КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 1

• 34 143
  • 528
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Къде ли smile3532 Баба хулиганка се посъвзе и ги прошпионира. Четат и пишат във всички теми на форумите  Joy Joy Joy Браво, похвално, та няма само в бабешката тема да пишем я  bouquet Тук нещо вече млада реч се не чува. Взе да става скучно. Дайте идеи как да разнообразим темата newsm78

# 391
това май е за форума bg-baba Laughing

# 392
  • София
  Такъв още няма Grinning Ще ви почакаме вас hahaha

# 393
  • Пловдив
Видях ви аз видях ви.. smile3521че се щуркате в другите теми тук ме оставихте на произвола на съдбата.  smile3518    Ако искате да си пишем за приготвянето на вкусотийки за коледа.Аз мога да ви препоръчам една рецепта за пита и тутманик страхотна става една педя дебела и е много вкусна.За тези които не са месили е много добре защото се бие в масата и сама се меси.

ИН-   Май ти трябва да откриеш такъв форум?

# 394
Добро утро момичета.Баба зиче е най активна smile3501другите каде изчезнаха?Зиче давай рецепти,много вкусно звучат.Лек ден на всички.

# 395
  • София
newsm78+
+Добро утро момичета! CoffeeНа мен не ми е скучно тук.Както съм ограничила напоследък социалните си контакти форума и телефона са ми вратата към света.Знам,че има много за споделяне,но всяко начало е трудно...Аз увиснах за коледното парти,и си оставаме у дома с внучето.Нямаме свободни гледачи,а така ми се танцуваше...даже и тоалет нов си купих...Радвам се ,че "хулиганката" е възвърнала бойния си дух Hug И пишете не се жалете.

# 396
Шпунц за нас вече свободно време няма.Жалко за тоалета и танците, но това е истината.

# 397
Добро утро и от мен. Чакам с нетърпение празниците, за да мога да бъда по-дълго със съкровището на баба. При нас снахичката ми се грижи за лакомствата. Събрала е рецепти и няма търпение да ни изненада.  chef smile3501 Заредена съм с добро настроение и любов към всички!

# 398
  • София
Шпунц за нас вече свободно време няма.Жалко за тоалета и танците, но това е истината.
Аааа надеждата умира последна, може и да ми се отвори парашута smile3521
При нас снахичката ми се грижи за лакомствата. Събрала е рецепти и няма търпение да ни изненада.  chef smile3501 Заредена съм с добро настроение и любов към всички!
Дай боже всекиму такава снахичка, у нас  Embarassed питата я меси Велико-дядото, много ми помага той и ме глези, но понякога ме и ядосва,но да ми е жив и здрав Heart Eyes!

# 399
  • София
Добро утро и от мен!
Първо да пожелая на всички болни бързо оздравяване!Аз от няколко дни не съм на себе си, защото днес пак оперират дъщерята, а аз бях болна и не можах да отида при нея, в Брюксел.Хем ми се искаше да отида при нея, хем ме беше страх да не и замъкна пневмонията.И сега седя в София и се притеснявам.

# 400
Тайна не се притеснявай всичко ще мини нормално. Жалко че не си при нея, друго е мама да е там.Стискам палци на дъщеряти успех  bouquet

# 401
  • София
Тайна не се притеснявай всичко ще мини нормално. Жалко че не си при нея, друго е мама да е там.Стискам палци на дъщеряти успех  bouquet
Благодаря ти! Но след всичко,което се случи тази година, няма начин да не ме е страх.

# 402
  • София
Не се притеснявай, всичко ще мине като по мед и масло, бързо ще забравите лошото. Ама нали сме майки,все са ни в акъла. Стискаме палци и духом сме с вас Peace

# 403
  • София
Мила Тайна много ти се събраха притеснения през изминалата година.Знам, че си силна и ще преминеш и през това изпитание. newsm17Моля се за здравето на момичето ти. Скоро да ни зарадваш с хубави новини . Hug

# 404
  • София
Благодаря Ви, smile3525 момичета, че сте с мен!

Общи условия

Активация на акаунт