КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 1

• 34 130
  • 528
  •   1
Отговори
# 435
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте бабки.  Hug Аз бях в странство два месеца , та затова чак сега се записвам при вас.   bouquet Аз съм бабенце на внук - 2г.2м.
Не съм ви изчела , само малко от първата страница.  Blush Ще пиша повече след празниците , че едва ли ще ми остане време за форума.  Crazy

Весело изкарване на празниците! С пожелание за много здраве, щастие успех в личния , професионалния и пенсионерския  живот.  smile3503

# 436
  • София
  party023  cook beer3 Wine GlassЗдравейте момичета.Днес дъщеря ми има рожден ден!Аз в петък бях на коледното парти на колегите и съм с мускулна треска от танците.Днеска продължаваме с веселбите.  bouquetДобре дошла при нас бабка-жабка.Желая ви на всички весели и спокойни празници! Hug

# 437
  • София
Добре дошла Бабка Жабка, само туй с пенсионерското няма да приема hahaha Ние сме млади баби - пием, пеем, веселим се, стараем се да огреем навсякъде, работим и всички екстри, пък докогато можем Joy Joy Joy

# 438
Здравейте момичета. Добре дошла , на Баба Жабка в нашата компания.Евала на баба хулиганка за писаното.Може да сме баби ама млади.Весела и щастлива коледа на всички Grinning Grinning Grinning

# 439
  • София
Мили баби, аз нещо нямам желание да правя нищо.Преди се връщах от работа и за два часа спрятах всичко за Бъдни вечер, а сега си седя на компа, купила съм всичко необходимо, за да готвя и не ми се прави нищичко.Сина и голямата дъщеря са в чужбина, малката с внука отиде за три дни при другата баба и аз не мога да се накарам да стана и да започна приготвленията, но то няма и за кой.

# 440
Искам да похваля Babche! Снощи мъж ми се прибра с ужасна температура и аз направих сместа, за която тя писа по-горе. Е, наистина действа магически! Вярно, мирише, но важен е ефекта. Благодаря ти Бабче,че излекува половинката!  bouquet

# 441
  • София
Мили баби, аз нещо нямам желание да правя нищо.Преди се връщах от работа и за два часа спрятах всичко за Бъдни вечер, а сега си седя на компа, купила съм всичко необходимо, за да готвя и не ми се прави нищичко.Сина и голямата дъщеря са в чужбина, малката с внука отиде за три дни при другата баба и аз не мога да се накарам да стана и да започна приготвленията, но то няма и за кой.
  Ти пък, как да няма за кой - за СЕБЕ СИ   bouquet Точно за това си говорехме с мъжа ми. Тази година за първи път на Бъдни вечер ще бъда сама / е с бабата, ама тя не уважава църковните празници/. Децата решиха да си бъдат по домовете, както и трябва на този ден, мъжа  ми дежурен, и ей ме на.... сама. И какво от това. Пак ще си направя всички салтанати, за да ми е хубаво на мен самата. Днес пообиколих, попохарчих сумати пари, ама има защо - Дядо Коледа ще зарадва и малки и големи , изпълнил е заръките от писмата които му написаха. Пък и всички бяха много добри през изминалата година  bouquet

# 442
  • София
Сложих боба да се вари, напълних чушки, започвам тиквеника, а питката с късмети ще правя довечера.Чудя се какво да направя за 5-то ястие, нямам зеле, не слагам, а по пазара не ми харесва.Дайте идея.Ошав никой не яде.

# 443
Чушки и сърми,като едно ястие ли да броя или като две отделни? newsm78

# 444
  • София
Чушки и сърми,като едно ястие ли да броя или като две отделни? newsm78
Брой като две, едното е със зеле ,другото е чушка.

# 445
Ами значи имам тиквеник, питка ,чушки, сърми,боб, туршия, плодове, компот и орехи- 9 неща, така добре ли е?

# 446
  • София
Отивам за пресни плодове.Това измислих, и без това няма кой да яде всичко това. Няма смисъл да слагам девет неща.Никога не съм правила така.Гледам само да е нечетен брой.

# 447
  • София
Гледай поне да са седем Simple Smile. Да не забравите при плодовете да сложите малко сурови зрънца боб, леща, пшеница. Аз правя и едно сосче на което викам коливо, щото не съм запомнила как се казва. Прави се от счукани орехи, чесън, сол, захар,олио,оцет и вода. Като се начупи питката, първата хапка се топи в това сосче за здраве Laughing

# 448
Бабо Хулиганке, сосчето ти ми "изглежда" вкусно и мисля да го направ С него и с ошава нещата ще станат 11.

# 449
  • София
Ами значи ти си готова, блазя ти, а аз съм още във вихъра на работата, докога не зная. Чак тогава ще готвя, ще меся погача и т.н. Ама да сме живи и здрави, с всичко ще се справим newsm10

Общи условия

Активация на акаунт