АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 369
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Честит Рожден Ден Филипа!

Здраве, късмет, верни приятели и голямо, щастливо семейство, което да те обгражда с любов, уют и безгрижен детски смях!

Супер среща пак е имало!  Grinning
Ама, Реа вярно е изненадала Емо изотзад  Joy- той не изглежда много доволен.  hahaha

# 106
А рожденничката къде е!? Thinking

Юле, добре дошла на финалната права! Hug

Как са ясленските дечица тази седмица!? Heart Eyes
Следващата и Велина ще е в отбора, уж. Продължава епидемията от салмонела в града ни, та да видим, дали няма да се попромени стартовата й дата. В групата на Пепи също имало вирусоносител. Rolling Eyes

# 107
Фил, честит рожден ден! Много здраве, семейно щастие и неувяхваща любов  bouquet

Ами Кало е на ясла. Вече си влиза сам и според мен му харесва. Но още след като го взема се лепва за мен и в къщи не признава никой, макар че вече има напредък и се заиграва с баща си повече време дори и да ме изгуби от поглед.

# 108
  • София
Филипка, Честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! nbirthday

Аз днес порядъчно си поревах, защото сутринта ми махнаха 2-те направени пломби и умрях от болка. Cry
От утре съм на работа и следобяд имам да свърша 100 неща. Утре ще ви пиша оттам. Hug

Рамама, как може да се извиняваш за подобни неща, те са още деца и всички се тръшкат за някоя играчка като я вземе другото.

# 109
Мила ми Филипка, ако има нещо по-хубаво от живота, по-добро от щастието и по-нежно от любовта то аз ти го пожелавам.Честит празник! newsm51
Ами Юли като изключим че лекува кашлица е добре, дори оня ден казал чао на татко си като го оставя.Мисля си, че се чувства спокоен, не го изживява по особен начин, като изключим, че се е пристрастил към бибата Crazy.Направих грешката първите дни да го водя с нея и ето ти резултата.Давам я само нощем естествено Peace.Чакам и кучетата да пробият и ще я захвърля на кучетата окончателно-надявам се Naughty.
Като цяло съм доволна от яслата.Имам само 1 забележка и я отправих тактично-не им дават вода ThinkingЕгати и разбиранията от време оно-нали са с памперс сега бе #2gunfire.Във вторник сме на първа родителска среща bowuu
Дано и Вили премине една успешна и кратка адаптация Heart Eyes Hug

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФИЛ!
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБГРАДЕНА С МНОГО ЛЮБОВ!

Здравейте!
Аз не съм влизала тия дни, ама уикенда яко почивка  Sunglasses

Юле, да те питам, на Иво минаха ли му съвсем петънцата по кажата, Алекс нямаше никакви проблеми цяло лято и от 2-3 дни пак се появяват  Cry Ще се ходи пак на кожен  Thinking
Енви, много неприятно с тия болести, дано Пепи се опази  Praynig
Тази смяна на часа си е е*аси стреса за организма, че и за психиката  #2gunfire  Close

Страхотни снимки!   bouquet Аги, има ви с Тонката на доста снимки бре  Sunglasses

Едно въпросче - какво мислите за имуностимулиращите за нас, големите  newsm78 Май една Коластра ли да вземеме  Thinking

# 111
                                              Честит Рожден Ден, Фил!!!
      Бъди най-щастливата, най-обичаната, най-глезената, най-силната и най-невероятната         жена в очите на твоя любим и всички хора, които означават нещо за теб!!!

# 112
Деси, Ванче, браво на юнаците!  Peace Дано и Велинката се справи с яслата!

Рени, успешен старт утре! Hug

Смини, по принцип не ползвам имуностимулатори. Евентуално някой мултивитамин от разтворимите. Обаче ти кърмиш и слабееш - може би е добре, да вземаш. Thinking

hahaha Форумът е на старото часово време! Голяма веселба! hahaha

# 113
Филипа, здраве, семейно щастие и леко раждане ти желая. Все така борбена и печена   bouquet

Разболявам се, ужасно е. Дано Яна не ме последва.

Рени, успех утре Grinning

Яна отново е с гъбички. Не знам вече какво да я правя Sad

# 114
  • София
Нуни, ужас! Дано да и минат много бързо!

Рени, защо ти махнаха пломбите? Да не са развили пулпит зъбчетата? И аз имам още чувствителност на 2 направени преди месец зъба, ама все си мисля, че ще отмине. Хапвам на другата страна и така. Сега се чудя да ходя ли и аз да ги погледне зъболекарката.

Днес 2 пъти бях в една сладкарница до нас (Пчела в Бели брези), в която има и кът за деца. Като мини парти клуб. Плащаш си само консумацията, а детето си играе до теб. Беше супер, но на Реа не и е интересно без деца, а и двата пъти бяхме двете сами. Някой ако има желание може утре следобяд да отидем да хапнем по една тортичка?

# 115
  • 2 етажа над тавана
Сега смогвам да пиша чак, пак набързо и затова - карам направо!

Така като гледам рожденичката ни подозрително се губи, дано да е поради хубави причини Wink

Фил, желая ти всяко желание да се превърне за теб в реалност, живота ти да е пълен с много здраве, любов и щастливи детски усмивки.

На срещата сте изкарали страхотно, както е видно и от снимките. За Коледното събиране - и по корем да се влача, ще дойда - естествено без да взимам бацилите със себе си Mr. Green

Нуничка, това бактериите явно са много упорито нещо. Дано Писанчето скоро ги пребори Praynig А и ти оздравявай Hug
Енви, дано се размине Пепи с гадната болест Praynig

Рени, успешен старт утре.

Аз имуностимулация ще си проведа домашно - яко сок от лимони, портокали, грейпфрут и всякакви други плодове, в комбинация с мед. Дано ме опази и тази година без сериозно боледуване. И ще си включа и ядки - орехи, лешници и т.н за мозъчна стимулация Mr. Green

Опа, викат ме на игралния тепих, изчезвам засега

# 116
Уф, много тъмно вън!
Май ще приключим с разходките след ДГ.

Rolling Eyes

НуниHug на теб и  Hug на Яна!

# 117
  • София
Никакви ви няма тази вечер  Thinking

Благодаря за работните пожелания. Тъкмо приготвих за утре мойте дрехи, на Соня нещата и т.н.,за да можем да спим до последно. Wink

Рамама, махнаха ми пломбите точно заради такава чувствителност. Вече 10 ден не се успокоиха и е опасно да не стане пулпит. Аз  дъвчех с болка и от двете страни и ме болеше от сладко и студено. Сега съм с лекарство и веднага ми се облекчи положението. И мойта зъболекарка и една друга казаха, че било реакция към подложката под пломбата, нещо не ми понася.Дано при теб мине от самосебе си.

И ние не пием имуностимулатори за нас. На Бабъл зимната имуностимулация звучи много добре. И аз знам, че грейпфрутите са супер полезни.

Филипка, наистина зачезна днес Wink

Лека нощ от мен

# 118
Юле, да те питам, на Иво минаха ли му съвсем петънцата по кажата, Алекс нямаше никакви проблеми цяло лято и от 2-3 дни пак се появяват  Cry Ще се ходи пак на кожен  Thinking

Иво не е правил петна от не помня кога, но нали е истеричен към вода, го къпем от дъжд на вятър (е всяка вечер мием дупето на чешмата, но без сапун). Използваме сапун на А-дерма и за тялотото, иза главата - може би веднъж седмично или по-рядко, сотаналото време къпем само с чиста вода. Мажа го пак от дъжд на вятър с крема на А-дерма (той е много хубав, мазничък и задържа влагата в кожата). Пробвала ли си Нахткерцен балсам на д-р Тайс? Той маха лишеи много успешно, маже се върху петната, за цялото тяло е малко прекалено хидратантен за това време. Може да пробваш и слънчогледово олио, но пак само върху петната, защото е тежко и запушва порите - иначе е перфектно за дерматити (и напукани от миене на чинии ръце  Crazy ). Ако има клоунски бузи, а даже и да няма, трябва да му вземеш крем за вятър и студено време. Много са нежни това мъжете, трябва да се грижим за тях  Laughing  Дано не стигате до кожен. 

# 119
  • София
Ай наздраве!

При нас само малкия няма проблем със смяната на времето, веднага смени режима, все едно нищо не е станало. На нас с Пепи обаче, по-зле ни действа, на мен ми е много депресарско като погледна навън в 5-6ч да е вече тъмно.  Sad

Рени, успех утре!
Нуни, дано тоя път да ги преборите тея гъби!
Имуностимулаторите ни за зимата са чашка червено винце или сливова ракийка и мезенце! Покрай захранването на малкия мин. година, бях чела някакво изследване, че хората по нашите географски ширини, много по-добре преработват вит. С от кисело зеле и нестерилизирана туршия, отколкото от цитруси, така че ще наблягаме на нашенското  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт