Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 377
  • 332
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, харсва ми начина, по който поддържате духа си, плодувала  съм преди година и нещо и се чувствах перфектно, искам да започна от няколко дни, но нещо ми е трудно, но зная, че най-болезнени са първите дни, наистина е въпрос на мотивация и настройка, да не мислиш, че си забраняваш нещо, а по-скоро, че правиш нещо за себе си, и възприятията, другите се изострят, започваш да се наслаждаваш и на други неща извън храната, така че хайде да плодуваме

# 61
мацки нещо съм много нервна днеска 13 ден МЦ за капак кантара не мърда абе картинката е пълна

# 62
Мирандичка, Можеш ! newsm10 Знам ,че можеш! Стига се опъва като магаре,просто го направи!  Hug Ела тука да ти щракна катинара с една цунка love001 tooth

Найле,   love001 и на тебе.

Патриция,нормално е заради МЦ да не ти мърда кантара.Нервите също се дължат на това.Ще мине ,ти само имай търпение и хапвай плодчета и пий чайче.  Peace   goodscale

Дианмом, всяко начало е трудно.Но нагласата ти е правилна.Ами хайде-НЕКА ПЛОДУВАМЕ!!!!! УСПЕХ!   bouquet

# 63
Първи ден мина успешно,ма то не остана бе Joy
Миранди,мисля само 15 дни да направя този път,ама знам ли,може пак да ми хареса Heart Eyes
Плодува ми се и това е...пък и тез 58 кг ги искам на кантарааааа smile3514 и то с две гири под мишница Mr. Green
Целувки на всички  Hug

# 64
 и аз се присъединявам от утре, смятам да изкарам 15 или 20 дена,  поне ще опитам, ...

# 65
 Mr. Green
Зъбера е тук ,гледам ,че има отпускане на редиците ,та идвам с големите шамари Wink Heart Eyes
Само ми дайте един два дни да се прибера в нас ,че съм малко далеко и ви захапваам яко.така като гледам облаците се позачистиха.
Дано всичко е наред .обичам ви липсвате ми и ...скоро съм тук newsm44

едно мляскане ще падне  Heart Eyesдано само котка(една котка) не ми мине път   bouquet Heart Eyes
цветя и рози...и карамфили Crazy

П.С искам и аз кафееееееееее Sad смисъл в русе го искам  Sad(е много искам май ,аз  Joy)

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 22:50 от Gerri68

# 66
добро утро на всички!!!
сега да си призная-от 2-3 дни несам писала,защото имах прегрешение и ме беше срам Embarassed Embarassed,но от днес пак сам с вас и нямам намерение да правя грешки.
п.с.днес май сам първа,дано е за късмет.
УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

# 67
От ден на ден се чувствам по добре не знам дали съм свалила някое кило но ми е добре така newsm44 и ми е добре сред вас   love001 обичкам ви момичета и успешен дин ви желая hug

# 68
Брееее,къде са раннобудните птици newsm78
Ден втори от втори дубъл(първи успешен),ама ако продължавам все така да спя до обяд няма и да усетя плодуването Embarassed
Гери,да знаеш ,че по всяко време имаш едно резервирано кафе тук HugСамо гледай да е докато сме все още млади и изпънати,не че на 60-70 няма да сме,ама тогава може и да не се сетим от къде се познаваме #Crazy Joy

# 69
Здравейте искам да ви пожелая успешен ден на всички  Hug

Черпя по едно чайче

Фроузи сладко къде е твоят убав чай за дубру утро, къде си и ти хубавелке?  Hug

Дуди успешен старт (дано и за мен е такъв - пореден опит правя и няма да се спра)  bouquet

Патриция как си, как вървят нещата при теб? След Мц ще се сабилизира теглото ти   bouquet

Джиото и аз спя до много късно и проспивам деня така  Whistling уж като спим повече отслабваме повече, а аз като спя повече се събуждам адски озверяла от глад  #2gunfire

Нейли браво за издръжливостта  Hug Hug Hug Ти няма ли да се теглиш?  Rolling Eyes

Кисче как си днес мило, какво направи вчра, плийс ела тук и докладвай, мисля те фъстъче да знаеш и ми дай ауторизация в кютю (пиша ти, но не виждам онлайн ли си или не си) Hug  bouquet Hug

Момичета, питам всички ви отново какъв чай пиете и по колко дневно, какви плодове ядете и какъв брой/грамаж и колко мед ядете?!?  Часова схема спазвате ли, пушите ли, пиете ли кафе?!?Praynig

Някой пие ли зелен чай? Аз пия Инхуа или Мента, но уж по полезния бил зеления чай, а аз не съм пила такъв до сега  Embarassed

Отговарям за себе си, сега отивам да си изпия 1 чай с мед (направила съм си 1 л. Инхуа с 3 л. мед и 2 парчета лимон за аромат) Ще се опитам да НЕ пия кафе, затова направо с чая започвам, пуша си и то доста (ще се опитам да е по малко, но колкото толкова), плодчета имам ябълки, портокали и банани  Peace

Успешен плодов ден ви желая   bouquet

# 70
Миранди,при толкова инфо,което качваш в темичката чак се чудя как може още въпроси да имаш newsm78 Hug
За себе си мога да кажа,че се опитвам да спазвам часовете...не съм като швейцарски часовник,а нещо между made in china и руски будилник Heart EyesЧай пия от време на време и то само липов,че не съм много по чая...мед-максимум 4 чаени лъжички на ден(така проповядва Емилова),плодове всякакви без банани и тез,към които имам хранителна  непоносимост(правих си теста преди 2 години,ама сега се сетих да спазвам ограниченията newsm78),а ако ям диня,не я комбинирам с други плодове за деня и пропускам меда(Емилова),за грамаж не знам...едното ядене задължително е фреш,не за друго,ама щот го обичам  chef И си ходя на масажи,че са с дренажно действие....А,и от 6 години не пуша Heart Eyes

# 71
Миранди,аз не пиша,защото съм издънка!Правя малко като теб 2-3 дни плод после.......... и така това се повтаря многократно вече 1месец,затова реших да не пиша докато не направя поне 5-6дни,че иначе ме е срам вече да се оплаквам и......
Иначе си ви чета ежедневно и много си ви обичам,надявам се скоро да влеза в час! ooooh!
А колкото до кю-то,нали ми се срина компа и още нямам инсталирано кю,ще видя довечера да си инстал някакво! Heart Eyes Hug Heart EyesБичам те много! HugТи днес как си?

# 72
Миранди ще се тегля след края на плодуването,но се чувствам много добре и мисля че съм поотслабнала  newsm10 но аз съм само на ябълки и зелен чай ....

# 73
Кисче съжалявам, че не си успяла  Sad но знай, че всички сме с теб!!! Hug И аз не успявам, но пиша тук, защото не мога без вас, а и не ми е в стила да се крия при издънки, признавам си, колкото и смешна да ставам. Така, че стой тука и независимо дали плодуваш успешно или не си казвай каквото ти е на душицата и ние сме с теб. Днес как си ти? Имаш ли изкарани няколко дена на плодчета или днес ти е поредното начало като мен  Embarassed Не искам да бягаш от тука и ако се срамуваш от изднките си, недей моля те! Не си сама, виждаш и аз какво правя, така че смело напред, искам те тук държа да го подчертая въпреки всичко, знаеш че твоята компания ми е адски приятна и държа да знам какво става с теб!  Hug Така да не се потретя вече с това да пишеш тук, дано си ме разбрала най-накрая  Heart Eyes

Джиото питам какво правите вие момичета, защото лично аз съм наплашена от консумацията на мед, не знам защо но е факт, страх ме че ако ям мед не свалям, а сега го ям, защото без мед не мога пък да пия чай  #Crazy Изобщо така съм се оплела, че не е истина. Питам за съвет просто и за сверка на моя часовник  Peace

Нейли това е много хубаво, ябълките и зеления чай   bouquet Аз мисля да включа и ябълки и портокали и грейпфрути и май ще се огранича до тук и за силен глад както винаги си имам под ръка банани, дано само се получи най накрая при мен, че положението става трагично  Confused Ти 20 дена ли каза, че ще правиш?  newsm78  В момента до колкото мога да сметна само ти си тази, която е на 9 ден (имам в предвид напред с материала както се казва)  Hug

Патриция и тя е на 13-14 ден, ако не съм в грешка  newsm78

Джиото е в началото, Кисче и аз също  Rolling Eyes

Приятен следобед  Heart Eyes

# 74
да миранди 14 ден съм взех да свиквам вече както писах и преди не пуша предимно го карам на ябълки даже само на тях аз по принцип няма как да спазвам часовете освен ако не съм в офиса или в нас  пия липов и зелен чай с лимон на пикуик има го навсякаде или пак на същата фирма горски плодове др чай не мога да пия и водата гледам да е пак над 2л дневно това е което правя   bouquet  bouquet  bouquet не се предавайте мацки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт