Отговори
# 105
  • София
С малко закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на чаровната ТЕА и на ВЛАДИ!!!

Да са здрави, весели и щастливи!!!

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 13:18 от Фъстъчка

# 106
  • София
Ох, забравих да питам:
Има ли и друга дете като Алекс, което да се събужда винаги със силен плач и да вика МАМА. Започнах вече да се притеснявам  Shocked
И друго - вчера десерта от детската кухня беше жито с кремче и канела. В другите кухни дават ли жито? newsm78

Мария, Деничка се грижи за нашите темички, затова са толкова красиви!!! А списъка с рождените дати на дечицата е на първата страница
. Peace

# 107
Здравейте!

Много са сладки снимките от вчера, детския кът в Ситито е страхотен. А дечицата са такива бонбони! Жалко, че не съм разбрала за срещата, имахме задачки вчера, ама можеше да се домъкнем за малко. Другия път!  Peace

Маша, честито ти христянче!  Hug

Жени, за режима, Кати си има режим и аз се старая да го спазвам, че иначе става много крива. Сутрин след като ни донесат кухнята излизаме към 10.00 до към 12.30. Вкъщи яде и спи 2-3 часа задължително. После към 15.30-16.00 си яде десерта и пак излизаме, ако е ок времето. Ако не отиваме на гости на баба, дядо, тяхните куче и котки, които живеят един етаж под нас  Mr. Green Към 18.30-19.00 вечеря супа, играе още малко с тати, който се е прибрал от работа. Към 20.00-21.00 я къпем, пие АМ и заспива. Мене често ме уморява тази рутина, но дребната се чувства най-добре така, винаги е усмихната, спокойна. Обича да ходим насам натам, на дълги разходки, но ако е ежедневие се изнервя и не спи добре.

Дени, Кати прави абсолютно същото като Тедката. Сяда в леглото по никое време, трае си и се клати много смешно напред назад. Накрая пада и заспива  Grinning Аз не се притеснявам, понеже не е всяка вечер, доста често де, но си спи добре иначе, а и не ме кара да ставам да я приспивам и т.н.

А аз да се похваля, че Теа на Лайтблу вече си има колежка  Laughing Кати вчера я снимаха за модната секция на списание Кенгуру. Не беше такава голяма фотосесия като на Теа, бяха няколко дечица на различни възрасти и всяко показваше по едно костюмче. Кати се държа много професионално, кипри се много пред фотографа, гледаше си в обектива и се смееше. Направи си всички пози. По едно време фотографа ме попита дали бих могла да я изправя подпряна и преди да отговоря, нашта си се изправи сама хилейки се. Все едно е разбрала какво се иска от нея  Grinning Та така, и ние си имаме първи стъпки в манекенската професия  Simple Smile

Лайтблу, чакаме разказ и снимки от купона  Hug

А между другото, ще има ли софийски РД?  newsm78

# 108
Маша,честито християнче!Вече си имате законен ангел-пазител GrinningНека е винаги с него и го закриля!

Goris,сега прочетох радостната новина! Честито,мила,лека бременност и прекрасно,здраво бебе! Heart Eyes

# 109
mama_na_anika, добре дошла в голямото и задружно ноемврийско семейство!  bouquet Както е писала dima1980, кажи кога е родена малката сладурана и с какви мерки, за да ви включа в списъка на заглавната страница! Надявам се да се чувстваш добре сред нас! Hug

Gugi, да ви е жива и здрава малката маНкенка! Crazy
Верче, при нас няма такъв проблем! дано бързо отшуми! Peace
sofko, благодаря за милите думи за Тедката! Heart Eyes
Angeliha, добре сте се завърнали с Мария! Simple Smile Очакваме снимките...
клю, аз вчера за първи път давах на младежа хляб и смятам да му спирам съвсем скоро сухарите Naughty

# 110
Добре дошла mama_na_anika   bouquet
Нашият режим е сходен на тозии на Деничка и Теди
Софко, "бая" са си 8 часа  Crazy. Взимай играчки да забавляваш малкия
Отивам да спя  Tired , че ЦЯЛА нощ съм клатила леглото  ooooh! , май зъбета пак ни подкарах  Whistling

# 111
  • Пловдив
Добре дошла mama_na_anika  bouquet  bouquet
Приятен ден на всички,времето е чудесно за разходки,та и ние сме цял ден навън Peace Peace

# 112
Забравих да пиша по-горе smile3555

Верче, изкара пак аватар! Peace
Фъстъчка, Йоана е една чаровна малка и финна госпожица и е много пораснала! Flutter

# 113
Запис - имам много за четене...  Blush

# 114
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА МАША!  bouquet
ДИЛ, много хубави снимки!  Peace
АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ, ЧЕ ДНЕС НА ДЪРЖАВНИЯ ИЗПИТ ИМАМ 6
  Simple Smile

# 115
  • София

АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ, ЧЕ ДНЕС НА ДЪРЖАВНИЯ ИЗПИТ ИМАМ 6[/color][/b]  Simple Smile

Бравос!!!

Айде дано и ние скоро да се хвалим с такива хубави оценки!

Деничка, много мерси за думите за Йоанка  Hug

Тя наистина много порасна последния месец. Предполагам, че защото минахме на адаптирано мляко и сега си изпива доста.

Иначе режима ни е следният: Ставане - 8:30 - 9, закуска 9:30, игра до 11, сън до 12, разходка до 1:30, обяд, спане 15:30-17:30, следобедна закуска, игра, вечеря, къпане и приспиване 22.

Забравих, добре дошла на новата мама!

# 116
  • на странно място ......
Честити рожденни дни, малко на патерица  Embarassed на ВЛАДИ НА ТОЧКА И ТЕА НА ЛАЙТБЛУ!!! Нека бъдат живи здрави и много щастливи деца!!!!

Добре дошла на новата мама! Hug

Честито христианче на Маша!!

Честито и на всички пешеходци!!
Диляна все още не проявява интерес към ходене сама, ако пусна дори едната ръчичка следва едно нервно подскачане и съответно реввввв докато не я хвана отново! Но забелязах онзи ден едно дете и беше взело играчката и тя като хукна след него пусна ми едната ръка и си ходи / тича съвсем спокойно, което ме навежда на мисълта че ШУБЕТО СИ Е ГОЛЯМ СТРАХ!!

Това е от нас, не бях писала скоро, но определено не ми остава време, пък и пустия мързел...........

Снимките на всички са страхотни!!!
Лека нощ на всички малки и големи сладурковци!!! Heart Eyes

# 117
Абе, момичета има ли ноемврийско бебе момче, по- слабо от нашия Данни- 8600гр сме на 11 месеца...  Thinking

# 118
Абе, момичета има ли ноемврийско бебе момче, по- слабо от нашия Данни- 8600гр сме на 11 месеца...  Thinking

Мдам, преди 1 месец бяхме 8140, сега не вярвам да сме повече от 8400. Но не се притеснявам, той е много подвижен и жилав, освен това е основно на кърма + няколко плазмона.

# 119
Здрасти мадамки  Party

Анджелиха, липсваш ми тук за разходките  Sad. Я кажи, подготвихте ли се с Мимито за рождения ден? А рокля купихте ли?

Дени, да си призная от няколко дена и аз правя на Ая попарата с хляб, само че препичам филийката  Peace.

АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ, ЧЕ ДНЕС НА ДЪРЖАВНИЯ ИЗПИТ ИМАМ 6  Simple Smile

Поздравленияяяяяяя   bouquet   bouquet   bouquet за теб!

И аз започнах приготовленията за рождения ден на моята рожба  Flutter. Утре ще поръчвам тортата и ще търся украса за купона  Mr. Green. Едно ми е слънчево в душичката и започна да ме тресе вълнението  Crazy. Знам, че Ая няма да си спомня този рожден ден, но искам да дам най-доброто от себе си.
И сега да се оплача от Анелката - по улиците е като просяк  ooooh!. Види ли някой нещо да яде и се изправя в количката, сочейки към детето и пищейки. Ужас...ще рече човек, че гладна я държа.
А най-новото умение от днес - когато е в кошарата права прикляква и си скрива главичката. После изскача с усмивка и вик "А". А бе играем си на криеница вече, ама много се кефи, защото квичи от радост, докато се крие  Joy.

Ради, къде си бе жена? А снимките? Я сподели какъв подарък пакетираш в 2 през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт