Очакваме сладкото ритниче на Априлското момче или момиче.

• 15 835
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
slonchetka, Честита годишнина! Щастлив и безоблачен семеен живот, но с още две слънца напролет няма как да не е  Laughing   bouquet

Аз да се похваля, днес се обадих да проверя резултата от микробиологията - ЧИСТА Е!  smile3501

На мен тази седмица док ми каза, че май ще е момиче. Но другата седмица съм на ФМ, и там ще видим дали ще потвърдят прогнозата. Иначе съм си намислила вече едно име за момиче.
А за ФМ да попитам, само аз ли съм се записала при доц. Томова? Други няма ли?

# 181
  • София
slonchetka Честита годишнина и от мен Simple Smile Пожелавам ви много щастие и любов Simple Smile

Относно пазаруването аз също смятам да си купя всичко предварително, все пак как ще пропусна това удоволствие, пък и ми е за първи път Simple Smile
Немога аз така да отида да раждам и да се притеснявам дали някой няма да забрави нещо от вълнение. Аз съм си такава обичам във всичко да има ред и да е планирано.

За имената ние сме го решили още преди да забремения, ако е момиче (на което много се надявам) ще е Райна на майка ми, ако е момче ще е Радослав, буквичката на майка ми пак и на кума Simple Smile

Да сме добре само пък имената са най-лесното Simple Smile

reiana не се притеснявай, въпреки че мен също ме гонят такива параной, защото ми е за първи път. Ама все си мисля че ако на теб нищо ти няма значи и на бебо му е добре Simple Smile Аз вярвам че ще сме добре, спокойно Simple Smile То спокойствието е най-важното в момента ама на мен нещо не ми се отдава...

# 182
благодаря на всички мами, които ме успокоиха и ми дадоха светлинка , за да знам дали съм усетила бебо или не...
аз бях на доктор, защото по епикриза ми пишеше, че трябва да отида в болницата на преглед, но докторът там ме огледа учудено и каза , :"Имаш ли някакви болки и оплаквания?" и аз му казвам "не", и той - "Ами какво правиш тук тогава ? Върви си при твоя доктор!" - бях много разочарована, защото за пореден път си личи как някои доктори си спазват задълженията само на хартия Sad  нито ме погледна , нищоооооо
другата седмица съм на ЛКК ( комисия , която да ми удължи болничния,) дано там поне се отнесат поне с престорен интерес към всеобщото ми състояния...
Иначе аз лично мисля да си пазарувам към 8-я месец, въпреки че страшно много искам да отида в мола и да си изкупя всички сладурски дрешки, обувки, люлки....но - търпение му е майката Simple Smile
Slonchetka и от мен честита годишна - пожелавам ви безоблачни и щастливи дни, изпълнени с много деютски смях Simple Smile

reiana - явно това е т.нар. от мен "беболинова фобия" - защото и аз на ден си мисля поне 20 пъти дали нещо не е станало, но поне 40 си мисля Колко съм щастлива, че ще ставам МАма  Laughing
усмивки за всички      Grinning

# 183
polinita мила да ти споделя на мен какво ми се случи с ЛКК-то Толова много обикалях-от кабинет на кабинет докато открия в кой точно се намира председателя на ЛКК който ще ми го изготви.Много нервна процедура е ,но дано на теб ти провърви Hug

За имена-ние си имаме отдавна Wink За момиченце е Магдалена
а за момче Даниел и на двамата ни харесват тези имена и мисля че и добре звучат Peace

# 184
Аз сън в сряда на 3d да му огледаме органите на бебо-дали всичко си е на мястото Wink как се развиват,а може би и пола ще му разберем вече че време стана-17 г.с. наближава Joy
Аз се каня на триизмерен да ходя,а има мами които и на 4d са ходили(там сигурно и цвета на очите ще му видят) Laughing Laughing

Аз ще ходя на 4d при Мазнейкова, но в 20г.с.,има още време.
milenag ти защо ще ходиш на 4d в смисъл каво се вижда на него newsm78 не съм на ясно,ако си по информирана от мен-Кажи ми  bouquet

# 185
Момичета, току що прочетох няколко черни постинга за Томова и се притесних.  Вие какви отзиви сте чували за нея? Имам записан час при нея другата седмица и сега се чудя какво да правя? Дали да не звънна веднага във Фемина и да си запиша там час ако въобще има свободни. И защо Томова ми каза да отида в 18 г.с., а тук повечето от вас ще ходят по-късно? Ох, съжалавям, че ви затрупах с толкова много въпроси, но и аз съм една паника.

# 186
Момичета ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186295&photo=1
е моят албум за бременността ми.Там можете да видите бебчо как изглежда преди месец,както и колко ми е наедрял корема Wink След няколко дни ще сложа и снимки на парцалките за бременни които си купих Heart Eyes

# 187
ето ме и мен-първо да почерпя  cook-смених лентичката в розово-момиче ще е 4470.днес бях при специалист бебчо е 125 гр.и 12 см.каза че е добре-мериха му крачетата,ръчичките,гледаха мозъка,сърцето и др,и ми правиха амниоцинтеза.описвам ви го така защото не знам как е на български.от амиото резултата ще е готов след 3 седм.молете се всичко да е ок newsm17,направо ще лудна.......иначе се радвам че видях бебчо.лека от мен

# 188
  • Варна
Но Калоян упорито си твърди, че бебето се казва Мишо  #Crazy (сам си го реши и не отстъпва!)

А пък Ники (синът ми) щом разбра, че чакаме бебе отсече: "бебенцето ще е момче и ще му викаме Гоги". Да видим дали ще излезе прав. Ако е момче, действително смятам да го кръстя Георги на баща ми. Доктора ми каза, че вижда нещо между краката, но не беше сигурен. Все още тая надежда за момиченце.

# 189
  • в илюзия
Аз ще видя моя бебо на 31 , ще ходя при Мазнейкова на 3d. Имам обаче предчувствие , че ще е момче .  Laughing
Относно имената Здравко или Боряна . Иначе и аз не го усещам още , казват , че при първо дете много късно започваш да го усещаш.  SadДано всичко да е добре! Praynig

# 190
  • Някъде там...
Момичета, мен също ме тресе параноята дали всичко е добре с бебо. Нормално е да имаме такива страхове.

Иначе аз мисля да ходя на ФМ при Марков в 20-22 седмица. Чудех се между него и Томова, но в крайна сметка реших да е той.

Bibobibo, ти ходила ли си на ФМ в 12-13 седмица? Мисля си, че ако не си ходила Томова те иска по-рано за да може да премери нухалната гънка, нещо, което мисля е невъзможно след 19 седмица. Иначе аз за нея съм чувала все хубави работи, добър специалист е.

# 191

За имена-ние си имаме отдавна Wink За момиченце е Магдалена
 Peace
И аз си харесах Магдалена за момиче, ама таткото не го харесва, а това е единственото име което съм измислила до сега  Rolling Eyes

# 192
Привет момичета Hug

ася20, честита розова лентичка! Hug

какви страхотни колички има Crazyдавам 1000лв за количка та ако ще чудо да е.всеки ми вика ,че не си заслужава за една година.аз не мисля така -все пак и на мен трябва да е удобна Peace

КРИСИ, защо да е само за една година - тези от по 1000 лв. са най-вече комбинирани, и все си мисля, че могат да се ползват за по-дълго време. Нали това е целта? newsm78

# 193
 ЛУРДЕС ,и аз се надявам да става за по дълго време,но колкото и да има летен вариант пак не е толкова лека колкото съвсем лятна.но за сметка на това са страхотни Grinning

# 194
отивам на бебемания довечера ще пиша Hug

Общи условия

Активация на акаунт