КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 1

• 34 132
  • 528
  •   1
Отговори
# 420
Бабче честита внучка ДЯДО КОЛЕДА голям подарак ви донесе.Дае жива и здрава newsm32малката принцеса.Тайна много се радвам за дъщеряти. Зиче благодаря за рецептата ще я пробвам.

# 421
  • София
Ей,  баби . Заспахте ли? Такива спорове се вихрят във форума, а вас ви няма?  newsm78 Погачи, сърмички, пълнени чушки, тиквеници, и пр. рецепти и утре ще има!!!  И сигурна съм, че ще има и още Бъднувания и Коледи Peace Къде сте Grinning

# 422
  • Пловдив
Моля моля .МОНИЧКА -Да ти е сладко. Т УК СМЕ........Ама бях в друга тема и теб те мярнах там .Това момиче    БОБОЛИНА направо ме побърка от смях .ИСТИНСКИ и се радвах на постовете и.

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 10:35 от zi4e57

# 423
  • София
Ама излез от ДиС, и там има интересни  неща  bouquet

# 424
  • София
Добро утро баби.Снощи до късно сте се забавлявали със форума.Боболина е уникална ,а и свекърва и.Познавам една такава особа братовчедка на баща ми ,добре поне че не е била свекърва лека и пръст.Аз май се пристрастих с тоя форум и нещо не се организирам.Тяйна пиши как е дъщеря ти? Бабче,чакаме подробности за малката хубавица.  bouquet

# 425
  • Пловдив
Добро да е бабче шпунц . Аз почти всяка вечер стоя до  1ч но се ровя из целия форум намерих си мойта темичка за гоблени , цветя и още нещо....и снощи я откарах до 3.00ч  . Тази сътрин едвам се излюпих за да закарам внучката на училище.Бях като напикано мушкато. smile3507

# 426
  • София
Пу,пу, да не и е уроки!Току що говорих с нея.Ставала е да ходи, дали са и кафе, бишкоти и сладко за закуска. Още на първата глътка кафе всичко е минало по каналния ред и се наложило да тича до тоалетната.Казали са ,че ако всичко върви така добре,след Коледа я изписват.Звучеше много свежо и даже весело.

Каза ми,че един от мъжете- сестри Аксел ми е пратил поздрави и казал,че му е по- приятно аз да съм там,а не оня нейния. 

Дано всичко върви добре!Благодаря ТИ Господи!Амин!

# 427
Бабче,чакаме подробности за малката хубавица.  bouquet
Ето ме и мен! Снощи ходихме да видим "принцеските" ни както ги нарича щастливия татко. Двете изглеждат и се чувстват добре. Настанени са в самостоятелна стая и всичко е наред и в условията и в грижите за тях. Таткото виси там непрекъснато, снощи едва го прибрахме, че да не досажда с възторга и емоциите си и мама да може да си почине малко след изпитанието.  Не мога да определя на кого прилича бебето, но и мама и тати са ми красавци Embarassed, та няма значение на кого ще се метне. Иска ми се да има обаче характера на майка си.
Тази сутрин ходих пак да занеса някои неща на снахичката , защото таткото е неадекватен след снощния купон. Малката жабка суче мощно като помпичка, спи и за сега не плаче.  Излишно е да ви казвам колко е красива, колко е умна, колко е добра ... с една дума дет' се вика бебето  е самото съвършенство. Надявам се в събота най-късно да ги изпишат. всичко за посрещането е готово, остават дребни довършителни работи, но ще успеем да приготвим новия дом подобаващо за посрещането и на двете.
При мен това за сега.

Тайна, радвам се за дъщеричката ти. Дано това да е последното изпитание и догодина да имате само положителни емоции!

# 428
  • Пловдив
ТАЙНА-Много се радвам за дъщеря ти .Казах ти бог ще  и помогне всичко да е наред трябва да имаме вяра в него.Дано всичко да спре до тук.
БАБЧЕ- От нашто по хубаво няма-нали знаеш приказката .Няма да се излагаме я.И на кого прилича ? ..ами на себе си. newsm62

# 429
Здравейте  момичета, БАБЧЕ това слънце   ylinfantти е най големия божи дар, за коледа.Тайна много се радвам за дъщеряти. Аз също съм женска майка и напълно те разбирам как си в момента. Но на коледа стават чудеса. santa2

# 430
Добро утро момичета. Така се зачетохме в другите теми,
 че нашата изостана.Ами то си е интересно особено за свекървите. Доста е разтоварвашта.Тази Беболина ме разби. Лек ден.

# 431
 че нашата изостана.Ами то си е интересно особено за свекървите. Доста е разтоварвашта.Тази Беболина ме разби. Лек ден.

И аз до сега там четох и се смях. Страхотно е това момиче беболина. винаги съм харесвала хората с чувство за хумор.

# 432
  • Sofia - TelAviv

И аз до сега там четох и се смях. Страхотно е това момиче беболина. винаги съм харесвала хората с чувство за хумор.

Благодаря за инфото за темата за свекървите, досега съм се смяла и разказвала на другите да ходят да четат   bouquet Въпреки, че в следващите поне 20 години се надявам да не стана свекърва, ще кажа, че без бабите сме за никъде, да сте ни живи и здрави    bouquet

babche, МОЛЯ ТЕ,пусни снимки на новото бебче в темата за базара, че там стана мнооооого горещо, та да има един нов живот и да помолим след това да заключат темата, че да ни върви само на хубави неща през Новата Година.

bouquet  bouquet  bouquet

# 433
                         Не мога да ви изчета  Embarassed толкова много сте писали докато аз тичах по болници и дела. Cry
                         Бабче , да ти е жива и здрава внучкатаКак се казва ? Имаш си още една радост за Коледа  Peace  bouquet
                         Тайна, много е тежко, но ние сме с теб.Бързо въстановяване на дъщеричката ти.За нас те си остават винаги децата , за който ни е страх, и забравяме , че те са силни и борбени.
                         Аз направо си закъсах - Мими в болница 5 дни - без особени причини,от страха на майка й,Неда си поряза ръчичката и до Пирогов.И като тъща едвам се удържах да не убия баща и  Mr. Green Отгоре на това - делото и то отложено за 10.03. , но поне получих нови сили , гледайки арогантното поведение на лекарите.
                        ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО ЗДРАВЕ   bouquet  bouquet

# 434
Бабче, честита радост, честита прекрасна внучка !!!
Да е жива ,здрава , красива и да има много късмет !!!
Тайна, дъщеричката ти ще се оправи !

Всички бабички, бъдете живи, здрави, дръжте се, че деца и внуци чакат помощ от нас !!!
Весели празници и много целувки на всички !!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт