АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 370
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Филипа,честит рожден ден и от мен!
Да си жива и здрава,вечно с усмивка посрещай деня,и с целувка го изпращай,бъди щастлива и обичана майка и съпруга!
hbday baloni  bigdance2

Съжалявам че толкова късно се включвам,но днес през деня ми се скапа нета нещо и за това.
Близнаците пощуряват в къщи като вали на вън.Снощи ни разказаха играта цяла нощ почти бяха будни,голям кошмар,дано тази нощ спят по добре. smile3524

# 121
ФИЛИПА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Здраве, щастие, леко раждане и кротко бебе ти желая от сърце.

Последната ни болест е гнойна хрема. Чувал ли е някой за това? Утре сме пак на УНГ.

# 122
Леле Гале,нещо много сте болнички на последак.
Димата,да се взима в ръце и да се оправя бързо,че да си спретнем и ние тука една среща в онова заведение в Еленово,където си плащащ и ги гледат какички,няма само софийските  мами да показват снимки от срещи я,моите момчета ще я нагушкат Димата. Hug  love001

# 123
Благодаря на всички за милите пожелания! Grinning
Вчера от емоции и празненства нямах време да изкажа благодарност.

Галя, аз последно имах нещо такова ConfusedВсе още сутрин ми излиза гной.

Тина, напикаването нощем нападна и нас.
Това което първо направих е да огранича течностите след 17-18ч.Нямаше особен ефект Confused
Смених и номера на памперса, вече сме на 6-ца.Така няколко нощи беше ок, тази пак пробойна Rolling Eyes

# 124
Добро утро, момичета  Hug
Ох  ooooh! Стенли както винаги си става рано, днес в 7 и ми беше странно навън да е светло

Как така няма да дават в яслата вода на децата бе  #2gunfire

Юлче, какви са сапуните и кремовете за АД?

# 125
  • София
Добро утро!
И ние се събуждаме в 7, което е 8 по предишното време и е добре.

Аз пия Коластра от 2 седмици някъде, но не редовно. Тази сутрин се събудих с усещане на дискомфорт и веднага гаврътнах 2 броя. Ръцете ми се стоплиха - дали е от нея?! newsm78 Толкова бързо да подейства, но наистина ми е по-добре! А ми бяхя ледени ръцете и усещах лека мускулна болка!

Моя мъж пак е в къщи - доста са вилняли на това изложение, сега неможе да стане - стоя ли до 4-5 часа всяка нощ!/ Беше на туристическо изложение в Будапеща./ Повече отцъствия не се предвиждат.

Матей продължава с мрънкането и само виси пред мен с протегнати ръце да го разнасям нанякъде. Сега се е заиграл, слава богу, но снощи ми скъса нервите!

# 126
  • Варна
Добро утро, момичета!
И аз съм къпала Ники с шампоана на д-р Тайс. Имаше много добър ефект комбинирано с олиото на Бюбхен. Имаше доста лишеи, но неговата кожа по принцип е суха.
Юле, и ние го къпем чат-пат, то иначе блока ще дойде да го спасява. Напоследък по-малко врещи. Довечера ще го понамокрим май Whistling
Николай едвам го уддържах до 8 часа да подремне. Много ми е рано на мен 7. Денят е дълъг, мании..Снощи си легна в 22, но нещо пак мрънка. Сигурно са зъби Thinking
Втори ден му е сух нощния памперс, а се налива яко с кисело мляко. То май по-лесно ще махнем нощния а не дневния. Голяма мъка това ходенен по нужда. Сума ти неща учи, а с тов ане мога да се справя Tired
Стискаме палци Дими да се оправи по бързо Hug

# 127
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен.

Гале - за теб и за Димата  Hug Hug Hug

Маги вчера към 22 заспа, което по старото време е 23, а това за нея е супер късно. Сутрин със ставането не ми е проблем, че става към 7 по новото време. Но предполагам скоро ще влезе в крачка. На мен също по-зле ми се отразява смяната на времето - най-вече заради ранното стъмване.
Докато пиша Маги се е наакала ooooh! Тоя път обаче беше с памперс, след като вчера напика 8 чифта гащи и наака 1 чифт. Следобяд баба й беше дошла за около 2 часа и не издържа накрая да й сменя мокрите гащи и й сложи памперс Mr. Green

Вени, и Маги е много мрънкаща и само идва и вдига ръце и вика "Мама, гух" - не че не може да си ходи сама, ама що пък на мен да не ми отмаляват ръцете и кръста. Най-лошо е когато трябва да свърша нещо, а тя буквално увисва на крачолите ми Laughing

Някой сипва ли кафенце Wink

# 128
  • Русе
Привет и от нас!
Гале, не съм чувала точно това определение "гнойна хрема", ама предполагам, че е каквото и ние имаме - бактериална хрема   newsm78 - с гадни гъсти зелени сополи  #Cussing out. Аз и мъжът ми се оправяме вече, но Диди направо се дави в храчки и сополи като легне  Sick- съответно кашля като за световно. Днес сме при джипито да видим какво ще я правим. Естествено яслта я отписваме тази седмица, а тъкмо бяха ни "поканили" на цял ден  #Cussing out.
Янво броди тоз бацил из Русе... Thinking. В петък като вземах Диди от яслата, видях само 7-8 деца в спалното(а по списък са 25!) Фил, (то тебе явно те е ударило, ама...) да се пазите  много с Пресил... ooooh!.

Нашите имуностимулатори са като на Ренката.  Joy

# 129
  • 2 етажа над тавана
Ааааааааа, аз имуностимулантите на Ренката не ги броя, щото те си присъстват по принцип зимно време в нашата къща. Другите са един вид допълнение към тях Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 130
Голям гуШ  Hug  на болните, скоро да се оправяте  Praynig

И ние продължаваме да къпим Милена само един път в седмицата, нали и тя е с АД. Мажем я все оЩе по 2 пъти на ден с Линола Фетт (цялото тяло) и да 4укна на дърво, от пролетта не са се появили пове4е екzеми  Grinning  Оптимисти4на съм, 4е Ще го иzрастне.

# 131
Със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Филипа. Фил, да си жива и здрава, много щастлива и леко раждане Simple Smile
Пламен от неделя е с температура, сополи и кашля от време на време Sad След работа ще го водим на доктор, че да видим какво ще каже. Надявах се да е от зъб, ама нещо се съмнявам, тъй като и аз от сутринта съм с температура и си мисля, че ме е заразил.

# 132
Наде, много са. Обикновено ги продават по аптеките, искаш листовка, четеш, съветваш се с педиатърката и - купуваш. Ние сме ползвали Мустела Стелатопиа (то е със слънчогледово масло), А-дерма (с овесени трици) - крем и сапун, сапунът е правен без сода каустик като се правят обикновените, Нахткерцен балсам на д-р Тайс. От всички съм доволна, но последното определено е най-доброто за Иво - премахна клоунските бузи и един огромен няколкомесечен лишей на глезена за 2-3 дни. По принцип обаче Иво не е с тежка форма на АД и АД не е на алергична основа. Просто кожата му е по-суха и чувствителна и като че ли постепенно го израства.

Краси, аз се подготвям психически някоя тъмна вечер по времето за баня да ни звъннат социалните на вратата, за  да го приберат и да го дадат на приемно семейство (пищи, като че ли го пребиваме, а в баня знаете как се чува)  Crazy

За гнойна хрема не съм чувала, ама бих я завела на уши-нос-гърло да проверят и трите.

# 133
Краси, аз се подготвям психически някоя тъмна вечер по времето за баня да ни звъннат социалните на вратата, за  да го приберат и да го дадат на приемно семейство (пищи, като че ли го пребиваме, а в баня знаете как се чува)  Crazy

Joy

Моми4ета, напомням теzи които бяха иzявили желание да поръ4ват игра4ки от немския сайт, до дове4ера да си иzбират артикулите в отделната тема в подфорум "На Паzар"  Peace

# 134
Филипка честит рожден ден на патерици и от мен!   bouquetДа си жива и здрава, много много щаслива и обичана, да са здрави и да те радват всички около теб!  Hug Hug

Пак няма да мога да дочета темата, уф много зор на работата  Sad Днес малаката за пръв път спи на яслата, ще пиша привечер как е а и по другите теми...

Болничиките да оздравяват всички  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт