Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 385
  • 332
  •   1
Отговори
# 75
ЗДРАВЕЙТЕ , МОМИЧЕНЦА СЛАДКИ !!!!!!  newsm51
Бях на курс сутринта и не сварих да ви почерпя ,ама и си викам да ви оставя да  си поспите хубавко ,все пак неделя е .  sleepuu
Надявам се не е късно да ви почерпя с едно хубаво неделно чайче за широка усмивка и релаксираща неделя.

Миранди ,аз съм супер.Бях на курс,после ходих да гласувам и сега съм супер щастлива !!!!!! newsm44 Много съм доволна от себе си ,че изразих гражданската си позиция.Аз съм от хората ,които имат такава!!! Надявам се вие също!!!!! smile3527 Hug Hug Hug
По въпросите- аз през цялото плодуване ,а и сега си пия един и същи чай-АЛПИНИСТ!!!!Той ми е най-вкусен ,няма натрапчиви аромати и вкусове.Просто супер е .Мед си слагах повечко в чайчето.От време на време ,може би 2-3 пъти се случи да ми падне кръвното и да нямам време да ям и си взимах по една лъжичка мед и се оправях.Плодовете ги ядях разделно ден за ден.Разнообразни-накрая давах предимно ябълки и грозде. Инхуата и зеления чай са ми гадни на вкус.Имам един пакет Инхуа така си стои- да взема да ти го пратя по някое гълъбче .  smile3535  По принцип не ме кефи притоплен и престоял чай ,затова си правя по няколко пъти на ден.
Кисче, айде чакам да се обадиш като заковеш 1 седмица .  newsm10
Джотто ,тук са птичките.  smile3535  Hug Как е в Русе ? Искам и мен да ме вземете на кафе. lalalala
Найле , бравооо. Много се радвам за теб!!! Най-важното е да се чувстваш добре.И аз съм щастлива ,че си сред нас.   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hug
Дуди ,айде първа в темичката , първа по минусчета!!!!  newsm10
Пати, мерси слънце! И ти не се предавай!!!! Браво- 2 седмици ! Гордея се с теб ! Hug
Приятна неделя на всички !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бъдете позитивни и нека се подготвим за една прекрасна нова седмица!!!!! newsm18

# 76
Е, ето че дойде и моят ден!

Най-после и аз реших, че ми е време да се присъединя официално към вас, силните, борещи се момичета (ако ме приемете, разбира се!!!) Няма нужда да ви казвам, че ви чета от известно време и толкова ви се радвам, така ми е хубаво-все едно повечето от нещата са лично мои мисли и преживявания.
Миранди,Гери,Фроузи,Албиетка... всичко започна от вас! Вие първи ме"посрещнахте" в този форум и бяхте причината да продължа да влизам тук, ден след ден... newsm20  Благодаря ви момичета, на вас и на всички останали,които зареждат това място с толкова позитивизъм и сили!
Може би трябва да кажа и няколко думи за себе си...На здравословния начин на живот, най-вече на плодуването съм любителка и горещ поддръжник от доста време(  макар и не винаги да съумявам да се придържам към принципите им Flushed ) Обожавам чувството когато плодуваш- като прероден си и се надявам всички ние да му се наслаждаваме колкото е възможно по-често.
Ами не знам какво да ви кажа миличките ми..?! През главата ми прелитат около 150 мисли в минута и се опасявам че постът ми ще стане прекалеееееееееено обширен, особено пък като за първи.

Ще ви кажа само най-важното според мен- Искам да знаете, че в мое лице вие имате още един верен поддръжник, съратник абе....да си го кажем направо ПРИЯТЕЛ!!! Да може би на някои това им звучи пресилено, но за мен е самата истина...За мен вие сте личности от моето ежедневие, хора които приех в живота си и се радвам че ви намерих!

Такааааа....ублякох се малко, НО....да кажа все пак...Днес ми е 3ти ден на плодове ,като започнах с лунуването (на 26ти) и момиченца....чувствам се ПРЕКРАСНО!!!И аз като повечето от вас все си казавах"хайде от утре...." ама се радвам че живота сам ми показа, че именно ДНЕС е моето утре! И така се наслаждавам на всеки следващ ден, защото знам че ще става все по-хубаво Two Hearts babydust7

И помнете, НИКОГА НЕ Е КЪСНО да направиш нещо добро за себе си, така че моля ви-не се отказвайте! Заедно сме по-силни, прави сте така е...защото Лидия е адски права като казава: "Ако видиш добро-разкажи го!" така е...трябва да споделяме  победите си и неуспехите, защото така можем да помогнем на някой друг! Гери е нашият най-ярък пример за това на колко от нас даде стимул и ги амбицира, видяхме че не е толкова невъзможно да постигнеш дори резултати като нейните. Гоу, бейби гърл ние сме с теб....аз съм сигурна че ще доведеш борбата си до край!

А сега ви желая още един страхотен ден изпълнен само с положителни емоции.

newsm10 Two Hearts

# 77
Е, ето че дойде и моят ден!

Добре дошла сред нас  Hug Благодаря за хубавите ти и силни думи за всичко, което каза   bouquet Еми с времето ще се опознаваме все повече и повече (явно ние теб ще се наложи малко повече, от колкото ти нас)  Wink и заедно ще успеем, така е, това е най-важното - подкрепа, подкрепа и пак подкрепа  Hug

Фроузи в неделя на курс...  Tired яко натоварена ти е програмата  ooooh! Аз съм като един търтей, бездействащ в момента и то яко, не знам какво ще съм, ако някой ден започна да бъда супер ангажирана и т.н. идея си нямам  Close Цунки сладка  Heart Eyes

...Аз отивам да помързелувам, че ''много се изморих''  Mr. Green

# 78
Sweetness,Добре дошла.Много ми харесва позитивизма ти и това ,че плодуването ти се отазява добре е чудесно.Приемаме те в отбора, разбира се .Желая ти много успех и хубави мигове в плодостранстването!  bouquet
Миранди,еми то курса ми е съботно-неделен ,така че няма начин.А иначе за ангажираността -със всичко се свиква.Аз като съм по-свободна ми е по-терсене и се мотая. Айде мързелувкай си сладко сладко с чайче.

# 79
  • София ж.к. Надежда 1
Здравеите,мацки  bouquet  bouquet
Аз от утре съм с вас на плодчета и чай Crazy
Ще правя 5 дни после РХ и след 2 седмици пак 5 дни и така докато отслабна.
Стартирам от 80кг. колкото съм в таблицата на 1-вата страничка Embarassed Rolling EyesМерки не ми се мерят сега CrazyАйде до утре и успех на тези който почват понеделнишки като мен  bouquet  bouquet

# 80
Здравейте милички плодчета Heart Eyes
dudi87. как мина деня днес...нали сложи успешно начало? newsm78 Hug
Гери чакаме те скоро пак сред нас Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Миранди аз пия по 3 4 чая...увеличих ги напоследък #Crazy Поне един от тях задължително е Инхуа Naughty Мед слагам само в едно от чайчетата,но солидна лъжица.Иначе пия чай "мента" и "алпинист". Часовете не ги спазвам даже понякога и редуването чай-плод също Embarassed; кафетата съм ги ограничила до 2  МАХ 3 на ден, а цигарите - на ден си отива по една кутия Embarassed  Rolling Eyes Embarassed Мирандичка на теб днес първи ден ли ти е...как върви; извинявай ако нещо не съм разбрала #Crazy  bouquet
Кисче никакво отказване от писането...то ако всички които не успявахме и прегрешавахме спирахме да пишем много постничко и пусто щеше да е в темата hahaha Rolling Eyes Crazy
Фроузи ти умора нямаш newsm20 Възхищавам ти се за постигнатия резултат и за силния ти дух и присъствие Hug
Sweetness   welcome  Много успех ти желая Heart Eyes
petq усщешен старт утре и дано постигнеш това което си замислила Hug
Naile Giotto patriciq  как сте момичета hug Heart Eyes
Хмммм...а какви ги свърших аз Flushed Flushed Flushed Flushed Изкарах 10 дни на плод и накрая се наядох като прасе smile3544 newsm43 cry dont
Въобще не искам да се качвам на кантара Naughty #2gunfire Бях се зарекла че поне 10 дни ще съм на плод но не и че като минат ще изям цялата храна на света! Embarassed Направо се чудя как още не ме е заболял стомаха newsm78 Днес пак се заредих с плодове но кога ли ще се заредя отново със сили да изкарам още 10 дни просто не знам newsm50 smile3511

Обичам Ви Heart Eyes
Приятна вечер Two Hearts  love001 Two Hearts

# 81
Момичета незнам вие как сте с този мед в чая,но мен ме е страх да го слагам в чая все пак той е сладък и незнам..... Confused слагам само една лъжица сутрин в чашата с топла вода и оцет  Sick което ми е адски неприятно да пия но четях че и от това се отслабвало....иначе диетката си я бива  newsm10 когато си лягам се чувствам леко иначе все преяждах и то вечер,баш когато не трябва.А  иначе се оверих че само първите дни са кретични после се свиква така че Миранди знам че ще се справиш и на мен ми трябваше доста време да се реша но сега вече станах банална като видях кантара 86 ми прилошал .Не ме тревожи диетата ще отслабна.... тревожа се за след това,как ще успея да си задържа килограмите това е по трудно  newsm12 Е стига размисли и страсти newsm12 утре пак целувам всички плодорани лека нощ и сладки сънища на всички smile3524 smile3524 smile3524

# 82
Мацки сладинки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз от утре започвам олекотено лечебедно гладуване с жито и ябълки ,за д ми се посвие стомахчето!После ще мина на плодчета!Ще пиша пак в темичката ,че без вас не мога BlushМного си ви бичкам Heart Eyes Стискайте палчета да успея,то ще е 10дни!Викам си щом не мога на плод дори и 3дни ще направя 10-дневна житно-плодова подготовка и тогава ще продължа с плод! Mr. Green
Сега отивам да доучвам!
Ако има желаещи за житно-ябълково лечебно гладуване,да свиркате ще пиша повече ,а и няма да се оплача ,ако си намеря компанийка!
Бягам за сега! Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes  bouquet Hug

# 83
Момичета чудя се дали да не си купя "ВитаГолд" еспресо newsm78 Така и така пия кафе...но пък и чай "Инхуа";да не ми дойде множко #Crazy #Crazy #Crazy Вие какво ще кажете Thinking

bouquet

# 84
здравейте, аз пия зелен чай и много го харесвам, обожавам вкуса на австрийския Teekanne има различни, но обикновено едно пакетче стига за 2-3 чаши и понеже сме фенове вкъщи на ччая, правя от него, има комбиниран зелен с мента, последния, който купих е зимен чай, с аромат на коледни сладки, заради канелата... Харесвам, че ви има, давате ми кураж да започна 20 дне от утре, и ще се логна, за да се заредя с ентусиазъм.. Лека нощ и медени сънища

# 85
Влюбеното,ти хапна и сега май само се чудиш как да си разнообразиш менюто Naughty Hug
Пих едно време Вита Голд и сега като се сетя ми се повдига,не знам защо такъв привкус ми е останал в устата...
Абе,Фрози,ти по рождение ли си такова шило или от плодовете енергия бол при теб newsm78 Heart Eyes
Миранди,намирай разковничето и продължавай с плодуването Peace
Пантелей Пътник68,върна ли се? Party
A kak ме цепи главата,бая съм се токсинирала...Бягам,та утре да отбележа трети успешен ден Rolling Eyes

# 86
Албенчее,какво направи?
Или си още на фитнес от вчера или си в някоя избирателна комисия май newsm78 Joy
Потъна и никъде те няма.... Thinking

# 87
Ще се включа при вас за няколко дена  Tired
Прекалих с родопските вкуснотии този веекенд  Blush

Здравейте  Hug

# 88
бум,цоп,тряс-пляс ето ме и мене  bowuu
моми4ета,наистина из4езнах,но не за да се скрия да ям Naughty
малък ужас беше за мене последната седмица без детенце и без нета ама с мъжо ходихме да работим.в момента не съм в положение да се глезя и айде на ма...та си на работа.
да се от4ета-през деня ядох кой каквото ми донесе,така се полу4и  Confused свалила съм 1 кг но от утре съм си на мойта работа и си по4вам 4ай4ето  Naughty
миранди как си мили4ко?виж само каква съм издънка.....
гери ти да вземеш да се появиш,4е ми е едно пустооооооо.....не може така,все едно светлинката в края на тунела да из4езне......ми така де!!!!!!
моми4ета поздравявам ви за волята и свалените кг   bouquet цункам ви и много  Hug
до утре....

# 89
Здравейте,    bouquet

сигурно като видите Миранди, че е пуснала пост и си знаете предварително какво е писала  Mr. Green

Дамм познахте - денят ми започна добре, но завърши зле... Тук става дума за сериозне личен проблем вече...  Confused

Влюбена в живота
, починала си с хапване днес, давай от утре пак тъкмо си си пазарила, не отлагай и не повтаряй моите грешки плийс  Praynig Аз пиех Витаголд преди и бях адски доволна, пак ще си взема тия дни и не е проблем да е в комбинация с Инхуата  Peace

Нейли
така си е, от диетата се отлабва и се пречиства страхотно тялото, но едно е сугурно адски трудно се започва и адски трудно се успява след самия й край. Ти се дръж и всичко ще бъде наред при теб     bouquet С теб сме  Heart Eyes

Кисче успех каквото и да решиш, само знай че си те искаме тука при нас  Heart Eyes

Джиото     bouquet

Кети чакаме те утре    bouquet

Сладки сънища плодчета  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 00:44 от Миранди

Общи условия

Активация на акаунт