Бебче малко,свито на кълбенце ще ни рита до НОЕМВРИ ту с ръчица,ту с краченце

• 13 995
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Привет!

Честит имен дена на всички, които празнуват - мами и бебчовци! Hug

Честито бебче на Мирослава!Да расте силно и здраво детенце!  bouquet

renyto, хайде бе,душа!Още една болярка!От кога чакам! Wink

Аз днес бях на мамешко училище, имаше гост от Здравната каса и много хубави неща каза жената, как за раждане независимо от начина на раждане, не  се плаща и лев...ама всички си знаем, че няма ли бецален... Stop сега ужасно ми се спи и преди да се позиционирам и аз в леглото ви поизчетох...
Да ви се оплача, че ПАК няма да имаме вода и то до утре вечерта, та моето съботно гнездене се отлага  Crazy

Ми отивам да поспя, прегръщам ви всички  Hug

# 181
Бе аз лилави стрии нямам,ама кожата на  корема ми е станала една такава...лилава..та след това май и аз ще имам Twisted Evil
Момичета одеве излязох за подарък(утре сме на РД) и едва вървях,имах чувството,че има нещо застанало точно в пикочния ми мехур и ме драска,в резултат на това правих две отбивки за тоалетна,но нямаше смисъл,защото нищо не излезе Rolling Eyesи като се изправя пак ме боли там,наместила ли се бебка вече долу според вас? Само утре да не ми спретне изненадка,че РД-то трябва да мине.От време на време яко ме стяга долу,та...знам ли Rolling Eyes

# 182
Честито на всички именници!И особено на най-малките!!!Да са им живи и здрави имената!!!!
Честито и на мама Мирослава!!!Да се радва на здраво и послушно бебче!!!

Аз за сега нямам стрии,но за сметка на това ме сърби корема,въпреки,че го мажа с крем!Което ме навява на мисълта,че ще се появят след това,ама да видим... newsm78 Thinking Четно казано повече ме е страх за гърдите,защото наистина сега са доста големи,а после като се поприберат.....абе да сме живи издрави,да стават каквито щат.....

За чекмеджетата на леглото аз моите ги избърсах само с мокра кърпа!Даже вече наредих вътре дрешките!!!Дано да е достатъчно,щото не мисля пак да ги пера,гладя и подреждам.... Naughty

Аз довечера в 6ч. съм на запис на тонове и нямам търпение вече... Crossing Arms

Цецето къде се губи ?Да не се е заиграла с оркестъра пред болницата Mr. Green

# 183
Честит имен ден на всички именници и техните близки!
Честито бебче на мама Мирослава!
[/color]

Така съм се залисала, че щях да забравя, че и брат ми днес е именник! Embarassed Но нищо чудно, щом бях забравила, че и аз имам рожден ден след 10-на дни. Като ме попита доктора мога ли да отида на изследванията за секциото на 5.11 се сетих Laughing Пак не ми даде точна дата, надявах се аз за следваща седмица, но не... Ще чакаме още, нямало закъде да бързаме - бебчо да дебелее още една седмица, че днес беше 3 кг. Поне главичката му е голяма и вагиналното раждане тотално отпада.
Бях станала кълбо от нерви след вчерашната новина, но днес като разбрах, че бебчо е добре, пъпната връв - където трябва, водите -  в норма, се поуспокоих и ще мога да почакам още малко.
Дес, и аз се чудех с какво да дезинфекцирам чекмеджетата и ги минах с кърпички за бърсане на бебешки дупета  Joy - стори ми се най-безобидно.

# 184
Оххх,и аз сега се прибирам от пазар,едва се дотътрих,а не е делеч.Сега обаче отивам да издирвам патладжани по големите магазини,защото по сергиите няма.Дано да намеря,да си мариновам някой друг буркан,че от една седмица ми се яде,а и докато стане ще минат няколко дена.Хайде,отивам да се тътря едва,едва...

Честито бебче на Мирослава!Да им е живо и здраво!

Идеята за дезинфектанта на чико ми допада,ще си взема. Grinning

# 185
Уф ама съм и аз doh
Честито бебче на Мирослава!
съвсем не забелязах по-рано новината,май гледам само редовно пишещите и затова...

# 186
  • София
Честито на именниците, особено на най-малките! Да са живи и здрави!

Честито бебче на Мирослава! Крайно време беше да чуем хубава новина!
Сега ще чакаме. Цецето да се обади.

# 187
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МИРОСЛАВА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!Стрии имам доста по дупето, защото реших, че нищо не може да му стане и не го мазах въобще ooooh!
Добре дошла, Renyto!

# 188
Нещо много слабо с писането го даваме,чак немога да позная темата Rolling Eyes

# 189
 Мамчета,
mishunka ми писа смс - чувстват се добре с бебо , всичко е наред и се възстановява.  Дай Боже всеки му така!
 Темичката найстина е в застой , но да се надяваме , че причината е в днешния празник.

# 190
Привет!

Колко хубаво време днес Laughing
Аз най-после изпрах и прострях бебешонските джаджи LaughingМалиии, какви са малки и сладки, чак ми се дорева от сладост Crazy

Дес, за дезинфекцията на шкафчетата замисляла ли си се за спирт? Аз лично съм на мнение, че това е най-добрия дезинфектант.

Сладурка, ако ти кажа, че като четох за натискането и драскането ниско долу, което описваш, все едно аз съм го писала Laughing Моята бамбина нали от 3-4 дни се е смъкнала доста надолу и усещането ми е идентично с твоето.
Даже базикам татито да ме поглежда от време на време да нямам някоя показала се главичка или ръчичка отдолу Joy

Хубав ден от нас и само положителни емоции и хубави новини от тук натам!!!

# 191
Оф, каква съм склеротичка ooooh!

Честит имен ден на всички Митета!!!

# 192
Момичета, с тези стрии-не знам... 7 месеца живях напълно спокойна за тях, както се оказа по-късно, съм била пълна невежа по въпроса... Още нямам, или поне не ги виждам, но за след раждането, нали така казахте, ще видим тогава. Днес си купих някакво канадско мазило, не ми е позната марката, предназначено за бременни и кърмачки, т.е. не влияе на кърмата /имам някакви на
дежди, че този път ще имам достатъчно/, дадох 27 лв. а аз за такива неща трудно давам толкова            пари . Хванала ме е параноята-все пак съм качила около 30 кила-очаквам поразии по кожата и всеки ден се изследвам подробно- единствени лилави са ми гърдите-не съм предполагала колко са кръвоснабдени-веничка до веничка...
 А за обривите , които наподобяваха ухапване от комар, оказа се , че наистина ни хапят комари. В детската стая , а аз понякога се гушкам с малкия /много ми е сладко да спя с него/, имало рояк от комари. Денем, когато тази стая не се отоплява, стоят по тавана, а нощем, като им стоплим кокалите, и ни врахлитали пущините #Crazy. Това е засега...     

# 193
Привет от мен!
Първо да честитя празника на всички празнуващи днес! Да им се слави името и с гордост да го носят!

Честито и на Мирослава за малкият юнак! Да е жив и здрав и да радва всички около него!

Дано всички мамета, които вече са родили да са добре и да се възстановяват по-бързо, за да научаваме повече новини от тях. А ние, които все още сме "две в едно" да  бъдем здрави и силни за предстоящето събитие. /Ееее, ама голям оптимизъм днес ме е обзел./

И не на последно място бих искала да ви се похваля, че днес вече окончателно се дипломирах!!!
Взех си последният държавен изпит/публичноправни науки/ с Отличен 6 и съм невероятно щастлива.
Както се казва, вече може да раждам!!!  

# 194
Привет от мен!
Първо да честитя празника на всички празнуващи днес! Да им се слави името и с гордост да го носят!

Честито и на Мирослава за малкият юнак! Да е жив и здрав и да радва всички около него!

Дано всички мамета, които вече са родили да са добре и да се възстановяват по-бързо, за да научаваме повече новини от тях. А ние, които все още сме "две в едно" да  бъдем здрави и силни за предстоящето събитие. /Ееее, ама голям оптимизъм днес ме е обзел./

И не на последно място бих искала да ви се похваля, че днес вече окончателно се дипломирах!!!
Взех си последният държавен изпит/публичноправни науки/ с Отличен 6 и съм невероятно щастлива.
Както се казва, вече може да раждам!!!  
Честито дипломиране! Докато аз цяло лято измяцвах бремелинските си проблеми, ти си свършила хубава работа...

Общи условия

Активация на акаунт