КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 1

• 34 146
  • 528
  •   1
Отговори
# 375
zi4e57, да ти е честита шофьорката, безпроблемно шофиране, мирни срещи по пътищата  и всички точки от талона - на мястото им  Wink !
А темата за болести и болежки ми е най - тягогостна! Ама като сезонът е такъв, преходен,  разговорът за болестите не е приоритет само на нас, бабите! И как да ми е светло на душата, като дечко след всяко връщане в яслата се сдобива с някой употир вирус . Но като гледам как снегът кротичко и равномерно трупа навън, все се надявам  и се моля да дойде краят на всички вируси, та малки и големи да ги забравим.
Лека и спокойна нощ Hug!

# 376
  • Пловдив
ДОБЪР ДЕН МОМИЧЕНА!!! Arita--БЛАГОДАРЯ ти за пожеланията много ще и са нужни и ще и ги предам. Добре че заваля този хубав сняг та да обезарази вирусите и аз съм на същото мнение.снега е здраве.Аз бях състезател по ски и живота ми до 20г ми мина по пистите тъй че винаги се радвам като малко дете на снега. Затова и на вас ви пожелавам приятни изживявания със снега. newsm10

# 377
  • София-в сърцата на моите деца
Абе сняг, сняг, ама друго си е да се разхождаш по къси гащи в къщи през лятото и да търчиш по улиците по потник!!!! Peace

# 378
  • Пловдив
 rotfImao rotfImboИСКА ТИ СЕ АМА НЯМА .....ЧАК ЛЯТОТО ...... smile3521  Nature Sunny sun smile3521

# 379
Здравейте момичета. Какво става, много сме малко пишештите? Каде сте пе бабчета ThinkingАз да ви се похваля,утре дядо Данаил и малкият Данаил  имат имен ден. Черпя всички  Wine Glass.Купонат в нас ще е голям.Какво стана с болните бабчета? Оздравяха ли?Лека вечер на всички и успешна седмица  bouquet

# 380
  • София
  ura  bouquetМоничка честит имен ден на малкия и големия Данаил,да са живи и здрави! Зиче честита ти шофьорка! Аз вчера водих внука на Коледно парти с форумски деца,нещо не се впечатли от дядо Коледа, но се наигра на воля и получи много хубав подарък.Усмихнат ден на всички. Peace

# 381
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДАНАИЛОВЦИ ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !  АЗ СЕ ОПРАВИХ НЕ СЪМ БОЛНА ВЕЧЕ . БАБА ХУЛИГАНКА И ТЯ МАЙ ВЕЧЕ Е ДОБРЕ......А БАБЧЕТО НИКАКВА Я НЯМА МАЙ СИ ИМА ПОВОД ДА ПОЧЕРПИ....  newsm78 ЗА ВНУЧЕ. ДАНО ВСИЧКО Е МИНАЛО ДОБРЕ.
ЛЕКА И СПОРНА СЕДМИЦА ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ БАБЧЕТА!!!! newsm10
МЕРСИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ БАБЧЕ ШПУНЦ  И ТИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА.

# 382
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДАНАИЛОВЦИ ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !  АЗ СЕ ОПРАВИХ НЕ СЪМ БОЛНА ВЕЧЕ . БАБА ХУЛИГАНКА И ТЯ МАЙ ВЕЧЕ Е ДОБРЕ......А БАБЧЕТО НИКАКВА Я НЯМА МАЙ СИ ИМА ПОВОД ДА ПОЧЕРПИ....  newsm78 ЗА ВНУЧЕ. ДАНО ВСИЧКО Е МИНАЛО ДОБРЕ.
ЛЕКА И СПОРНА СЕДМИЦА ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ БАБЧЕТА!!!! newsm10
МЕРСИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ БАБЧЕ ШПУНЦ  И ТИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА.
  Баба хулиганка е още по-зле. Днес ще ходя на рентген. Съмняват се за бронхопневмония. Дано да не са прави, ама не се чувствам и добре. Ама трябва да се оправя, нали така newsm10

# 383
  • Пловдив
БАБА ХУЛИГАНКА-СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ОЩЕ СИ ЗЛЕ, дано да не е нещо сериозно . Аз си взех антибиотик и се оправих за 2 дена . Пиши как си .

# 384
Благодаря ви на всички, за пожеланията.Баба хулиганка стегни се идват празници.Дано не излезе това за което се съмняват. Стискам палци. Пиши какво е станало. newsm10

# 385
  • София
 Бронхит -  още малко и ще ми мине, ама кашлицата е много мъчителна. Хубавото е, че не пия никакви лекарства и сега ми действат едва ли не светкавично Naughty Надявам се вдругиден да съм на работа, че Коледа иде, не може разходи без приходи smile3532

# 386
                           Здравейте ,най-сетне и от мен  Embarassed Какво ми дойде до главата не е за разказване.Да кажем,че вече влизам в час.
                           ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ТЕ СЛУШКАТ  Laughing  bouquet  bouquet  bouquet
                            Баба Хулиганка,моята кашлица мина с АСС 200 по три пъти на ден или АСС 600 - един път.А настинките /щом ги усетя/ ги лекувам с ударна доза витамин С.10 бр хапченца наведнъж и топъл душ - сутринта съм кукуряк. Laughing Знам го от една стара лекарка от преди повече от 30 год и не си спомням кога съм пила антибиотици  newsm78.И децата си така лекувах,но с 5 малки ампули вит.С на ден.Виж за внуците съм се преборила само за едно на ден. Sad
                            Лека вечер,че дълга ме зове. Peace  bouquet

# 387
  • София
Бронхит -  още малко и ще ми мине, ама кашлицата е много мъчителна. Хубавото е, че не пия никакви лекарства и сега ми действат едва ли не светкавично Naughty Надявам се вдругиден да съм на работа, че Коледа иде, не може разходи без приходи smile3532
Хубаво е ,че не е нещо сериозно,но и бронхита не е безобиден.Почини си повече дни,за да не се усложнят нещата. Приходите никога не са достатъчни ,ама децата сме си отгледали, помагаме и за внуците ,но вече по спокойно се живее.Грижата не е само наша. Хулиганке пази се и не прави "хулигански" работи. HugЖелая ти бързо оздравяване и добро настроение! Close-mas:

# 388
  • Пловдив
ХУЛИГАНКЕЕЕЕЕЕЕ...ПАК ТИ СЕ Е РАЗМИНАЛО.Трябва да се пазиш много да не те повтори че тогава ще е зле.За кашлица мила купи си от аптеката ПОДБЕЛ и свари на чай страхотен  даже и за алергични кашлици.Опитай ще видиш колко е добър.Внучката правеше пристъпи от кашлица ,давеше се и повръщаше .Какво ли не опитвахме с години,само това и помогна и сега вече само една чаша като изпие и като с нож и маха кашлицата.Опитай и ти ,на мен също много ми помага.

# 389
  • Пловдив
Абе къде сте бе момичетаааа. newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт