АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 380
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Моми4ета,да ви питам,понеже децата ни изнервят с това непрекъснато отваряне и ровене в хладилника,някоя от вас ползва ли или да е чувала за някакъв вид приспособление да държи хладилника затворен така че децата да не могат да го отворят?
Аз съм чувала като че ли за нещо такова но не съм виждала. newsm78

# 181
  • софия
добра вечер и от нас! Hug

Рая е хремава....вече направо  33uu ...при всяко боледуване и изписват антибиотик. дано да се разминем само с хрема този път

jinjer ние нямаме този проблем Laughing....едно че Рая не стига още хладилника, ноооо имаме и ключалка на него  Joy

# 182
  • София
Да, Енви, и аз много се изненадах на другите дечица. Crazy
Галя,какво стана с тортата по случай заветната думичка? newsm64
Аги, минали сте на животинска вълна с Тони-то! Party
Жени, аз затова водя малкият на доктор чак като започне да кашля, и то сериозно. Преди това го лекувам самичка! Crossing Arms

# 183
Моми4ета,да ви питам,понеже децата ни изнервят с това непрекъснато отваряне и ровене в хладилника,някоя от вас ползва ли или да е чувала за някакъв вид приспособление да държи хладилника затворен така че децата да не могат да го отворят?
Аз съм чувала като че ли за нещо такова но не съм виждала. newsm78

Ние имаме такава заключалка, но още не съм я сложила, защото Кало не го отваря все още ... Но предполагам и нещо такова би свършило работа Wink

Хайде аз от утре съм по цял ден на тръстиката и сигурно няма да мога да се включвам през деня, а само вечер от вкъщи ...

# 184
  • София
Пак докато се наканя сте изписали темата и Хелуин чука на вратата Simple Smile

Джинджър това е решението за теб.
Относно говоренето Емо изостава според майка ми. Тя го сравнява с племеницата ми, която на тази възраст разказваше приказката за "Трите прасенца". Според мен Емо си се развива съвсем нормално - макар и с по-бавни темпове, но определено има напредък в развитието му. Всеки ден ме изненадва с ново умение - днес например си смени диска с филмчето по ДВД-то. Дори и с дистанционното вече се оправя.

И друго щях да пиша, но по това време вече ми  се спи smile3507и си забравих мисълта. Айде лека и и безревлива и до утре.

# 185
Добро утро!
Без дете съм, а се събуждам в 6,30 всяка сутрин  Tired
Момичета, пуснала съм си нещица в заявката ви за играчки.
Дано не ме биете! Embarassed

# 186
добро утро  Hug
Как се казваше мазилото за авти в устата  newsm78, че са му излезли на езика идни като мехурчета и го боли като пие сокче

# 187
  • Варна
Добро утро!
Пете, май беше дактарин гел, виж какво ще кажат и другите.
За мое голямо удоволствие, малко по малко превръщам Ники в Сънчо. Като мен де, само дето аз съм завършена поспалана Crazy. Днес пак си станахме към 8.30, вчера в 9. Ляга към 22.
Вчера подгони едно момиченце да го целува, т.е. дупеше се и даваше устнички и чака Mr. Green Така се смяхме с тях. Дет са вика Дон Хуан де Марко Joy Joy Joy
Днес ще се занимавам с прабаби, ужаст..особено едната хич не я трая, голям вещер.
Взех, че си купих един лосион за тяло с мирис на кокос  Sick, отрових се, миришееее..Като ароматизатор за кола съм като се намажа Mr. Green
Честит Хелоиун на хамериканките! Аз не го празнувам, макар че може пък да ми е имен ден, хахахаха, нали няма св. Красимир/а?!

# 188
  • София
Добро утро!
За афти ни дадоха лятото Боракс!

Мати, хладилника не отваря! Но си отваря шкафа с хляба!

Сабина, къде се губиш ти?

Жени, Мати също вчера започна да киха и му потеше носа - оправих го с Нукс вомика!

# 189

И аз го ползвам за шкафа с битовата химия, здраво е и ако го сложиш по-височко дан его стига, няма и дасе притесняваш че може да се научи да го отваря. А после се маха без следа.

Да сепохвалим за яслата - яде, спи, игаре, няма плач, няма драми. Като отиде сутрин се закача с лелите и сама си влиза вътре, пу-пу само да е здрава и все така да върви, олекна ми.

момичета ползавл ли е някой бронховаксом и какво ви е мнението - педиатърката ни го препоръчва за малката а аз се чудя.

# 190
Мецанче, аз съм го ползвала, при Пресил не даде никакъв ефект.
Много индивидуално е.При Вени може и да проработи.

# 191
  • София
Добро утро!

И Соня ПАК е болна Tired Тази нощ сме спали общо сигурно 2 часа. Много плака, така не е плакала и като пеленаче. Сутринта имаше 39 градуса Т. Хремава е от 2 дена. Вече не знам какви лекарства да й давам. Дайте предложения, за да не се задълбочат нещата.

Мецанке, браво за яслата. Хубаво е когато си спокойна за детето си. А какво е това Бронховаксом - нещо за имунната система или специализирано за кашлица.

# 192
  • София
Ей, Рени, това да не е някакъв вирус? При Мати поне нямаше температура!

Мецанке, страхотно - завиждам ти, аз незнам какво да очаквам от Матей в подобна ситуация, но имам време до тогава, а и той ще се промени до тогава няколко пъти!

Бронховаксона е нещо като Респивакс! По-добре Есберитокс или направо Ехинацея!

# 193
  • София
Здравейте!  Hug

Рени, на Соничка е висока Тта, трябва доктор да я види и предпише лекарства. Желая ви от сърце бързо оздравяване!

Гале, радвам се за задоволеното ти майчино сърце  Hug!

Стаско също си отваря хладилника, взима си бисквитки! Чат пат го затваря, чат пат иска да яде горчица... Чакам го да направи някоя беля, за да взема закопчалка за вратата  ooooh!

С яслата - нещато що годе вървят, плаче сутрин, но поне не се увеличава рева, но и аз малко претръпнах. В групата има съвсем мъничко детенце в проходилка стои даже.
Другите градинарчета, как я карат?

# 194
Добро утро и от нас,

след броени минути иz4еzваме, Ще ходим на муzикално даскало  Grinning

Рени, води Соня на лекар,39° ве4е си е сериоzна Т......нека видят на какво се дължи. Дано скоро оzдравява  Praynig

Ани, браво на Невен4ето  Flutter

Ра4е, нали zнаеШ 4е децата се раzвиват съвсем раzли4но, някои наблягат на говора, други на неЩо друго, а виж Емо как се справя с техниката, Милена в таzи област е много на zад (което вероятно се дължи на факта, 4е нямаме ДВД  Laughing ). Хи4 не се върzвай  Peace

Хайде иz4еzваме, на вън е голям студ и стъклата на колата са zаледени, трябва да ги оправям първо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт