КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 1

• 34 134
  • 528
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро и от мен. Тайна дано скоро всичките ти притеснения за дъщеричката да са спомен!

# 406
  • Пловдив
ТАЙНА-баг ще помогне на момиченцето ти вярвай силно .Аз дъщеря ми съм я чакала 35 дни без надежда никаква от страна на лекари но ето тя е вече голяма със дом деца и всичко си е по старо му .Все едно не е било само спомена остана. Тъй че и при теб ще се оправи всичко. Искренно ти го пожелавам.Знам че когато е далеч е още по тежко, но ние сме силни и затова се справяме със трудностите.УСПЕШНА ОПЕРАЦИЯ И ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!! newsm10

# 407
ИМАМЕ СИ БЕБЕЕЕ!
Не знам подробности, защото от вълнение разпитвах само за снахичката си. Тя е добре, няма разкъсвания и шевове, малко е отпаднала, но по телефона ми звучи добре. Ей, голям герой е момиченцето ми!

# 408
  • Пловдив
МОНИЧКА -Ето ти рецептата :  

ПИТА -/или тутманик/

Подукти:
1.500кг-пресято брашно 3 пъти
1в.ч.-хладка вода ,кубче мая и щипка сода бикарбонат
6 бр.-или 8 бр -яйца /аз слагам 6 бр/
1с.л.-сол
6с.л.- захар
1кофичка -кисело мляко
ПРИГОТВЯНЕ:
Прави се кладенче всички продукти в него и се меси да се събере тестото.Удря се в масата 100 пъти докато се получи меко тесто.Оставя се да втаса.   / аз направо правя топките и само втасва преди да се пече/   Пак се меси и се разделя на 6бр.топки.Всяка се разточва на кора мажат се със маргарин,масло,даже и някои слагат мас,  / ако ще правите тутманик на кората се слага и сирене/    навиват се на руло и се режат на парчета и се обръщат в подмазана тава с масло ,маргарин ,олио.Втасва и се пече на окуло 220градуса.  

chef 1dating добър апетит!

# 409
  • Пловдив
ЧЕСТИТО БАБЧЕ-  ylinfant-ЖИВО И ЗДРАВО И ДА ВИ РАДВА ВСИЧКИТЕ.Много щастие на сина и снахичката
да одгледат с много добродетели детето си. . Hug newsm03 КАКВО Е ДЕТЕНЦЕТО ?МОМЧЕ ИЛИ МОМИЧЕНЦЕ?

# 410
Момиченце, и "изключително красива малка гъба" по думите на баща й.

# 411
  • Пловдив
  love001  love001  Nature SunnyНА БАБА

# 412
  • София
 smile3504 newsm44Евала на бабчето,първо за родилката се тревожи. Да ти расте здрава умна и красива внучката и да ви пълни с весел смях къщата.  bouquet

# 413
bab4e,  Hug, честита радост, честита внучка!  Да расте здрава и честита и да пълни живота ви с щастие, безграничната любов я имате newsm51 !

Тайна,  newsm17, моля се за успешната операция на дъщеря ти! Много тревоги и притеснения изживяхте, ще намерите още сили и за това изпитание! А дъщеря ти е боец като теб! Съжалявам само за това, че не си до нея в момента, но самата ти оздравявай по-бързо и пак ще бъдеш нейната сила и опора! И аз, заедно с всички майки - позволявам си да обобщя, защото имаш подкрепата ни, ще се молим Бог и Св. Богородица да я закрилят и бдят над нея!

# 414
  • София
Честито внуче! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДа са ти живи и здрави и снахичката и бебето и много да ви радват!

Току що ми звънна сина от Белгия, че са изкарали дъщерята от операционната и по думите на лекаря всичко е минало перфектно.Надявам се да е така.Амин!Сега се моля за бързо възстановяване. Благодаря ви за подкрепата! newsm51 smile3525 newsm51

# 415
  • Пловдив
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm17  още една добра новина.

# 416
Тайна,   Hug, радвам се, че по отзивите на лекарите всичко е минало перфектно! Ще се моля за бързото вазстановяване на дъщеря ти !

# 417
  • София
 newsm10Много ме зарадва тази новина.Днес е хубав ден за бабите WinkТайна отпусни си душичката и вярвай,че скоро ще прегърнеш твоето момиче герой.Да ти е жива и здрава и вече само с хубави новини да те радва.

# 418
Честито бебче, Бабче! Чудесна новина! Да ви е жива и здрава! Бъдете много, много щастливи!  bouquet
Стискам палци на дъщерята на Тайна и се моля за бързо оздравяване!  bouquet

# 419
  • София
Я, за колко малко ме нямаше и колко хубави неща сте написали newsm51 Бабче, желая на всички Вас , много да Ви радва бебче, снахичката бързо да се възстановява, татенцето да я глези , а пък вие с дядото да помагате морално и материално smile3521 Тайна, нали ти казах, че всичко ще премине и ще остане само лошия спомен. Отпусни душата, успокой я Laughing Радвай се на хубавата новина, и много успех в следоперативния период ви желая newsm51 И както е тръгнало да не спира, на всички пожелавам по Коледа само хубави неща  bouquet А стават чудеса, сигурна съм /това си пожелавам на мен/, нали не звучи нескромно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт