АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 382
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Иленка, бих оставила, само да се заличи.  На Вили щом единственият белег от варицела е изчезнал почти на 100%, значи и Диди ще се оправи! Peace
Мен лично пък общуването с пубертети ми е лееекинко дразнещо и не знам, как ще сме, като влезнат в тази чаровна възраст. Rolling Eyes

Красе, от сега започвам, да те мисля, какво ще правиш сама с такава дълга отпуска и дете на ясла. Mr. Green
Всъщност какъв е проблемът с вашата ясла!?  Thinking Построиха ли я!?

# 166
Браво бе Красе, как успя да го раzцелуваШ? И Милена ве4е целува истински, и е много сладка когато идва с отворени ръце и ти4а към нас zа да се гуШнем  Blush  Heart Eyes

# 167
  • Русе
Абе, енви, с 14+ -годишните и аз имам проблем  Wink - ужасни ми се виждат, агресивни и невъзпитани.  Close Имах предвид такива в предпубертет - преди да са ги треснали хормоните с пълна сила  Rolling Eyes. Наистина има невероятни дечица в нашия квартал - и то момченца! Играят си с Диди, даже им я оставям за известно време  Crazy. Днес организират Хелоуин парти и са разлепили плакати по входовете - само да не забравя да купя сладки и бонбони, че ще ходят по къщята. Laughing

# 168
  • София
А пък моята сила са 5 годишните  Mr. Green Разбираме се чудесно, много обичам да си приказвам с тях може би и моя акъл е на 5 год  Mr. Green

Ех, Иленче, ти пора искаш да свиваш, аз се чудех дали да мажа Стаско направо с крема по лицето нали все пак първо трябва да се почисти с лосион  ooooh! Поричката ще се затвори сама, хвърляй й по едно око да не се замърси, за да не се инфектира и преобрази в раничка или пъпка.

# 169
Привет!  bouquet

Иленка, ще мине от самосебе си  Peace Али имаше 2 черни точки на бузата, аз му ги махнах и сега няма и следа  Hug
Енви, яслата й правят довършителни работи, готова е, чакаме класирането само  Peace

# 170
  • София
Добре, че тая сутрин излезнахме рано навън, че сега заваля и задуха гаден вятър.  Confused Дано следобед да се оправи, че малкия да може да потича и да се измори, иначе заспиването вечер е голям зор.  ooooh!

Вальо вече окончателно се самоотдели да спи в другата стая, само дето не е в тази, която беше предназначена за него.  Whistling Най-хубавото е, че от седмица насам се приключи с нощните будения, а преди се будеше по 10-20 пъти през нощта.

И аз с обучаването съм като Иленка - искам, ама не ми идва отвътре, а и той има някакви доста странни и неразбираеми за мен интереси. Най-интересните играчки за него досега са били разглобените телевизори на брат ми и едно реле от някаква машина.  Shocked

И мен ме интересува как се свиват пори! Аз имам 2 дупки на лицето и не щат да се махат.  Sad

Е, супер! Навън слънцето пак изгря!   Nature Sunny

# 171
Добър ден!

Има светлина в края на тунела при нас  - засега сме вече здрави, само има малко остатъчни сополи. Дано да нямаме повече болести. За гнойната хрема бяхме на уши-нос-гърло и от там й дадоха специални правени много силни (според аптекарката) капки.

Искам да се похваля най-официално - от вчера моето детенце (кажи речи на 1г.7м) реши да ми казва МАМО, еййй умрях си от кеф. Сутринта дремя, а тя се разхожда около спалнята и идва до мен, вади си бибата и ми казва МАМА. Направо скочих, и като започна едно гушкане и целуване. Мъжа ми вика: Хайде сега торта и да почерпиш.

За животните - ами знае ги, веднъж да й ги кажа и ги повтаря, ако не го повтори не я мъча, явно не може. Много сладко казва за вълка, едно нежно Ауу.

Напоследък голям бум в говоренето и при нас - е няма изречения, но като се има впредвид, че мълчеше изцяло, направо си имаме напредък.

# 172
Аз пък постоянно показвам на близнаците разни животни от книжки и им казвам как правят,и те вече знаят доста неща,освен името на животното и как прави имитират.И свекървата много им говори и ги питаме и те знаят.Само на кума лиса Аси и казва Кака Мими защото много сложно му се струва сигурно.
Най-новите им бисери са-какъв си на баба следва-дулчето/сладурчето/,или мака миска/малка мишка/.
Всички плакати са Бате Боко/Бойко/,даже песничка пеят.
Според мен трябва да се занимават децата и да им се показва и казват нещта с истинските им имена защото как иначе да ги научат.
Преди време Криси казваше на кашкавала-кангалал,но след няколко дни като го попитах ти какво обичаш много кангалал ли и той ме погледна и категорично каза Не кашкавал.
Криската по добре изговаря думите,но пък Асен неспира да бърбори и като започнеда казва на брат си-Тите,Тито,Титка,Титенце,много нежни ги измисля мазника.
hahaha
И към другите членове на сем. е така.

# 173
Хайййй!
Децата спят! Mr. Green

Иленке, току-що ми го донесе куриер на ф-мата вносител на вратата, 34.20  Peace Дано да е хубав и да помага!В сайта пишеше 38 лв, даже толкова бях приготвила, а то по-малко и настояваше да се рови за стотинки ресто, ама аз си викам обикаля гъсталаците половин час да ме открие къде живея, за някакви стотинки бе смешно. Какви хора имало!

Вени, 120 лв на кукуво лято ще дам. Зоя каза като има нужда ще взема, но мислех да е насипно, примерно 10 капсули, за 10 дни.Иначе няма да ядем, а той ще пие коластра, сякаш малко е цокал! Joy Ако знаеш откъде да взема - настреща съм!

Весел празник! И на тези, които нямат Имен ден - честит Имен ден!

# 174
Привет, момичета  Hug
Честит празник, на тези които го празнуват, после искам снимки на маскираните сладурковци.
Стенли също сега е на вълна целувки, като ме удари без да иска или нещо му се карам винаги идва и иска да ме цунка  Heart Eyes

# 175
Мис4ето сигурно е zаето с подготовките zа Хелоуин....тя ако беШе раждала, до сега да ни беШе писала от болницата  Laughing

Ха, ха, Танче, точно така. Надявам се за края на тази седмица, така че да стискате палци ( да не се точа до другата, де Mr. Green).

Халоуин аз не го долюбвам, никога не ме е кефил този "празник" и не го празнувам. Тази година правя изключение заради Лекса. Вероятно ще и бъде единствения, та нека го направим като хората. Запасила съм се с бонбони и довечера в 6 почваме тура с колегите. Тези дето сме с деца се уговорихме да ходим заедно по къщята. Снимков материал ще се постарая да кача утре Wink.

Абе я да питам и аз за този сироп ФорКидс тукашните мами, чували ли сте го? Незнаех че тук се произвеждал пък нали много го хвалят, та се замислих, дали го има на тукашния пазар newsm78, заинтригувах се. Отдавана го чета тук из форума.

Фил, с малко закъснение, но пък от сърце, честит празник! Желая ти всичко най-хубаво, най-лекото раждане и най-хубавото малко момиченце!

# 176
  • София
Мисче, стискаме палци  Heart Eyes

Галя
, много мило ми стана като прочетох как ти е казала"мама"  Hug

Сонята приказва все повече, а откакто почна да ходи във свекитата научи още нови думи.

Аз  съм на работа и вчера цял ден се питах "кой ме би по главата да се връщам на работа??? Tired" Мъчно ми е за Соня и трудно влизам в час с пропуснатото за година и половина. Но ще свикна, къде ще ходя.

# 177
Здравейте и от нас!
Честит празник на който го празнува, аз съм се запасила с бонбонки за дечицата довечера.
Бързо оздравяване на болните  Hug

Скарлет вече напълно се отказа от бибата, от както се върнахме от Бг вече не я иска  Grinning
Изведхъж е отказа сама, аз даже се опитвах да и я давам като мрънкаше и ми надуваше главата, ама не ще. Само където заспиването и на обед е малко трудно, помрънква, но ще свикне.

Аз тук си късам нервите с моята Бг телевизия и се занимавам с разни техници и те ме ядосват, и вече ще ги  #2gunfire

# 178
  • София
Аги, не 120 лева, а 120 капсули! Левовете са 62!

# 179
Ааа, Вени, сори, нещо не съм дочела... ooooh!
акто и да е, казаха ми, че не може и Фор Кидс и Коластра, само ако се разболее, тогава!

Общи условия

Активация на акаунт