Бебче малко,свито на кълбенце ще ни рита до НОЕМВРИ ту с ръчица,ту с краченце

• 13 685
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
renyto  ами на 6.11 ... ама гледам,че линиите ни са еднакви 38седмици и 3 дни и затова!

Ей,който го даде тоя сайт - http://www.izpoved.com/envy.asp    bouquet   bouquet   bouquet   От 1ч се заливам от смях

# 241
Здравейте  мами  Hug
Не мога да не се включа и да ви се похваля, че май успях да се преборя с алергията.  newsm44. Да е жива и здрава докторката, която направи това чудо. Продължавам с лечението ама нещата вече съвсем не са същите както преди ден и половина.
sladurka не се отчайвай, форума няма да опустее  Simple Smile, това че не пишем редовно не значи че не следим какво се случва тук, премахни тази депресия и лоши чувства, и мисли позитивно newsm10
Аз вчера цял ден бях в движение и днес цял ден ме боли кръста, явно съм се претоварила, но по важното е че бях в ТК - ден на отворените врати. Разгледахме залите  Thinking ...имаше и момичета в пред родилна зала...та гледката на пръв поглед беше малко стресираща, особено на такива като мен, които ще им е за първи път #Crazy Имах смелостта да попитам акушерката за инфекцията и обяснението беше в полза на болницата, естествено (истината ... е някъде по средата може би).
От днес с моя бебо влизаме с двата крака в деветия месец  Grinning
bilkata я кажи това изложение в зала Универсиада струва ли си да бъде видяно, защото и аз мисля да отскоча утре по някое време.
Благодаря ви и за съвета за шкафовете , защото се чудех какво да измисля. Освен това сменихме квартирата от месец и половина и ми е супер гадно, като си помисля че незнайно кой си държал не знам си какво в тези гардероби шкафове  smile3516

Честито бебче на Мирослава!newsm32

Честит празник на всички именници  bowuu

За тъжните новини  smile3518: моите съболезнования!

п.с. Относно апетита и хапването - мен ме гони непрестанно  BlushОт три часа съм пред компа, чета в и ям пуканки нон стоп. Само ставам да направвя някои курс до кухнята за да напълня паницата  отново newsm68

# 242
katiatg браво,че си сборила алергията newsm68

# 243
Аз съм много ядосана и си мечтая в най-скоро време да си купим жилище,ако не -изнасяме се на квартира,то бива,то може,ама т`ва пък на нищо не прилича.Неискам да започвам пак темата за патронажните,щото ще ме обявите за най-голям техен враг,а не е вярно...винаги съм казвала,че с всеки мога да бъда добра и да намеря общи интереси...но да си затварям очите пред лицемерието,хайде...стига толкова.

Сега пък с тези ваши обяснения за контракциите,ами то и на мен ми става така корема,подува се от едната страна,от другата я краче,я ръчичка...знам ли.Но мисля,че просто беба си мърда и изобщо не ме боли,напротив много обичам като го прави.

Сладурка вече не я питам защо това,защо онова...защото този неин доктор ми иде незнам какво да го направя.Явно го мързи да пише направления...нали за цялата бременнсот трябва три пъти  по здравната каса да си направиш изследвания,а допълнително ако искаш и има нужда си ги плащаш.Явно и това не му се прави....ами всичко да мине наред,пък такива като него,колкото и да си разбират от работата,трябва да се научат да говорят  повече с пациентите си.

Явно съм доста ядосана на моето "съкровище",подхванах всичко наред да съдя  #Cussing out

Радвам се за Катето,че се отървала от гадната алергия!

# 244
арабела, не е толкова нисък, бре..та ти си в 9-ти месец Rolling Eyes Моят е 110 и ми казаха, че е перфектен. Иначе, червено цвекло, дробове разни..с това се вдига хемоглобин.
Ами незнам, уплаши ме изведнъж като ми изтърси, че съм направила анемия  Rolling Eyes
Веднага ми изникнаха в главата кръвопреливанията на Мечтание  
И наистина от доста време не се чувствам добре - такава умора никога не съм изпитвала. А и тръгнах от почти 140 в началото на бременността, доста си е паднал...
Абе дано да го вдигна сега с Малтофера  Praynig

За шкафовете - аз ги чистя с чист спирт  Peace

Сали, Честито дипломиране и от мен! А по-нататък и добре платена и обичана работа по специалността!   bouquet

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 19:41 от арабела

# 245
А с Мечтание наистина какво е положението? Thinking

# 246
  • някъде там
питам се дали е възможно бебето да пръцка и да го усещаме ?? Имам някакво странно усещане в корема, нещо като къркорене, но не е това което си знам аз когато ми къркорят червата.  newsm78

# 247
а моя бебо се разхълца  newsm62, сигурно е преял от толкова много пуканки  Joy
рени, хълцане усещам ама пръцкане като че ли не, незнам  Thinking

# 248
  hahaha  hahaha   hahaha 
питам се дали е възможно бебето да пръцка и да го усещаме
  ако е така,дано поне не е с нос,че само това остава в допълнение на и иначе лошия ми сън  Praynig

# 249
  • София
момичета,
кой ще ходи на лекцията на 9 месеца на 30-ти - за къпането и обличането на бебето?
Аз мисля за пръв път да отида на такава лекция и ще се радвам ако има и други желаещи да се запознаем  Grinning

# 250
Дес, сега ти видях и другите въпроси  Mr. Green
1. Зехтинът няма да го преварявам
2. Сапунчето на А-дерма го купувам от аптека - то е медицинска козметика, в повечето аптеки го има. Аз го взимам от една, която е близо до спирката пред Техническия университет.

# 251
kremito ,аз искам да отида,но незнам как ще се чувствам до тогава.На 29 живи и здрави ще реша.Иначе Vi и още няколко мами  newsm78  май искаха.Аз на всички теми се канех и на нито една не съм ходила,несериозна работа  Embarassed

# 252
  • София
значи на 29-ти ще решим  Laughing
и аз се каня от март да отида - откакто разбрах, че съм бременна - и ето кога евентуално ще се наканя ... #Crazy

# 253
Честито дипломиране на Sayli!
Mergi, ако наистина толкова те вбесява патронажната, работата е лоша. Ами така де, то не е само раждането, нали после ти трябва спокойствие да си закърмиш бебчо и да му свикнеш на ритъма.
И аз сега пия Малтофер и дано се оправи хемоглобина до раждането. Лека вечер от мен! Отивам поне да правя компания на любимия, че той готви  chef

# 254
  • София
а имате ли някакви вести за Тина Киркова, изчистили ли са инфекцията? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт