ЯНУАРИ идва вече, срещата не е далече!

• 12 420
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
Еви,я виж първо в "Кърмене и захранване на бебетата" ,а темата е :"Внимание,опасни бебешки шишета".Аз много-много не се връзвам,ма ще го имам в предвид за бъдеще,когато тръгна да купувам нещо.

# 181
Да аз знам за това, juleto четох го, но не знам дали да вярвам, то на всичко ми намират кусури, и не знам кое е вярно и кое не вече?

# 182
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, изкарах си известно време е Шейново, но сега (да чукам на дърво) почти всичко е добре.
Само ме мъчат едни зверски киселини, дори сутрин преди още да съм сложила каквото и да било в устата.
Има ли спасение?
Мога ли да пия някакви лекарства?
Или след  2-3 месеца ще се оправя? Laughing

# 183
  • Варна
Ами аз пия газирана вода, има някакво облекчение. И пия много вода, лошото е че това е порочен кръг..понеже вечер имам най-много киселини и пия вода и ходя до тоалетната по цяла нощ...ужас!!

# 184
Здравейте и от мен!
За киселините пия газирана вода като Илияна или пък изцеждам един лимон. Бързо ми минава. Като си спомня сега, че първите четири месеца "умирах" от киселини и какво ли не пробвах, но тези двете ми помогнаха.
Май наистина всички сме в някакви ремонти и премествания  pironi . Kloie, ти поне имаш толкова мъже помощници-пакостници smile3521 .
Аз също четох за бебшките шишета. Истина е, че човек не знае на какво да вярва, но по-важното е да сме информирани, а всеки прави своя избор. Аз лично не бих ги купила, но пък имам познати, които твърдят, че не обръщат внимание на това изследване и смятат, че е само рекламен трик. Все едно - хубаво е, че я има тази статия, пък всеки си решава!
redoxide , препоръчвам ти да посетиш някой по-голям магазин - като Хиполенд или Пигис хаус, защото там има къде да разгледаш моделите; всичко е сглобено и изложено. Хиполенд има освен до Метро Люлин и в Скай Сити.

# 185
Добро утро от мен:)!
Говорите за килограми - аз съм +9 и ужасно ми тежи вече.Задъхвам се,уморявам се много,а винаги съм била толкова подвижна,но няма как. Имам ужасен апетит. Хапвам,но не прекалявам,а пък напълнявам постоянно Embarassed И ме боли гърба - предполагам, че е от тежестта.
И да ви питам нещо?Изпотявате ли се нощем?Аз се будя по няколко пъти на нощ вир вода. Много е неприятно. Не стига, че ставам до тоалетна,ами и се преобличам и така се разсънвам  #Crazy

# 186
  • Троян
Здравейте мамаи!Нашият татко вчера ме заведе да си избера цвят за легълцето и аз си избрах едно много нежно портокалово.Сега остава да си измислим проекта и декември той да го измайстори.
За съжаление ме е лепнала някаква хрема и незнам какво да правя,страх ме е да не стане нещо по-сериозно.
Аз нямам проблем с потенето,но аз и иначе рядко се потя.
Лек ден на всички,при нас поне има слънчице!

# 187
Здравейте,момичета!
Относно бебешките шишета, аз лично НЕ смятам да купувам нищо предварително. Все пак моето желание и цел е да се кърмим живот и здраве изключително, така че не мисля да се снабдявам с нещо което може да не ми потрябва въобще. Peace
А дори и да се наложи винаги може да се купи, като не трябва да се превръщаме все пак в параноички. Но със сигурност инфото е от голяма полза и все пак можеш да контролираш какво купуваш. Peace

# 188
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, изкарах си известно време е Шейново, но сега (да чукам на дърво) почти всичко е добре.
Само ме мъчат едни зверски киселини, дори сутрин преди още да съм сложила каквото и да било в устата.
Има ли спасение?
Мога ли да пия някакви лекарства?
Или след  2-3 месеца ще се оправя? Laughing

Аз имам учасни киселини вечер, ако ям след 7.30 рм. Моето спасение е да ям малко, ама наистина малки порции и на често и ако все пак ми се получат - газирана вода. Лекаря ми ми изписа Талцид, каза че не преминава през плацентата, но не съм го пробвала все още.

# 189
  • София
Здравейте момичета. Simple Smile
Гледам теми за киселини и шишета...да се включа. За киселините мисля, че едни таблетки Талцид ставаха за бременни и помагат много. Аз не съм пила но от други майки съм чувала за ползата им. Иначе в началото аз наблягах на Спрайт, че газираната вода хич не ми вървеше и си имаше ефект. Peace
За шишетата - ползвах с Алекс какви ли не. На Авент, на Др Браун, после Чико - нищо не помага за коликите според мен. Раздадох ги всичките в последствие. Сега съм се спряла на Чико и то...стъклени мисля да си купя за начало или това физиологичното под ъгъл. Още не съм решила окончателно. Стерилизаторът е задължителен и от Авент за МВ бях супер доволна. Вероятно пак такъв ще си взема. Помпата на Авент е задължителна още преди раждането. Имам доста тесни канали, Алекс не искаше да сучи и единствено тя ми беше спасението месеци наред. Не вярвам сега каналите да са ми станали по-широки затова мисля още в болницата да си я взема.
На нас също ни предстои преместване и не знам кога. Дано до Нова Година успеем да се преместим. Praynig Вече започва да ми тежи коремчето и предпочитам да си лежа. Simple Smile
Хайде лек и спокоен ден на всички мами и бебета.  Hug

# 190
  Аз оправям киселините с ябълки-жълтите или зелените.И пия 1ч.л. захар+половинка  сода бикарбонат+половинка лимонтозу( newsm78) в полвин чашка вода=кипи и се пие бързо.

# 191
Здравейте!
Gerit0, имам същият проблем, спя много леко завита, в стаята парно нарочно не пускам и съм вир вода Rolling EyesЩе мине-малко след януари Simple Smile

И аз се чудя на тези от вас, които мислят да кърмят, какви шишета са се засилили да купуват Rolling Eyes

# 192
Здравейте!
Gerit0, имам същият проблем, спя много леко завита, в стаята парно нарочно не пускам и съм вир вода Rolling EyesЩе мине-малко след януари Simple Smile

И аз се чудя на тези от вас, които мислят да кърмят, какви шишета са се засилили да купуват Rolling Eyes
И аз не мисля да си купувам шишета,поне засега.Имам едно на Avent подарък от училището на 9 месеца и друго докато нямам нужда няма да взема.А аз да питам,откога се дава водичка на бебчо Embarassed

# 193
  • София
Ваня, ако детето е изцяло на кърма няма нужда от вода! Това са последните неща, които съм прочела за това. Кърмата дава всичко необходимо на бебето. Peace

# 194
Изцяло на кърма, но на посикване, а не на 3 часов режим.
Тогава даването на вода се обезсмисля тотално, аз за това се очудих за шишетата.

Общи условия

Активация на акаунт