Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 397
  • 332
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер мили сладки плодоранки!!!!!!Аз съм прибрана вече ,хапнала салата и много щастлива.Днес имах невероятно готин ден.Явно историйката ,която сътворих сутринта беляза денят ми да бъде супер.Надявам се и при вас е било по същия начин !!!!!!!!
Да ви кажа -имам ново откритие един колега ме светна за страхотна салата с карфиол.Ако има заинтересувани ще я постна ,но сега няма да ви дразня излишно tooth
Бениииииlove001на кеф съм и още как.Така като гледам-ти също Simple Smile))) Днес плодува ли? Ако не си да те светна за салатката smile3534 А иначе аз не се плаша от тебе , ти има от какво да се пуашиш като ти натроша кокалите от гуш. Hug Hug Hug
Джотто ,брава душата.Видя ли,всяко лишение си дава своите резултати. Hug
Дейзичка, газ до ламарината.С тофу без тофу ,теглиш чертата и продължаваш на плод. Hug
Сладуне, успех пиуе,приемаме те разбира се. Hug  Ти ще си нашето жълто пиуе. Joy
Sweetness  Hug Hug Hug Мерси, миличка.А ти пълниш моята душа със слънчевото настроение в поста си.Радвам се ,че си сред нас.  bouquet
Надя К ,айде пак на хорото.   bouquet
Хрисси, добре дошла отново и успешна 10дневка!!!!!  bouquet
Миранденце, мерси сладка . Ти как си днес ?  Hug
Hot SummerHeart Eyes Hug Hug Hug
Дуди , благодаря. Радвам ,че ви е харесала
историйката.Вие ме вдъхновихте.
Обичкам си ви сладките!!!!!!!!!!!!!!!!!! Желая ви хубаво утре , поне колкото днес-то!!!!!!!!!!!!! Усмивка ,не забравяйте!!!!!  love001

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 22:15 от Frozen_lady

# 106
Здравейте, пак сладките ми!

Ето че мина и още един плодов ден- пийнах 2 чайчета, хапнах малко грозденце и сега ...RELAX!

Миранди, как е днес, държиш ли фронта? А относно въпроса ти- това плодуване го започнах , защото не се чувствах добре, миличка. Нещо се бях поразболяла и ей ме на, след има няма няколко дни newsm68 rotfImao
Иначе съм 165 см и тежа към 55-56 кг .Ама нали знаеш че всите жени сме лакоми и все искаме да сме по-слаби, та и аз така- няколко кила по-малко са винаги добре дошли.

Сладко Фроузи,виждам че пак си на линия. Ех, ама си ми сладичка душица!

Айде бе момиченца, да метнем по една снимчица в онова сайтче. Някакси ми е по-готино, така всеки придобива своя образ и в моето съзнание. Аз още утре ще го направя. Нямам такива от "преди" и "сега", макар че като се позамисля, ако сложа такава от периода когато бях в US...може и да стане.По едно време бях станала   superuu

Ох, пак се поотвлякох...

Ами хайде ,ще ви казвам вече "лека..." а утре пак...

Бени,Джотто,Найле,Хрисси,Сладуне,Дейзи, Дуди....дано не пропускам някого Kissing Heart

Сладки сънища, сладки плодчетаааа! Kissing Heart smile3524

Гери,не съм те забравила...чакаме те!

# 107
Здравейте плодорнаки Hug
Аз днес уж изкарах успешен плодов ден но изядох огромно количество плодове Sick То вместо да сваля ще натдам #2gunfire Въобще няма да се качвам на кантара,че ще трябва да си  лея куршум против страх...защото доста ще се поуплаша като видя какви съм ги свършила #Crazy
Hot Summer ти кой ден си днес че нещо се пообърках newsm78
Giotto няма да вариш картофки hahaha Joy  chef Виж как те е зарадвал кантара Peace Heart Eyes Hug
Daisi4ka ще ни липсваш Sad Да пишеш и тук! Peace Успех с нисковъглехидратната Peace Hug
Миранди как мина деня? Успя да сложиш успешно начало нали Hug
Saldune Добре дошла и успех Hug Peace
Nadya K и ти ли стартираш от днес  newsm78
Хрисси Успех ти желая! Дано всички постигнем до нова година целите които сме си набелязали Peace Hug
КисчеКъде си newsm78 Cry
Гери а ти newsm78 Cry
dudi87. Браво за успешния ден...все така Peace Hug
Фроузи аз много обичам карфиол Embarassed PLS напиши рецептата за салатата Peace Сутрешното чайче и историйката бяха супер Hug
Sweetness Naile dianmom albietka Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета аз отивам да покарам велото че има калорийки за горене и то доста Naughty #Cussing out
Днес прочетох една мисъл в интервю и много ми хареса..тъ да ви я споделя "Трябва да се възхищаваме на хора,които са продължили живота си след като мечтите им са умрели!'

# 108
  • Варна
Здравейте момичета, аз ви се представих в предната тема, но сигурно не ме помните. То няма и какво да запомните де, два поста без постижения и крайно несериозна кандидат плодуваща някаква си. Днес обаче вече съм на лице във вашите редици. 3 круши, 1 банан и 2 чая. Това беше днешното ми меню. Така, че с радост мога да се похваля- ден първи- успешен.
Хубава вечер ви желая   bouquet

# 109

newsm43  341uu newsm66 newsm29...............................................................

# 110
И понеже съм се разписала...има нещо което съм си "извадила" от един филм и винаги когато ми е трудно и тежко си го чета! Знам че въобще не е по темата,но може да "помогне" и на някои от вас когато им е кофти...не е нужно да го четете...но за тези които искат:

Ако нещата се развият така както си искал ше успееш в живота! Важното е да не се натъжаваш от разочарованията в него; да се научиш как да се освобождаваш от миналото си и да разбереш, че не всеки ден ще бъде слънчев!!!
Но когато се озовеш в дълбините на отчаянието помни, че това е само тъмнината на нощта, а в нея има звезди и тези звезди ще ти покажат пътя до дома!!!
Затова не се страхувай да правиш грешки, защото в повечето случаи най-големите награди идват след като направиш това,от което най-много си се страхувал!!!
Може би ще получиш всичко за което си мечтал?!?
Може би ще получиш повече отколкото някога би могъл да си представиш?!?
Никой не знае на къде ще го отведе живота. Пътят е дълъг, но накрая разбираш, че пътуването е основната цел!!!

Сладки сънища Heart Eyes

# 111
хей мили4ки,
как е положението?
миранди как мина ве4ерта? Wink
гери каде си бе 4овек?  wait не ни наказвай така  newsm17
влюбена в живота наистина ми се иска и аз да мога да се успокоя от тези думи ама.....вси4ко в моя живот е трудно-наистина,в буквалния смисъл.но.......това е живота,аз съм благодарна на това,което имам  Wink ще се опитам да си повтарям тези думи,написани от теб може и при мен да има ефект  Heart Eyes
sweetness tук съм ама тоя път да ме държи6 из късо да не се изложа  Blush
фроузиаз 4ак сега про4етох сутре6ната историика.....  Hug може ли да ни радва6 по 4есто с такива  Hug
моми4ета няма да ви изреждам........цункам ви и из4езвам....както обикновено първите дни съм с главоболие и ми идва да .......мммммда...
лека  smile3525

# 112
  • София
тук съм сладките-успешен ден на плодчета, ама се напих с 2 чаши винце-шардоне

сега изчезвам-утре на трезва глава ще пиша
лека нощ!

# 113
Здравейте плодчета  Heart Eyes

Разписвам се успешно днес  Peace

Кисче разбирам те, че не си плодувала стриктно... поне диетата с жито се надявам да си я направила  Praynig Ако ли не, искам те пак тук утре с нови сили заредена и към финала устремена   bouquet  bouquet  bouquet

Влюбена в живота, много хубави думи си ни написала, благодаря за което  Heart Eyes Честит ти издържан ден   bouquet

Шарли, а недей така помним помним коя си, моля те ние не забравяме кой, кога, какво и що...  Peace Честито ти издържан ден и на теб   bouquet

Фроузи радвам се, че денят ди е бил страхотен!!! Утре ти го пожелавам пак да е така!!!   bouquet  bouquet  bouquet А моят ден бе ужасен, но няма да говоря за това сега...  Cry

Кети, Албиета, дуди, Суийтнес честит Ви издържан ден   bouquet

# 114
И аз си поръчах жито от Бг,че последните дни съм напраооо....Срам ме е от мен Cry

# 115
Влюбена в живота много са хубави думичките,които си написала,дано в критичен момент се сетя да ги прочета преди да сам направила вече грешката. Hug  bouquet
миранди ти направи ли успешен ден днес?? newsm78 дано да си успяла,че да се подкрепяме взаимно Praynig Praynig
лека нощ на всички плодчета и успешен ден утре  love001

# 116
Диорела, ако не издържаш на плодовата диета давай с нещо друго..., а за житото след като можеш да го ядеш вкусно (аз не) значи ще ти се отрази добре   bouquet

миранди ти направи ли успешен ден днес?? newsm78 дано да си успяла,че да се подкрепяме взаимно Praynig Praynig

Да успях  Heart Eyes

Ще се водим заедно да, това е чудесно   bouquet Колко дена ще правиш и колко имаш за сваляне? (извинявай, ако съм те питала или си писала някъде, просто не помня вече) Rolling Eyes

Сладки сънища на всички   bouquet

# 117
ДОБРО УТРОООООО!!!!!! Днес вие не сте плодоранки !!! Вие сте слънчогледи !!!!!
Утрото побутва сънените ви стебълца ,вие се изправяте,отваряте очички и поглеждате към слънцето. Благодарите ,че ви е дарило с щастието да се събудите и днес.То ви обича и ви пази.И днес ще ви сгрее и освети. И днес ще ви озари с надеждата ,че пътя е светъл и носи удовлетворение...Вие само следвайте пътеката на слънцето,мили слънчогледчета.Бъдете усмихнати! Усмивката е благословията на слънцето!!! Тя е нашият подпис и нашето спасение.
Първият дар за деня са слънчевите лъчи, а втория чайчето ,което ви поднасям с много любов и пожелания за успешен плодостранстващ ден!!!!!!!!!!!!!!

Бени,Мирандичка,Влюбенчкото,Хот Съмър,Sweetness,dianmom,Дуди,Кисче,Найле,Надя К,Джотто,Шарли,Дейзичка,Салдуне, Хрисси и разбира се Гери (Къде си сладка? искам дадалък от Маями   babyuunewsm51 newsm51 newsm51  love001 Hug Hug Hug

# 118
  • София
Добро утро и от плодуващите пияници! newsm47
Снощи умряха да се смеят как се напих от две чаши вино-и после докато се прибирах имах моряшка походка  Joy
Но изкарах вчерашния ден само на плодчета. Днес имам намерение пак да съм на плодчета, ако черна котка не ми мине път.

Мирандичка много се радвам, че стартира успешно-и на мен ми се брои вчера за 1 ви ден и се радвам, че започнахме заедно.  Hug

Онова малко шило наречено Фроузи пак ги е натворило едни сладурски рано рано сутринта-то и да ти е криво след като прочетеш написаното като слънчоглед ще грейнеш.  Hug

Самърчето пак ми се губи - мило гимнастика, плодчета или ?Дай дай отчет на кака си  Hug

Гериииииии стига в туй Маями бе, върни се при нас там не е хубаво  Joy

Giotto направо ме разби-дано, когато и аз изпадна в криза да разсъждавам като теб и да не посегана към нищо друго освен плодче.  Blush

А кантарчето днес беше благосклонно-свалих 700 г. Е виното е прегрешение, ама аз не го броя за прегрешение-ей велика логика имам  newsm78

Лек и слънчев ден на всички плодуващи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
Добър ден и от мен!  bouquet
Миранди,чакам те да отбележиш начало на втори ден Heart Eyes
Албенче,ти ли пя цяла нощ "хо хо хо и бутилка ром" hahahaМоже пък тез- 0.700 да са от виното,да взема и аз да опитам newsm78 Mr. Green
Фрози,отворила съм рецептурника и стискам яко химикала...ей къде идва захранването,дай таз рецепта насам,да ми мирне главата  chef
Влюбеното,аз май вечер като си мисля за манджа сутрин най-свалям...и днес така Laughing
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт