АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 354
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Добър ви ден в изборния ден.
Данче,пожелавам ти от сърце втория ти опит да бъде с резултат не само 2 чертички ами и 2 бебчета ама момиченца,че вече си имаш син

hahaha hahaha hahaha
Да ти кажа много е забавно, но пък колко е трудно и какви нерви трябва човек да има за да се справи,аз често им викам и се карам,неиздържам те постоянно ми правят напук smile3511
Вчера например като купихме ботичките решихме с Жоро да ги заведем в градската градина,голямо    тичане падна,лягаха по тревата,прекатурваха се,свличаха се,пързаляха се по хълмчетата по калта,и на всичката одисея аз неуморно тичах с фотоапарата да ги снимам Joy
Приятна ви среща днес,ако можехме само да дойдем щяхте да видите какви неуморими хали отглеждам. Hug

# 61
И аз съм от очакващите снимки от днешната среща! Wink

Тази смяна на часа традиционно я използвам за голямо почистване. Оползотворявам часа в повече. А първото ранно мръкване ме хвърля в депресийка за около седмица. Убива ми всяко градивно желание.
  Tired

Ще дам своя вот по тъмно. Mr. Green

# 62
  • София
Привет, срещата приключи и се завънахме да спи, че много се обърка графика с това време! Докато се нагодят по новото ...ужас!

Този клуб беше по-малък и някак за мен неуютен. Иначе хлапетата играха, ядоха, пак играха - за тях все едно е. Тъй като мъж ми взел апарата със себе си, не съм снимала и ще чакаме снимки от другите.

За Коледното парти решихме, че всеки ще вземе подарък за своето си дете, защото иначе много сложно ще стане! Чакаме и желаещи от страната и чужбина да дойдат!

# 63
  • София
И ние сме вече по креватите  Mr. Green Аз разбира се, използвам възможността да съм тук  Hug

Срещата - страхотна както винаги! На мен клуба много ми хареса, особенно терасата, на която предвиждам биропиене другото лято. Моя шефчо направи асоциация между деца, играчки = ясла и отначало му удари ужасителен рев, после посвикна, но ме водеше навсякъде с него. Обаче ми е много кеф да играя с дечурлигата, вече се по-големи имаме наченки на диалог, въобще все по-интересно и весело става.

Джиндър, сакън, вземи си пожеланието обратно  Mr. Green Знам, че е от сърце, но в близките поне 5 год. никакви новопопълнения у дома. Не става аз за близнаци, много съм кекава за такова натоварване, а и нямам домашен помощник.  Heart Eyes

Енви, затвърждаваш възхищенията ми, аз часът в плюс го използвах за пиене на кафе, гледане на тв, четене  Embarassed

# 64
ние пък сме с температура от снощи  Tired , сега го водих на лекар гърлото не е червено и гърдите чисти а още има температура  Thinking
Дано сте изкарали добре на срещата, за Коледното вече дано сме здрави ще дойдем  Peace

# 65
Момичета, чакам снимки с нетърпение, а мен още ме е яд, че не дойдохме. Знам, че температурата беше от ваксината и от снощи няма, но пак за всеки случай да не предадем нещо на някое детенце и не го доведох. А я чякях с нетърпение  Cry

# 66
Леле, какво става, аз бързам да легне Ема по-рано, за да сме на 6 за срещата, а тя минала  Shocked. Аз защо не разбрах , че е от 10, май защото не чета  ooooh!. Даже си намерих кой да ни закара и върне.  Нямах интернет , ходих да го платя  и се обаждам да го пуснат да видя пак къде точно се намираше и чета колко хубава била срещата . Не ни било писано явно, добре че поне не се разкарвахме напразно. Е, ще чакаме Коледното парти. Мнооого ме е яд.

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 13:51 от Mayflower

# 67
Еее, Тина , жалко.

Ние гласувахме, сдадохме Симона на баба й. И сега почиваме, после чистене, готвене и така.

Срещата беше много добра, на мен клуба ми хареса, беше с играчки точно като за нашите деца. Направих си и разни изводи:
1. Кухнята е идеален коледен подарък за СИмона.
2. Симона е яко в бебешки пубертет, или имаме проблеми с възпитанието и общуването с наборчета.
За второто се извинявам на всички потърпевши Embarassed

# 68
  • София
Срещата беше супер!

Барбарони като клуб по ми хареса.

И аз да се извиня на Сони, че Реа я плясна по ръчичките! Тази агресия определено е вродена, няма къде да види такова отношение вкъщи!

Наде, липсвахте ни! И Валката и Рени много липсваха! И Деси и Кало!

Аз чакам снимки с нетръпение, защото си забравихме фотото. И особено на Рачето.(от момента в които Реа изненада Емо отзад на слончето)

# 69
Е, Данче, ако днес бях в София - познай къде и с кого щях да си прекарам часа в повече!? Wink
На обратната смяна на часа се размотавам - традиционно, т.к. така или иначе времето няма да ми стигне, но тогава е пролет... Whistling

Тина, много сладка история! Laughing

Янче, а Вили и Пепи как се карат за играчки - не е истина! Винаги най-желаната играчка е в ръцете на единия, а другият неудържимо иска точно същата. Crazy

Днес децата са "татьови", т.е. плътно с баща си.  Mr. Green Велина дори ме гони. Сега бандата спи, аз свърших с шетането, започвам с разкрасяването си. Flutter

# 70
Ееее, големи сте бързаци днес. Аз докато вляза тази сутрин вие вече среща сте отчели, че и прибрали, бравос на вас!

При нас пък часът ще го сменят другата неделя. И аз не ги харесвам тези смени.

Мейфлауър, ти направо ме разби Mr. Green

# 71

Мейфлауър, ти направо ме разби Mr. Green

И мен също  Joy

# 72
Ау, сега гледах Милена и Дани, съвсем ми се допълни картината с априлчета. Прекрасни са Heart Eyes

Татянка, а поздрава ти беше страшен, много ме кефи тази песен, но никога не се бях заслушвала  bouquet

# 73
ИСКАМ СНИМКИ  Crossing Arms

Привет дами,

при нас е слън4ево но студено, но студенето не пре4и, Ще сложим пове4ко дрехи и като се събуди Милена иz4еzваме в някоя zоологи4еска градина  Grinning

Ян4е, радвам се 4е ти харесва поzдрава  Wink

Тина, Тина, много се смяхме с теб днес  Laughing не ни се сърди, моля  Praynig

Моми4ета, zа агресията не се притеснявайте, сигурна съм 4е е период и 4е Ще мине  Joy  и 4е няма ниЩо обЩо с въzпитанието, според мен всяко дете минава преz това, някои пове4е, други по малко. Осъzнават 4е са самостоятелни и гледат до къде могат да стигнат. Тренирайте zа истинския пубертет  Mr. Green

# 74
Мами,
да напомня, че тук слагаме актуални снимки на порасналите априлчета!
За желаещите, де! Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185348&view=1&photo=1

Кате, много са пораснали юнаците! Hug
Янчето  Heart Eyes на Нуни и Миленка  Heart Eyes на Татянка много си приличат, според мен - носле, прическа, излъчване!

Общи условия

Активация на акаунт