Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 386
  • 332
  •   1
Отговори
# 90
Събудила се катеричката ,разтъркала очички и се усмихнала на слънцето.  sun"Какъв прекрасен ден-казала си.Днес е ден за радост,ще отида да зарадвам някого."  Flowers Sunflower БЪрзо скокнала от леглото ,запалила печката,наляла вода в големия чайник и го сложила да се грее под звуците на подпукващия огън.  chefСложила в чайника щипка от дъхавите горските билки ,расли от обичта на топлите слънчеви лъчи. Добавила щипка добри пожелания, две щипки любов, Kissing Heart 1 щипка мъдрост   Kissing Heart и го оставила да къкри.Накрая добавила и благодарност от малките си шепички и си казала с усмивка."Колко е прекрасно".   newsm76 Магическият чай бил готов.Катеричката взела чайника и излязла от хралупката.Гората още спяла. Тя се провикнала" Доброоо утроооо,сладки мои. Събудете сеее,извадете чашките си и ги подайте да ги напълня с ведрина!Отворете очички,погледнете слънцето и бъдете благодарни.Аз ви обичам.Пийте от моята любов с отворени сърца":  newsm51

Здравейте, сладичките ми! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ПРИЯТНА И УСПЕШНА СЕДМИЦА!!!!!!!!
Влюбеничка,  Hug .Благодаря ти миличка,чувствата са взаимни. Heart Eyes
Мирандичка,  Hug Давай, мило!!!!Just do it !
Гери,Бени ,Желая ви най-хубавата седмица .Обичам ви невероятно много!!!!
Петя,Найле,Пати,Джотто,Дуди,Айля,Кети,Дианмом,Кисче,Sweetness,HotSummer,надявам
се да не пропусна някого.Щастлива съм ,че ви има момичета.Плодувайте смело.Животът е магия,дава ти пълна свобода на действията.Всичко е във ваши ръце.Пътеката пред вас е светла.
УСПЕХ!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

СЛАГАМ НАЧАЛОТО НА ЕДНА ПРЕКРАСНА СЕДМИЦА!!!!!!!!

# 91
Добро утро мадами kaffeetrmker_2  Wink ще успеем ли и днес да удържим фронта.....  newsm10  ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ и лек ден ви желая  smile3525

# 92
Благодаря, FRozen Lady, чудесно начало на седмицата, чаят беше страхотен, и аз пожелавам на всички успешна седмица, успех,

# 93
  • София
Аре сега да видим кой ще удари по едно рамо на всички плодчета-кака ви Албиетка  Joy
Смешно ми е още от снощи  JoyАма понеже си "намерих" готин мъж-шампион като мен, та реших да се включа и аз. Че като си видях мъжа-едва ли харесва пача  Joy Изкарах до 37 дни на плод, 3 дни хапвах зеленчуци-според с мен с мярка.Напалних тумбака и съм +2 кила. Ама това не ме притеснява-дрехите ми стоят както преди.
И така да си кажа, че евентуално днес почвам пак на плодчета. Няма да се изразявам категорично, че да не ви покажа как се дъни шампион и Гери да не метне някой шамар от Маями.

Фроузинка-явно и ти си накеф от снощи-аз се смях до сълзи и сигурно съседите са решили, че съм мръднала  Joy И за събота те чакам хич да не пуашиш-аз само мъже ям-такива шушулчици като теб не   :35

Гери, Гери, Гери и пак Гери-ще има ли подарък за послушните плодчета? аз моя си го видях, ама да измуфтя и за другите ако може  Joy

Giotto не съм се изгубила почивах и хапвах-захранването го прескочих, то затова ме боли коремче, ама малко де. И в избирателна секция не бях-вана си взех, маски си забърках, масаж, маникюр, педикюр ...ей така си прекарах вчера деня. И накрая смех от сърце  Joy Слънце нядявам се да се присъединя и аз успешно днес.

Самърчето днес кви ли ги замисля?  bouquet

Миранди-надявам се , че всичко при теб се подрежда по местото си  Hug

Та да питам и аз - кой днес ще започва и ще ми прави компания?

Лек ден слънчеви плодчета!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Тук съм тук съм Laughing
От вчера ми е едно такова захилено и сега ставам и гледам, че Фроузи е ранобудна както винаги, а сега и ти се включи - СУПЕР Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз си направих чайче и сега докато поизтива се наливам с вода, по съвет на Гери Wink
Фроузи страхотен старт за новата седмица Hug  bouquet Hug
Добро утро на всички плодчета и успешно и усмихнато начало на деня Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 95
Здравейте,банда!
За малко да се издъня...Снощи като ме налегна един глад,ама глад.....викам си само да съмне и варя картофа   chef !Да,ама тази сутрин като се изтеглих и видях -0.800 от вчера и като се ухилих,забравих за картофи,моркови и краставици Mr. Green Така че стартирам трети ден .
Успешен ден на всички  bouquet

# 96
Здравейте мили момичета...
аз приключих с лечебното гладуване...не знам още ще има ли ефект...ще съм на преглед към края на седмицата...
От днес започвам нисковъглехидратната диета...и силно се надявам и това да спомогне да се дооправя - изчтох сумати материали и тя се препоръчва...

Успех, сладки плодчета и много свалени килограми...
Аз малко се издъних със захранването- изобщо нямаше такова- но Слава Богу чуствам се прекрасно въпреки всичко!

Благодаря ви за цялата подкрепа- страхотни сте...ще наминавам да хвърлям по едно оче...
 Hug Hug Hug

# 97
Добро утро (добър ден)   bouquet

Фроузи прекрасна благодаря за чая, отивам да го пия ей сегичка   bouquet

Албиета не знаех каква си я свършила, но всичко ще се оправи отново, успех   bouquet

Дайсичка само не разбра директно след плодовете минаваш на НВД така ли? Направи захранване поне няколко дена, ти не ги ли направи 10 поне плодовите дни?  newsm78

Джиото ей това се казва воля  Heart Eyes

Успешен плодов ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Мирандичка, направих ги 12 и уикенда просто....няма да ти казвам каква нервност , какъв ад...
няма да споменавам колко съм разочарована от себе си...,защото то е ясно ,че съм...единият ден се захраних със зелен боб от консерва и филийки две на бонус с Тофу..., но вчера нещата излязоха извън контрол....

КОето е тъпо и го знам, но...станалото-станало...аз не мога да повярвам,че дори алкохол пих и пак нищо ми няма- видимо поне де..ни отоци , нито дори подуване което обикновено ми се получава  когато съм била дълго на някаква диета...

Но пък нали ви казвам метаболизма ми е жесток...аз за това съм решила да продължавам да си хапвам по часовете на Емилова , но другите неща   bouquet

# 99
Здравейте, момичета Grinning
Премате ли едно новаче във вашите редици  Blush
Аз съм твърдо за разделното хранене с един един-два дена леко неразделно седмично, че още не мога да навия половинката да готвим разделно Whistling Но искам да сваля още поне два килограма, които да задържа с РХ след това, така че ще се радвам на съветчета от ваша страна Hug
Засега съм на два чая и малка ябълка и круша, изядени поотделно. Но по принцип съм свикнала да съм на един-два плода предиобяд. Сега, фаталното при мен е към 4ч, когато ме мъчи страшен глад, та какви плодове ще ми препоръчате. НЕ МОГа да изям един кг  Crazy
Та ще се пробвам за три дни, иначе целта е поне седмица, но да видим  baby_neutral

# 100
Здравейте, здравейте, здравейте, сладки мои плодови душици!

Да не сте си помислили че съм ви зарязала...няма такова нещоооо...с вас съм до край!

4ти ден, добре дошъл...многоооо готино беее, ама наистина. Чувствам се толкова бодра и гъвкава че ми идва да пусна един шпагат newsm62  261uu Това е един от любимите ми "странични ефекти" на плодуването -идва ти такава енергия и ако преди си се чувствал някакси скован, сега имаш чувството че  с всеки изминал ден ставаш все по-раздвижен #Milti sohappy

Сладко Фроузенце, браво на тебе-пак си станало най-първичко.Ех ама ми пълниш душата с тези мили думички всеки ден.  love001

Албиетка, аз така и не разбрах мило ти какво си направила-пропусна захранването  сега пак на плодчета, така ли? Е, ако не си се почувствала зле, значи няма проблеми, ама иначе хич не е полезно! Виж само кой ти го казва newsm12 Аз колко пъти съм го правила тоз номееер, ама пуста лакомия, като избие ей тъй изведнъж newsm62

Миранди,няма отказване нали?! Днес пак си с нас? ама ти си голям герой да знаеш. Това дето ти го правиш е най-трудното. На твое място много хора биха се отказали вече 100 пъти. А ти имаш сили-най-вече психически, всеки път да започваш отначало. Ох, на мен това ми е най-трудното...а и ако имах да свалям повечко кила, леле мале...сигурно никога нямаше да имам това търпение. Ей затова точно ви се кефя на вас момиченца-сладки, защотото сте имали търпението и силата и постоянството да се преборите и то в не лека борба. а аз тука се лигавех сума време с няколко кила и все....това било ,онова било...

Giotto, и на мен това ми се е случвало много пъти. вечерта си викам "Ох, само днес да мине днес и утре край!-започвам да ям!!"Ама като се събудя и ми е е дно леко и хубаво и си викам.."А -а-аняма отказаване...искам още!"

Кети, пак си с нас нали? Laughing

Гери, хайде де кога " си идваш"? Нямам търпение да се запозная с теб "официално  Kissing Heart Two Hearts всички са прави че без теб не е същото тук. Е, и другите маймунки са ми много сладки ,ама ти крепиш всички ни и ни даваш вяра че...НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! newsm51 Чакам те сладка, с нетърпение голямо!

Влюбенка, Самърче Kissing Heart

Дано не съм пропуснала някой, ама ако е така ето включвам го тук   Two Hearts Heart Eyes txtloves

Айде бонбонки, до после...!

Да се забавлявате на пук на тъпото дъждовно време!!!!

# 101
Здравейте плодчета,
Днес е понеделник и аз отново съм с Вас  Hug Hug Hug
Виждам, че има ентусиазирани нови плодчета - добре дошли и успех   bouquet
Браво и още повече успехи на всички които са на режима  Heart Eyes, а на тези които направиха издънка - е това е само една спънка по-пътя, ставаш, изтупваш се и продължаваш - нали  newsm51

Миранди мила - първо реши проблемите, а после се притеснявай за спазването на плодовия режим. Обичам те приятелко   love001

Гери радвам се че хвърляш по едно око насам.

Ох, много сте писали, и ще пропусна някого затова за всички   Kissing Heart Two Hearts  lovekiss

# 102
Здравейте плодчета Hug Hug Hug,

Аз хич не пиша, но си ви чета.Правих едно 10дневно плодуване, в резултат на което свалих 3-4 килца(станах 55кг).Наплюсках се след това на няколко пъти, но после продължих с НВД.Сега пак съм си 54-55кг, което много ме радва - аз не искам да отслабвам бързо, по 4кг на месец ми е добре.Така до Нова година ще постигна целта Mr. Green

Та днес ми е ден първи, надявам се от още една успешна 10дневка - дано да издържа, че настъпват вече критичните часове Stop Stop
Кой друг е 1ви ден - Миранди, ти?

Възхищавам се на всички ви - голям стимул сте ми, да знаете Heart Eyes  HugHeart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 103
Фроузи сега прочетох това, което си ни писала за ''добро утро'' по обстойно - невероятно е  Heart Eyes

Нейли как си днес?   bouquet

Дайс според мен си направи някой друг ден захранване, въпреки прегрешението, просто това не е правилно... Вярно, че и аз никога не съм правила захранване както трябва, да не кажа никак, но това си носи последстия след време... както си решиш и зеленчучета да папаш ок' ще е, но няма какво да ти казвам да внимаваш все пак, ти си знаеш това   bouquet Свали ли нещо, изтегли ли се, какъв е финалния резултат  newsm78

Сладун успех   bouquet

Суитнес, ти го правиш за отласбване, за лечебна цел или за всичко комплексно?  newsm78 Ако е за отслабване каква ти е целта   bouquet

Надя ти само в началото на всяка седмица ли плодуваш?  newsm78

Хрисси за сега съм ден 1, но има време докато приключи вечерта... Справила си се блестящо, успешна 10 дневка - дано да я изкараме заедно  Praynig

Кисче къде изчезна днес пак?????????  Crossing Arms

# 104
добър вечер,мили мои плодчета!!!
влюбенка не сам се отказала,днес ми беше 2 успешен ден Laughing Laughing
фроузи благодаря за сутрешните пойелания.А историйката е ВЪРХЪТ Hug
миранди даваи и няма отказване.позволявам си да ти давам савет,защото и аз сам като теб-почвам диета,всичко е ок до обяд и после.... Embarassed се наям едно хубаво.а след това ми става гадно,че пак не сам издържала.
сладуне добре дошла и успех!!
дайсичка спокойно,всеки прави грешки.ма то на глад издаржа ли се?? newsm78
албиетка браво за 37 дни плод.и аз мисля че е по-добре да продалжиш с захранването-достатъчно си плодувала(мисля,че не трябва да се злуопотребява с никоя диета,за6тото една моя позната си докара големи проблеми на главата.вече 2 години не и идва цикала и никакви лекарства не и помагат.) Naughty
Е отчетох се вече Grinning.приятна вече и най-вече да е без издънки,че сега е най-критично. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт