Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 10-дневното захранване след "плодолечението"?
Каква е схемата на 5-дневното захранване след "плодолечението"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Плодолечението, известно още като плодова диета или гладуване с плодове, е алтернативна лечебна практика, която включва консумация на плодове и зеленчуци в продължение на няколко дни до няколко седмици. Този метод е популяризиран от д-р Лидия Емилова и се основава на идеята, че тялото може да излекува различни заболявания чрез пречистване и подмладяване.
-
Каква е схемата на 10-дневното захранване след "плодолечението"?
-
Каква е схемата на 5-дневното захранване след "плодолечението"?
-
Какви са полезни връзки, свързани с темата за "плодолечение" и захранване?
-
Какъв е режимът на разтоварване на д-р Емилова?

Много съм доволна от себе си ,че изразих гражданската си позиция.Аз съм от хората ,които имат такава!!! Надявам се вие също!!!!!
По принцип не ме кефи притоплен и престоял чай ,затова си правя по няколко пъти на ден.

Благодаря ви момичета, на вас и на всички останали,които зареждат това място с толкова позитивизъм и сили!
) Обожавам чувството когато плодуваш- като прероден си и се надявам всички ние да му се наслаждаваме колкото е възможно по-често.

Еми с времето ще се опознаваме все повече и повече (явно ние теб ще се наложи малко повече, от колкото ти нас)
и заедно ще успеем, така е, това е най-важното - подкрепа, подкрепа и пак подкрепа
яко натоварена ти е програмата
Аз съм като един търтей, бездействащ в момента и то яко, не знам какво ще съм, ако някой ден започна да бъда супер ангажирана и т.н. идея си нямам
Цунки сладка 

Поне един от тях задължително е Инхуа
Мед слагам само в едно от чайчетата,но солидна лъжица.Иначе пия чай "мента" и "алпинист". Часовете не ги спазвам даже понякога и редуването чай-плод също
Много успех ти желая

Бях се зарекла че поне 10 дни ще съм на плод но не и че като минат ще изям цялата храна на света!

което ми е адски неприятно да пия но четях че и от това се отслабвало....иначе диетката си я бива
Е стига размисли и страсти
Много си ви бичкам 

Аз пиех Витаголд преди и бях адски доволна, пак ще си взема тия дни и не е проблем да е в комбинация с Инхуата