АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 350
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, чакам снимки с нетърпение, а мен още ме е яд, че не дойдохме. Знам, че температурата беше от ваксината и от снощи няма, но пак за всеки случай да не предадем нещо на някое детенце и не го доведох. А я чякях с нетърпение  Cry
Наде, няма да ти простим!
Какво да предаде детето от една ваксина беееее! Crossing Arms

Черепахова, не мисля, че детето ти се е държало лошо, ако не си виждала Тони какво прави разбирам те защо мислиш така Embarassed Понякога става лош и бие всичко наред - мен, деца, масите, мята столчета и е...ужас. И аз се надявам това да са моменти от порастването и да отминат. Peace

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 15:46 от Чаено момиче

# 76
# 77
И мъжът ми умря от смях като му се обадих да му разказвам  hahaha. От вчера ме слуша за тая среща, как най-накрая ще отидем и ние. Добре , че Ема не помни явно какво и говоря, защото преди да заспи и казвах да ляга и после ще е много интересно при другите деца.

Приликата между Милена и Яна и аз я забелязах.

От два дена играем с Ема с едни флаш карти - с картинки. Редя ги на  килима и и казвам какво да ми даде. Много от думите ги знае, постепенно слагам и такива, които не познава и ги научава и тях. Препоръчвам ви ги, голяма й е занимавка.

# 78
  • София
Пък нас ни няма на нито една снимка! Crossing Arms Cry

# 79

От два дена играем с Ема с едни флаш карти - с картинки. Редя ги на  килима и и казвам какво да ми даде. Много от думите ги знае, постепенно слагам и такива, които не познава и ги научава и тях. Препоръчвам ви ги, голяма й е занимавка.

Дай снимка, че така нищо не ми говори, а ми стана интересно  newsm78

Снимките от срещата както винаги са супеееееееееер, а ние правихме това  smile3511 smile3515

# 80
До сега гледах снимки и от срещата и от новите на дребните, колко са пораснали всички. Миленка и Янчето наистина за сестрички могат да минат. Аз ще гледам да кача прясна другата седмица на моята Халоуинка да я видите като вещица Mr. Green.

# 81
Хм...снимките не са никак лоши, но и нас почти ни няма. Така е като съм несериозна и не нося фото, все батериите не съм заредила! ooooh!

# 82
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75009&photo=3

Ето снимки - първите са от тук , мисля че могат да се намерят в по-големите книжарници, струваха 15 лева. По-малки са от другите, 128 карти, но включват  буквите и цветовете.
Вторите са от Щатите, струват 3 долара и са по-голям размер, 86 броя.

# 83
  • София
Малко снимки и от мен Имам и още но ще ги кача утре, че сега няма време.

# 84
Леле много са сладки  Peace
Ние пък свалихме температурата едва следобяд, досега няма, пък ще видим довечера как ще е  Praynig

# 85
  • Варна
Брей, много хубави наште априлчета Heart Eyes
Завиждам благородно!
Ние днес гласувахме, разхождахме се, спаааа...ама много сега ще видим кога ще реши да си легне.
Иначе пуберитета го е хванал яко, много е крив и се търкаля по земята нон-стоп. Винаги се прибираме с легнал в асансьора малчуган Close

# 86
Мнооооого чаровни деца! Heart Eyes
Колко са пораснали!

Чудесно е, че имате такива места за деца, подходящи за през зимата.
При нас избор няма. Confused

# 87
Браво Мами,много сте готини,позабавлявали сте се с вашите дечица. Hug
Наде,ти пък се излагаш трябваше да идете с Стенли.  love001
Представям си как биха се позабавлявали близнаците на вашите срещи,а тези места са много интересни. newsm44
Аз в къщи се чудя с какво да ги занимавам вече. newsm78

# 88
  • София
Вени, Аги, много бързах да кача снимките и май направих беля и поизстрих част от тях, но не съм се занимавала да видя какво точно направих. Утре. Нали ще съм мома ще имам време, но наистина не снимах много. То аз се приготвях да снимам и някой пършинг минаваше или падаше и общо взето снимах различна композиция, от която бях планувала  Mr. Green

# 89
  • София
Добро утро! Снощи си поиграх и поставих всичките си снимки в албума.

Общи условия

Активация на акаунт