на всички бабчети и от мен. Днес отново ще съм детегладачка, не че и утре няма да съм но.....утре дъщеря ми е на испит пред КАТ дано да го вземе.Тъй като заговорихме за бабини рецепти ето още една -КОГАТО ТЕЧЕ КРЪВ ОТ НОСА-На небцето в устата или под горната устна се слага къс амбалажна хартия-тия дето опаковат с тях хранителните продукти- ефекта е моменталически . Така съм СПИРАЛА много силен кръвоизлив от носа.
Най-дъртата се разболя
Е много мразя, много ми е гадно, боли ме гърлото, отпаднала съм, кашлям
Нали си знам разни бабешки номерца, прилагам ги, та ще видим утре какъв ще е резултата
. Това не значи, че утре няма да съм на работа, просто трябва да съм
Стискайте палци
Zdraveute mladi maika, babi, tatkovci - a ima li i diadovci? 
Ta zatova i niamam nikakvo vreme - eto i moita molba kam vas - pi6ete mi otkade da si svali programka za obrabotka na snimki, za kalendari - niama zna4enie koi 6te e. V BG imah mnogo programi i s udovolstvie pravih kolaji, kalendari i t.n. Namiram samo plateni, e....e.... daite ne6to na avanta!
. То лошо няма , ама защо преди да сме изучили българската литература
Добре дошла при нас! Фотошоп ли искаш?Днес влезнах в една тема за фотошоп и там имаше много хубави неща .Тъй че потърси я.Аз ако намеря нещо ще ти пиша.
и хубав и спорен ден Ви желая.
Добро утро и от мен!Болните да оздравяват бързо и да бъдат малко поглезени и те от децата и дядовците.Дайте си почивка днес здравето е най важно. Бабче подозрително мълчи,май скоро ще се похвали с новото внуче.И един съвет от мен за грипа -много чесън и вечерта греяна домашна ракия,и липов чай.
Да живеят бабините рецепти, че така бързо се справям с тези болежки. Тайната е съвсем проста - 1 парацетамол, 6-7 витаминчета С, три пъти дневно. Вечерта греяна ракийка, горещ душ, ако съм много зле - краката в гореща вода с морска сол.
, здравейте и от мен! Какви са тези болести, дето ви налегнаха преди празниците, не ни стигат болните внучета! Ама и ние сме хора, вирусите и нас ни атакуват. А пък си знаем и разни бабини изпитани рецепти, които поне на себе си можем да прилагаме. Бързо оздравявайте, защото и внучетата разчитат на нас, и празниците трябва да им подготвим!
!
и внимавайте да не се напиете ,че кой ще посреща и изпраща дечурлигата
Препоръчани теми