АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 354
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Филипка, честит рожден ден  Hug Бъди винаги толкова мила, в прекрасно здраве и истински щастлива, нека само хубави неща да радват семейството ти и винаги да се обичате!

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФИЛИПКА! Heart Eyes
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ
 И ЛИЧНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ
 В ЕДНО ГОЛЯМО И СПЛОТЕНО СЕМЕЙСТВО!
МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!

Hug Heart Eyes Hug

# 92
Филипа, честит рожден ден   bouquet, много здраве, любов , щастие и всичко най. Весел празник ти желая .

Много са сладки всички мъничета на снимките  Grinning.

Ема тая нощ я оставихме да спи при свекърва ми, та за това съм свежа от сутринта. Мисля , че й и при нея кучетата са наред, няма спокойствие. Всяка нощ става да пищи и да иска да играе , да й пускам телевизора. А оная нощ беше първото и падане от леглото. Чу се едно ТУП и рев, но докато стана тя седеше на земята ,  мисля , че не е паднала на глава , защото бързо и мина. А за капак на всичко 4 нощи я преобличам - цялата напикана. Май ще трябва да взимам вече петица памперси  newsm78, въпреки че пак си е 10 кг.

# 93
  • София
Честит Рожден Ден, Филипа!
Желая ти да си много щастлива с твоето сплотено и задружно семейство!

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 10:23 от Renkata

# 94
  • София
Привет!

Фил, честит рожден ден!
Пожелавам весели, здравички деца,
с слънчеви, усмихнати лица!
Мъж, във тебе влюбен цял живот,
с радост носещ брачния хомот!
Вечно млада и красива ти бъди,
с нас приятелка завинаги ти остани!

Бре, хвана ме поезията!

Данче, ми то как да ни снимаш като висяхме половината време при колоната да слушаве музиката от къде идва! Кръст не ми остана!

Незнам нас пуберитет ли ни гони, ама много мрънка това дете!

# 95
  • Варна
Честит Рожден Ден, Филипа! Бъди жива, здрава и много щастлива и обичана!
Добро утро!
Ники се движи по старото време. Вечер добре, ама сутрин ми идва малко раничко.
Станал е страшен тарикат. Когато му се карам за нещо идва и ме прегръща. Една колежка на майка ми много му се радва, а той я помилва по бузата. Направо ме убива тоз малкия бандит. Откъде му идват такива идеи?!
омръзнаха ми тия памперси, все подсечен! А нямам никакъв напредък, всичко се върши вътре и се пази на топло ooooh! От време на време оцелваме голямата работа и отива в тоалетната.
Вени, моя мрънка и се търкаля по земята, тръшка се и не иска да върви!

# 96
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФИЛИПА   newsm59

# 97
Честит празник, Филипа!
Желаем ти безкрайно щастие, вдъхновение и здраве!

# 98
Ето ме от пловдив, ама първои ще гледам снимки от срещата, после ще пиша повече като заспи бебус-дребус.

Честит рожден ден, Филипа!
Пожелавам ти здраве, любов и щастие!

Иво пищи ултразвуково "иииииии" като иска нещо, а като се ядоса - почва да мята разни неща по земята и гледа лошо. А като му се карам ме гледа с голям интерес и издебва някоя пауза, за да дойде да ми се умилква и да се хили миличко насреща ми.

Записахме се за една частна кухня тук, донесоха ни манджата още в десет, сега ще я дегустираме. Кремчето миришеше много изкусително.

Иво също сънува кошмари - мисля, че защото му става топло нощем. Както спи и изведнъж почва да пищи и да вика мама. Съответно пак почна да си доспива при нас. Дано да е по-късичък период, че не знам как ще се оправям нощем с две пищящи и искащи гуш деца.

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 11:37 от юл4е

# 99
Фил, честит рожден ден. Много лъчезарна, много здрава, влюбена и щастлива. И всички около теб също  bouquet

И аз започвам да преглеждам фотосите:)

# 100
Филипа, честит рожден ден!
Пожелавам ти много сбъднати мечти и весели моменти!

Аз отивам да гледам снимките от срещата  Grinning

# 101
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФИЛИПКА!]

# 102
  • София
 newsm18 newsm67 ura Честит Рожден Ден, Фил! Бъди здрава, лъчезарна и усмихната, обичана жена и любяща майка!   ura newsm67 newsm18

# 103
  • Добрич
Здравейте Hug

Честит Рожден Ден, Филипа! Много здраве, щастие  и много, много любов!

# 104
Влизам само да кажа Здравейте.
Пътувах до Виена, беше много хубаво починахме си добре.
С тази смяна на часовниците малката ми заспа сега Shocked

Честит Рожден ден Фил.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт