АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 344
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Енви, от 1-ви декември ли ще тръгваш на работа?

Ей, тая мъгла ще ни изяде разхдката!

Сега четох в Зачатие една майка била в болница с бебето си, защото то било с бронхолит и какъв кошмар е изживяла! Човек да не попадна в болница направо - отношението там е ужасно, а става въпрос за детска болница!

# 16
От 03.12. Не остана!
 newsm44

# 17
  • Варна
Добро утро, момичета!
Честит Празник на Всички Именници!
Галя, стискам палци Дими да се оправи бързичко Hug
Енви, браво на теб! Аз все още съм в невидение какво ще случва, дали ще се връщам, дали ще седя у нас newsm78
Николайчика изкара цялата нощ в леглото си, голямо събитие.
Сега пак се метнал в мен и вилнее, очаквам всеки момент да ми изтрие нещо Twisted Evil Да видим днес как ще я караме. Утре баща ми пак ще идва да обръща ръбовете на дограмата. Като гледам как изообщо не се справя #Cussing out, ама толкова настояваше. Дойде и оплю на бърза ръка етажерките и майсторите, а то по пишман майстор от него няма. Добре, че вече не ми пука как точно изглежда апартамента. Ники троши всичко, кърти лайсни, драска по стените. Добре, че не е набарал още моливите за стената, засега се задоволява с жака на мишката ooooh!
Айде, стига съм ви занимавала в тоз хубав ден с моите дивотии Hug

# 18
Добро утро:)

Честит празник на малките ни именници Дими и Митко. На Дими бързо оздравяване, на двамата много здраве, игри и весел празник.

Честито и на всички други празнуващи.
Пете, на теб честита книжка и малко нерви при употребата й.

Мецанка, Бюти, добре дошли отново Laughing
Сминс, Аги  bouquet за темата.

Не съм видяла клипчетата на малчуганите и поздрава на Татянка, че и това ми е ограничено в офиса. Утре обаче ще ги гледам от домашното ПЦ.
Енви Grinning

# 19
  • София
Момичета сетила съм се за коледното парти - ще идвате ли и от страната? Или е рано да се каже още?

# 20
Здравейте момичета ичестит празник на именниците - да са живи и здрави!

Смини, с кърменето нямаме проблем, сутрин суче яко и след работа по колкото си поиска, но тя се ограничава доведнъж като се прибера и после на заспиване. Но пък суче по  много, и ги редува - иска си според някаква своя схема от тази-от тази ("тау-тау"). Вече си имаме и думичка - "кока" (цокам) - това си избра за позивна.

Нощем първата нощ се събуди да суче, втората още по-рано, но стиснах зъби и не и дадох, поплака малко но другите дни вече не се буди. Обаче сега покрай болестта (доста тежко преболедувахме) пак почна да се буди по веднъж-дваж да суче, та довечера и утре ще се отказваме наново. Предполагам че пак ще поплаче еднан ощ и ще спре да се буди след това.

В яслата тя свикна доста лесно, ще видим сега след отсъствието как ще е, но и лелките са много мили при нас а и аз си изработих няколко правила, не знам дали съм права но май помагат. Яслата ни е близо и ходим пеш, излизаме доста по-рано и ако иска да ходи-ходи, ако иска гуш-туш, заиграва се с кестените, спира се - не я юркам. После в самата ясла почвам да обяснявам от външната врата като наблягам на "бебета", "играчки", "песнички" и т.н. и "мама сега ще каже чао, чао мамо, чао Вени" и като я оставям и казвам чао и че ще дойда пак. Надявам се така да разбира бързо че раздялата е неизбежна. Иначе самото сбогуване е кратко. Но никога не давам да я залисват и вземат без "чао".

Забелязвате ли бум в говоренето откакто станаха на година и половина? Вени схваща вече много повече неща, и се опитва да повтаря и запомня доста сложни думи. Вече имаме една-две правилно изговорени, не бебешки, и от време на време една трисрична - "кукули" на петела, макар че не винаги слага третата сричка.

# 21
  • Варна
Ех, Меци, никакъв бум няма при нас...Още сме си на "мам, мама" "тати" и "баба". Не иска да повтаря и си говори интензивно на бебешки, чак се въодушевлява, вътри ръчички и обяснява ли обяснява...Ма кой ти разбира. Иначе толкова неща разбира, че направо се шашкам...Ама не сме по говоренето...

# 22
  • София
Честит Празник на Всички Именници!

Гале, дано днес да е много по-добре и настроението да ти се повдине.  Hug

# 23
Привет на всички.
Идвам да почерпя за моя Митко, ама картинки не мога да сложа, че тъй и не разбрах как става тази работа. Довечера ще цъкна тортата на именника, а и малко снимки ще направя на Пламен и ще ги сложа в албумчето, че от морето не сме правили снимки.
Гледам, че са се завърнали някои липсващи мами  Hug
Пламен и той започна много да говори последните седмици. Всяка дума, която чуе и се опитва да я повтори. А като се сетя Митко как не искаше нищо да повтаря и говореше като Пламен чак към 3-тата си година.
Хайде лек и хубав ден на всички. Ние отиваме на разходка, че днес е и празника на Сливен и има разни тържества навън.  

# 24
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и о т мен в този мъглив ден. Hug

Честит празник на малките ни именици - да са живи и здрави! Весел празник днес!

Честито и на всички други празнуващи!

Гале, бързо да оздравява малката буба и да отминат вече притесненията и грижите ти.
Всички болнички да оздравяват - и малки, и големи Hug

Мецанке, за бума в приказването - не мога много да преценя дали е свързано с годината и половина, но определено някъде от август насам Маги започна много да повтаря и да се опитва да казва сложни думи - като джоджен например. Не ги казва точно, но има голямо сходство с истинските думи и човек не е трудно да я разбере.

# 25
4естит праzник на праzнуваЩите   bouquet

Мен не ми е праzни4но....Криско по4ина  Cry  Cry  Cry

# 26
  • София
Честито малки и големи Именничета!
Да сте живи и здрави!
  bouquet

Смин   bouquet

Много е гадно с тази ясла... Сутринта пак приложих шокова раздяла, защото много плаче. Вчера като си го взех беше умрял от жажда и глад. Казах, че е спал 20-30 мин, а вкъщи спи по 3 часа. Докато се прибирахме повтаряше само "тати тати тати..." и чупи китките, че го няма. Спахме комплект, неискаше да спи в леглото си, гушкаше се, галеше ме, плътно прилепен до мен. Много тежко я преживява пустата му ясла.

Танче  Cry в такива шокиращи моменти незнам какво да кажа, а истински съчувствам.

# 27
Съжалявам за милото дете! Cry

Меци, и аз така й внушавам, че яслата е най-прекрасното място на света, че бати също ходи на ДГ, че мама и тати ще й казват "чао", т.к. трябва да ходят на работа, че вечер ще я забират... Дефилира в къщи с пантофите и с раницата за яслата. Но засега са тренировки на сухо, ще я видя по-другата седмица ревлата! Crazy

Кате, пак да питам - Пламен даде ли го на ясла?

Краси, решението ми е от юни-юли, мисля че тогава се отчетох. Mr. Green

Бум в говоренето не забелязвам. Но в общото й поведение - да. Все повече се държи, като пораснало дете, а не като бебе. Blush

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 13:28 от envia

# 28
От оня ден само ме засипват такива новини, като за Криско  Cry Много ми е мъчно, чувствам се адски безсилна.

Ако за бум в говоренето се смята, че почна освен бабууу и даде да вика и мамууу от няколко дни - има бум значи  Mr. Green  Големият прогрес при Иво е по-скоро в двигателно отношение - почна да реди кули, най-накрая схвана за какво служи строителя и вече се катери като маймуна на всичко, което може да се използва за катерене. И като поведение е станал маймун, такъв хитър поглед вади, че не мога вече за нищо да бъда сериозна.

# 29
Сега ми казаха и на мен... много ми е мъчно, да го е*а и гадния живот!Не е честно! Sad
Прощавайте, но ми е много криво!

Общи условия

Активация на акаунт