КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 1

• 34 147
  • 528
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добро утро и прекрасен ден желая на бабетките newsm44

# 361
  • София
 kaffeetrmker_2 Close-mas: Желая ви усмихнат и спорен ден.Благодаря за "бабините" рецепти.Трябва да си ги запиша.Друго си е като е изпробвано...Приветствам идеята за обмяна на полезни рецепти и "чалъми",защото "баба знае най добре..."

# 362
  • Пловдив
 Hug на всички  бабчети и от мен.   Днес отново ще съм детегладачка, не че и утре няма да съм но.....утре дъщеря ми е на испит пред КАТ дано да го вземе.Тъй като заговорихме за бабини рецепти ето още една -КОГАТО ТЕЧЕ КРЪВ ОТ НОСА-На небцето в устата или под горната устна се слага къс амбалажна хартия-тия дето опаковат с тях хранителните продукти- ефекта е моменталически . Така съм СПИРАЛА  много силен кръвоизлив от носа.
ХУБАВ ДЕН БАБЧЕТА   bouquet

# 363
                     Бабчета,здравейте! Като сме на рецепти за Т - най-бързия начин е баня с температура на водата 2-3 градуса по-ниска от тази на детето.Или мокри кърпи ,които са със същия принцип на температурата на водата ,но се поставят в сгъвките на крачетата - зад коляното и тазобедрената става,под мишниците - с една дума там където минават големите кръвоносни съдове.Така кръвта се охлажда най-бързо и Т пада.Когато се охлаждат стъпала и длани има опасност от свиване на капилярите и на вътрешно "прегряване" - ръцете и краката,челцето хладни,но вътрешната Т висока и по-трудно се засича.
                     Хайде да са живи и здрави,да няма болести и да разменяме рецепти за вкусотийките,които обичат малките ни съкровища. Peace  bouquet

# 364
  • София
А сега баби да ви видя tooth Най-дъртата се разболя  newsm78 Е много мразя, много ми е гадно, боли ме гърлото, отпаднала съм, кашлям  smile3511 Нали си знам разни бабешки номерца, прилагам ги, та ще видим утре какъв ще е резултата  newsm78. Това не значи, че утре няма да съм на работа, просто трябва да съм Peace Стискайте палци Joy

# 365
  bouquet Zdraveute mladi maika, babi, tatkovci - a ima li i diadovci? newsm78
I az sam baba, balgarka, ama v momenta v Ispania - da si gledam vnu4kite! 
Da mi e jiv i zdrav diadoto, 6toto toi e osnovnia lokomotiv v otglejdaneto! Az tar4a pove4e da zarabotvam hliaba i.... bonbonite! #2gunfire Ta zatova i niamam nikakvo vreme - eto i moita molba kam vas - pi6ete mi otkade da si svali programka za obrabotka na snimki, za kalendari - niama zna4enie koi 6te e. V BG imah mnogo programi i s udovolstvie pravih kolaji, kalendari i t.n. Namiram samo plateni, e....e.... daite ne6to na avanta!
Praznici se zadat, a az nimam s kakvo da zaradvam familiata!
Sega da prispivam vnu4kite - s balgarski narodni prikazki!

# 366
  • София
 Добре дошла при нас. Хубаво е да пишеш на кирилица. Радваме се на ново попълнение. Това, че разказваш български народни приказки на децата е най-хубавото нещо, защото като гледам в програмата по български език и литература,/ поне както беше при нас предмета/ сега се изучава Хари Потър newsm78. То лошо няма , ама защо преди да сме изучили българската литература newsm78 newsm78

# 367
  • Пловдив
Эдравей бабче испанче- newsm51Добре дошла при нас! Фотошоп ли искаш?Днес влезнах в една тема за фотошоп и там имаше много хубави неща .Тъй че потърси я.Аз ако намеря нещо ще ти пиша.
БАБА ХУЛИГАНКА-ОХ ....И аз се разболявам май ?-,хрема,гърло,отпадналост.Но трябва да се оправяме че наште слънчица да гледаме. Внуците демек. Вижте  това голям релакс......
http://www.vbox7.com/play:4d5a8aeb

# 368
  • Пловдив
ДОБРО  УТРО БАБЧЕТА!!Пийте си kaffeetrmker_2 и хубав и спорен ден Ви желая.
Аз все по зле ставам и отивам да си копувам антибиотик.Няма да се размина без него- ставам по зле. doctor

baba Muma---ЕТО ТИ ТЕМАТА ЗА СНИМКИТЕ-    http://www.bg-mamma.com/index.php?

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 06:46 от zi4e57

# 369
  • София
 newsm10 Flowers BouquetДобро утро и от мен!Болните да оздравяват бързо и да бъдат малко поглезени и те от децата и дядовците.Дайте си почивка днес здравето е най важно. Бабче подозрително мълчи,май скоро ще се похвали с новото внуче.И един съвет от мен за грипа -много чесън и вечерта греяна домашна ракия,и липов чай.

# 370
  • София
Добро утро. Аз да ви се отчета - значително по-добре съм от снощи bowuu Да живеят бабините рецепти, че така бързо се справям с тези болежки. Тайната е съвсем проста - 1 парацетамол, 6-7 витаминчета С, три пъти дневно. Вечерта греяна ракийка, горещ душ, ако съм много зле - краката в гореща вода с морска сол. smile3521

# 371
 Hug, здравейте и от мен! Какви са тези болести, дето ви налегнаха преди празниците,  не ни стигат болните внучета! Ама и ние сме хора, вирусите и нас ни атакуват. А пък си знаем и разни бабини изпитани рецепти, които поне на себе си можем да прилагаме. Бързо оздравявайте, защото и внучетата разчитат на нас, и празниците трябва да им подготвим!
Добре дошли на новите бабчета, много е хубаво, че ставаме повече  bouquet!
Хайде, хубав ден от мен! И повече да стават оздравелите!

# 372
Здравейте и от мен.Какво ставе бе бабчета ,само за болести взехми да пишим.Аз бях с много силна хрема, но си купих капки  МУКОНАЗАЛ. За един ден край на хремата. Малко са скъпички, но са страхотни.Желая на всички болни бързо оздравяване thumbsupи да си пишем за хубави неща.

# 373
зДРАВЕЙТЕ,БАБИ!Да ви напища и аз как се справихме свисоката Т на внука ми по време на "3-дневния вирус".Човечето вдигаще на всеки 3-4 часа 39,5,нурофена толкова му действаще,а не може да се пие  по-често от 6 часа.Та като започне да пари-в коритото в банята с хладка водичка-малко по-студена от тази за къпане.И всички водни играчки с него.Отначало трепери като циганче пред месарница и иска да излиза,но постепено Т пада и става забавно,няма излизане!Това го правехме  по 4-5 пъти в денонощието и мисля,че ефекта отвсякъде е положителен-мокрите чаршафи са ужасни,още ги помня от моето детство,а всичко друго е с по слаб успех.

# 374
  • Пловдив
Ето ме и мен.НЕ се оплакваме а споделяме .Вече и аз съм по добре тъй ,че няма страшно одържаме фронта.От сутринта бях с внучетата ,че дъщеря ми днес беше на изпит пред КАТ и го е взела имаме си още един шофьор .  Затова имате всички почерпка от мен  cook cook cheers и внимавайте да не се напиете ,че кой ще посреща и изпраща дечурлигата Drunk   newsm62

Общи условия

Активация на акаунт