Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ

• 101 869
  • 527
  •   1
Отговори
# 390
а за колко време  се издава този пик код?

# 391
Zdraveite na vsi4ki iskam da vi popitam mojete li da gledate deteto si bez pari az ne vsseki mesec pla6tam po 10-15 lv zdravni osigurovki to4no na 1 ili 2 kogato 1 e nedelq nikoga ne sam zakasnqvala do sega noi 6toto sa mnogo veliki  nito vednaj ne sa mi vkarali parite eto naprimerno tozi mesec vkarah na 7 za6toto nqmah vazmojnost da dam tezi 10-15lv po rano dnes stavat 17 rabonti dni sled kato sam vkarala parite no noi ne mi prevejda mai4instvoto az i saprugat mi imame da gledame dete na 5 meseca s 40lv.  (za6toto tolkova imame) no noi MOJE BI  6te mi prevedat mai4instvoto sled praznicite koeto e sled 6 mai e nqkoi moje li da mi kaje kak to4no az i saprugat mi da hranime deteto si i nas s 40 lv. 6-7 dena!Molq vi ako nqkoi znae kam kogo da se obarna molq da mi kaje!

# 392
Цветито, а единица и шестица (дето мен лично ме дразнят) подаде ли?  Thinking

# 393
  • В полите на Пирин планина
а за колко време  се издава този пик код?

Подаваш заявление в НОИ и го издават веднага.

# 394
neznam za kakvo stava vapros za tazi 1 i 6?moje6 li da mi razqsni6 molq

# 395
Ами, ти хубаво си си платила осигуровките, ама НОИ откъде да знае това? Thinking

# 396
neznam za kakvo stava vapros za tazi 1 i 6?moje6 li da mi razqsni6 molq

Това са документи, които се оформят от работодателя. Въпроса е той кога е подал данните за тези декларации, защото без тях няма да получиш обезщетение от НОИ.

Моля, те, пиши на кирилица. Има и кредор.

# 397
i molbata e podadenai deklaraciii vsi4ko

# 398
i molbata e podadenai deklaraciii vsi4ko

Брой 15 работни дни от подаването на декларацията и ще разбереш кога ще получиш обезщетението. Имай предвид, че НОИ превежда всеки работен вторник и четвъртък.

Пиши на кирилица, моля - много трудно се четеш  Crossing Arms

# 399
Аз имам следният проблем,на 25-ти влезнах в 45 дневен болничен преди раждане,тогава ми бе издаден и болничен,който е внесен в началото на март,вече сме май и аз все още не съм получила нищо от НОИ...
Утре ще ида и при счетоводителите си да видя какво става,но си е много време

# 400
az cqlata bremednost si vzemah parite s pone 2 meseca zakasnenie #Cussing out sega sasto e taka

# 401
И аз не съм получавала пари вече два месеца, а и не виждам да има нещо отразено, относно болничния ми в сайта на НОИ, където проверявам.

# 402
Аз все още си чакам превода за Март ... newsm78

# 403
има ли някой тук 4е много искам да ви питам нещо но не е сварзано с тази тема

# 404
има ли някой тук 4е много искам да ви питам нещо но не е сварзано с тази тема

Много сме ... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт