Отговори
# 120
Елимира, малката ти голяма сладурка  Heart Eyes Малиии, всички ноемврийски бебенца така си ги обичам  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Габи се буди през нощта, но я взимам при нас и я кърмя легнала и полузаспала  Tired

Да ви споделя за попарата, че от известно време я правя с елда. Кисна я от вечерта във вода,на сутринта тя е набъбнала и я варя малко. После слагам на всеки в купичката(ядем я за закуска всички  Grinning), на Габи  я пасирвам малко,после краве масло и сиренце и става....мммм...вкусно! Освен това е изключително полезна, пълна с желязо и калций.

Софко, защо не те виждам в чата ?Какъв ти беше ника?

# 121
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦ ВЛАДИ  И ПРИНЦЕСА ТЕА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПОСЛУШНИ!!!
Ето и за мамите им:

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ, МАША!
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ И ТЕЗИ С НОВИ ЗЪБЧЕТА!

Ани, Точка, благодаря за поздравленията! Grinning
Весе, Рени, добре съм, благодаря ви! Hug И, Ети, да не си забравиш заявката за рисуването! Peace Даже тази седмица бях на "9 месеца" и се почувствах страхотно Grinning. Припомних си милите моменти като се виждахме на лекциите. Накрая бяхме аз и Фъстъчка. После останах само аз Simple Smile. Особено като наближава 1 годинка от раждането на дечицата ни, съм още по-емоционално настроена.
За лягането - София си ляга най-късно към 21.30 ч. Събужда се обикновено към 5,30 - 6,00 ч., хапва малко АМ /обикновено 50-80 мл/, след смяната на един памперс отново заспива и се събужда към 7,30-8,00 ч. На обяд спи по 1 или 2 пъти по около 1 час.
Снимките от Сити центъра са страхотни. Съжалявам, че не бяхме и ние, но нямахме интернет 2 дни и не разбрах. Хайде, дано следващия път се включим!

Приятна вечер!
 Heart Eyes

# 122
Момичета здравейте!

Честит рожден ден на малките Теа и Влади!

Да растат здравички и щастливи! Със спокойно детство и весели игри!

Маша, честито ти християнче!  bouquet

Аз също изпуснах нещо уговорката за срещата......... newsm78 Embarassed

Ети, много хубави снимки си направила, а мъниците са опасни! Wink

Нашия беборан за първи път чак сега заспа, явно защото подремна сладко 1 час по нико време в 8...измъчихме се да го приспиваме на смени, щото ние не заспиваме сами, ами все в компания на ръце или люш люш на столчето за кола, или на спалнята въргаляйки се Laughing, аз през това време докато бебчо се въргаля се опитвам да му пиша в дневника, ама той докопва химикала и нстава еднаааааа...гонитба

Лека нощ и спящи бебоци!

# 123
Абе, момичета има ли ноемврийско бебе момче, по- слабо от нашия Данни- 8600гр сме на 11 месеца...  Thinking

Има, има, точно на 03.10 ако не се лъжа Алекс беше 8300 гр , точно на 11 месеца, сега едва ли е стигнал 9 кг, ама да видим, знае ли се ...   Thinking

Честито на mamaminion за изпита !   bouquet

Добре дошла и на новата мама !!!

Heart Eyes

# 124
Ели, рокля купихме. Не е нищо особено, но тук почти няма избор а нямам време да ходя да търся другаде. И на нас ни липсват разходките с вас. Hug

Клю, корички от хляб съм давала на Мими да си гризка дори ми се е случвало един-два пъти когато нямам сухар да и правя попарата с препечени филийки.

Ивиче, снимките са страхотни. Искам да благодаря на теб и на всички които споделиха чрез снимки почивките си в Рим , Турция по море и планини. Ние нали не сме ходили никъде това лято, та си помечтах чрез вас. Надявам се другото лято да наваксаме.

mamaminion поздарвления за изпита и от мен  bouquet

Ето и обещаните снимки. Първо на Мария в албума на 11 месеца http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=76 и следващите
А това са от разходките ни с Елимира и Ая http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174105&photo=34

# 125
  • София
Кязи, честито за отличното вземане на държавния изпит. Хайде да повлечеш крак за всички след теб Mr. Green

Снимките от Ситито са супер!!! Другият път освен да се грабнем с Алекс с рейса и сме там.

Деничка, снощи те сънувах. Но защо пък бяхме в Пловдив  newsm78 Благодаря за думите за аватара  Heart Eyes
Сега си хапнете сладичко

А аз пак да си задам въпросите: Има ли и друга дете като Алекс, което да се събужда винаги със силен плач и да вика МАМА. Започнах вече да се притеснявам  ooooh!
И друго - вчера десерта от детската кухня беше жито с кремче и канела. В другите кухни дават ли жито?

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 08:41 от bubalina

# 126
Честит имен ден на всички, които празнуват на Димитровден - Митко на мама Мони, половинката на Ради, dima1980, dima_dari и всички останали! Със здраве да си носите името!
Весел празник!

Да започнем деня с вкусна закуска и добро настроение! Heart Eyes

# 127
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ТОВА ХУБАВО ИМЕ!!! Да са живи и здрави и много щастливи!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 128
Добро ууууууутро!Приготвила съм ви скромна почерпка.Естествено и нещо за пиенеЛЕК И СПОКОЕН ДЕН МАМИ.

# 129
Честито на всички именници! Да са живи и здрави!

# 130
  • Плевен
Честит имен ден на всички, които празнуват днес bouquet

# 131
  • Пловдив
Честит имен ден на всички именници!Да сте живи и здрави!

# 132
Здравейте,
с Ани се радваме,че ни приехте в ноемврийската дружина!
Дени4ка,
относно данните на Ани за списъка - името и е Анна-Мария, роди се на 21 ноември 2006г., тежеше 3.050 кг, 49см, ако трябва още нещо кажи.
Някой питаше дали в нашата кухня дават десерт с жито- дават ни, но е без канела, а и Ани не е очаровано от него.
Вие каква закуска предлагате на малчовците?

# 133
Добро утро и от нас!Да се похвалим и ние-имаме си вече 5-то зъбче!Ураааааааа...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВАТА МАМА И МАЛКОТО И СЪКРОВИЩЕ!
mamaminion,поздравления за изпита Peace
Маша,честито ви християнче!Да ви е живо и здраво и много лъчезарно детенце! Hug
Честито на всички проходили и озъбили се малки сладури Hug
Лек и усмихнат ден!

# 134
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!!!
[/color]

За режима ни който е доста променлив: ставане в 6 или 7 ч. търчане пред компа и мрънкане докато не го включа и не му пусна Бебе Айнщайн Mr. Green. Закуска към 8. Следва пак гледане на детско, отваряне и затваряне на шкафчета и изваждане на съдържанието им. От няколко дена заспива в 10 ч. и става към 12 ч. Излизаме на разходка и яде съответно навън към 13 ч. Прибираме се къв 14 ч. и спи към 40 мин - 1 ч. Следобедна закуска в 16-17 ч. Разходка до 19 ч. Вечеря, пак същото забавление от сутринта и към 21 ч. баня, мляко и сън.
Откакто му изникнаха горните зъби и спря да се буди пищейки през нощта. Сега е доста по спокоен - ще видим до кога.
Жито в люлинската кухня не е имало никога, имало е овесени ядки.
Ле ле хора вчера бяхме на консултация. И педито като ни прочете епикризата от болницата ме предупреди да не се стряскам като го сложим Дани на кантара. От кортизоновите инжекции дето са му ги били се прецаквала обмяната на веществата, заабавял се метаболизма и съответно се изпитва непрекъснат глад. И резултатът беше 1,300 кг за 1 месец и 1 седмица #Crazy. Сега е 12 кг ooooh! Добре че е дръпнал и на височина представете си 83 см #Crazy Скоро ще е колкото мене и ще ме командори сигурно. Mr. Green Съответно представете си как го нося  Crazy
Ох стана дълго прощавайте Blush

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 10:36 от ragtime

Общи условия

Активация на акаунт