вълнувам така неусетно пораснаха дечицата. Така искам да гушна пак съвсем мъничко бебенце.....което ме подсети
Горис честито, лека бременност ти желая и най-сладкото бебе на пролет.

Мерелин честита победа и на теб. Аз отдавна не си купувам такива списания, но ще си го взема това да видя победителките.

Хубав ден на всички!

# 97
Zdraveite mami,
az sam savsem priasna v saita i vse o6te se u4a. Iska mi se purvo da vi se predstavia - kazvam se Maria, na 25 godini, da6teria mi Ani se rodi predi 11 meseca i 4 dni i ne moga da poviarvam 4e mina tolkova mnogo vreme. Nadiavam se sred vas da nameria srodni du6i, s koito da spodeliam radostite da si mama.

# 98
Добре дошла, mama_na_anika !!!! Simple Smile Добре си се ориентирала насам Wink... Прати на Деничка данните на твоята красавица, ако искаш да те включи в списъка и ползвай кирилицата, че това е едно от неписаните правила по всички форуми, включително и нашия Simple Smile.

Роня, сладка варненска мамо, на 31 октомври тръгваме, на 1 ноември пристигаме, а какво ще правим 8 (осем) часа на летището във Франкфурт хич и незнам  ooooh!... Сестра ми ме светна че имало много хубави претзели там и засега си се представям как набивам претзели и давам, и на Данни, ама 8 часа... и къде ще се кърмим... уфффф...  Rolling Eyes

Дени4ка, мойто момче с много отривисти движения се надупва и застава седнал всяка нощ, след което започва да реве, докато още спи, после се буди и продължава да реве, като междувременно се изправя в леглото и това продължава, докато не дойда и не го приспя в нашето легло... ако хвана момента преди да се е събудил- успявам и в неговото да го приспя но зора ни е голям... Късметлийка си с Тедката, да знаеш- хем хубаво, хем добро дете!!!!! Пу пу пу!!!

Тук от  вчера захладня- 22С е и вали, та за сефте облякох Данни с пижама и е толкова сладък, че направо се размазвам от щастие- изглежда като голямо момче!
П.П. Снощи оплескахме тавана на баба с пюре от ябълка... като се е наял и блъска съдовете лошо...

# 99
  • София
Мария, добре дошла сред нас   bouquet
Не се притеснявай, ако имаш въпроси ние сме на среща!!!

Дил, снимките от партито, както и тортата са страхотни! Личи си, че сте си изкарали много весело  ura

Деничка, Алекс се буди през нощта и сяда в леглото, но също като останалите дечица плаче и мрънка, докато не го вземем при нас в леглото да се гушнем. Добре, че вече все по-рядко го прави, защото обикновено ме избутва в края на леглото и не мога да се наспя.  Mr. Green 

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 12:54 от bubalina

# 100
Добре дошла на новата мама welcome Rolling Eyesнаправо се изпъчих докато прочета какво си написала Sick

# 101
  • София
Добре дошла на новата мама welcome Rolling Eyesнаправо се изпъчих докато прочета какво си написала Sick

Дима, как точно се изпъчи четейки?   Joy

# 102
Благодаря ви много, 4е сте толкова мили. Относно кирилицата веднага си взимам поука, не ми се смейте ако допускам такива грешки случва се на новаците. Коя е Дени4ка, какви данни да и пратя точно за Ани и в какъв списък ще ме включи. Благодаря! Simple Smile

# 103
Добре дошла на Мария в ноемврийския отбор    Hug

Маша, да ти е живо и здраво християнчето   bouquet

Честито и на всички проходили дечица  Heart Eyes
Моника вече ходи като я държа за една ръчичка; сама прави по 1-2 крачки, но все още я е страх. Очаквам, обаче, в най-скоро време да се престраши  Grinning

Роня, Карил, мерси за комплиментите  Blush

# 104
hahahaбраво на мен...как ли е станало Whistling
Мария,пиши кога е родена малката,колко килограма и колко см. е била. Peace

Общи условия

Активация на акаунт