Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 127
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Привет мами!
На нас много ни хареса партито и Еси иска пак да ходи.
Качвам малко снимки
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=29497&AlbumId=106408
айде чао засега

# 151
  • София - Младост 1А
Здравейте народе...
ами работим, работим... не виждате ли едни пушаци от към "Белите брези" да се вият... това е на кака ви Дринка главата. Пуша вече от работа. Само да дойде 1 януари и ще си почина...
Ако ви кажа че нямам време да изляза обувки да си купя и ми мръзнат краката... Пък и аз определен вид си търся и днес се наканих та скокнах до Геокс-а и взех първите дето ми попаднаха щото вече не се издържаше. И ботуши си търся ама където и да ида 39 и 40 нема. Поне 5-6 модела си харесах в няколко магазина и все няма моя номер... вече го приемам за лична обида.
Та туй около мен... работа, работа, работа, работа...

Мацките дето ще поръчват от Ларедута да не ме забравят щото после ще ги забрави дядо Коледа...

sona не мога да си представя колко ти е мъчно. Но съм сигурна че ще се грижат добре за Сиси. За съжаление в някои ситуации нямаме избор и се налага да се спасяваме кой както може. Прегръщам те и много сили ако мога да ти дам...

Royzi бързо да оздравявате!

Бини, аз да си призная съвсем скоро я гледах точно тази снимка. Помня даже че му бях забравила лъжичката тогава та с една голяма метална лъжица го гъших. Абе спомени...
А за Нати и аз препоръчвам на пролет. Всичките ми познати с деца на ясла са все с болни малчугани.

Ло, аз си спомням твоето свеки... пък такава промяна да има... брейййй... ама да не ти пука какво говори. Нека си приказва. Не си трови нервите, че тях няма кой да ти ги върне. Дреме ти че в нейните очи ти си кривата. Гледай си живота и спокойствието и си свиркай.

Ох сега ако ми остане още малко време ще поразгледам снимки...

Айде чао ви.

P.S. и да не ме забравите за Ларедута ей!!!!!

# 152

................
Извинявам се за темата свеки, ама много ме заболя, че пак аз съм кривата.  Cry
За свеки - без коментар. И за да не се чустваш толкова унила и нещастна мога да ти разкажа за своета свеки. Копирам поста си от друга тема, но едва ли бих могла толкова цветущо да го разкажа втори път!!!! #2gunfire

Та да ви разкажа аз за нашият рожден ден в събота с бабите
станах аз като добра домакиня в 8ч в съботен ден , че да свърша всичката работа на света за обяд - 13ч. Тогава бяхме поканили родителите си.
Замесих тесто, направих торта...МАЛИНОВА   chef с желирани плодове отгоре -
сложих месото, гарнитурата. Нарязах салатите, подредих масата- с декорация, с цветя - абе постарах се - не заради бабите - заради нас си- да ни е хубаво.
И такаааа... стана 12 и моите родители дойдоха. Галин замина да вземе техните!
Пристига Свеки и трясва една тава с баница, блажничка... на чисто новата покривка  Twisted EvilМирела бързо се втурва да я вземе но петното си остава  "прелестно" аранжирано върху масата  ooooh! Тя обаче изобщо не се усеща и започва да спори че махаме тавата - трябвало да я накъсаме и да я сложим на масата. Е, да това направихме но в кухненският бокс където му е мястото  Close
Продължаваме.
Питката е страхотна . Голяма , бухнала...със сиренце ...абе прелест.
Е, да ама веднага на всеослушание беше похвалена машината дето прави "такива хубави пити. "
Оценена по достойнство - се усмихвам и се съгласявам!  bowuu
Обяда е хубав - мама ме похвали. Салатите са наредени като в ресторант - тати ме похвали  Mr. Green Разговорът върви около децата и "новото ми РОЗОВО перде", дето първо е на половин година и дето си скъсах задника от обикаляне за да го намеря толкова тъмно винено червено!  ooooh!
Следва десерта...
Тортата обаче е кисела. "Много кисела"  Thinking
представяте ли си???торта кисела!!!!!!
Обаче понеже всички останали си изядоха тортата и на никой не му беше кисела, нея нещо я удари на съвест  ooooh! и обяви че тя ще си я "вземела за после"  #2gunfire и докато се опитам да възразя , я метна в една салфетка и я напъха в чантата си  ooooh! ooooh! Ужас!!!!!
Е пак си замълчах и си викам - скоро ще си идат - успокой се юле...  bowuu
Идва така дългоочакваният момент на тръгването!!!
Повикахме такси, защото Галин беше пил чаша ракия с тях - макар че по обяд не върви особено ракия... ама нали рожден ден.
Качват се в таксито - Галин плаща предварително на шофьора и познайте  Mr. Greenново пет!!!
Шофьора на таксито беше ПОДРОБНО ОСВЕДОМЕН че той и синът и можело да ги закара ...ако не бил "ПОДПИЛ"  #Crazy
Ееее...вече нервите ми не издържаха и се прибрах в къщи. Благодарих на Господ и на Галин че не живеем с тях и се виждаме само по необходимост. Пожелах си да не се налага подобна необходимост поне но Нова година и се захванах да мия чинии!!!!
Ето такъв беше нашият съботен рожден ден!

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 13:07 от JuliS

# 153
  • София - Младост 1А
ох да се смееш ли да плачеш ли... Юлка обичам те бе жена!

# 154
Здравейте, момичета!

Ей, Дрина, ми ти си мила била офис-съседка  Mr. Green Аз съм в Стрелбище, даже погледнах в твоята посока, да видя има ли пушек  Joy

Оф, нещо не ми се пише, изморено ми е, притеснено ми е... От една седмица се борим с един ужасен обрив на дупето и горната част на крачетата. Днес пак ходихме на доктор, последната версия е, че най-вероятно е алергична реакция към дезинфектантите на гърнетата в яслата. Знаем само, че е почти невъзможно да е от заека. Сега имаме ново мазило, че и капки, дано се оправи детенце, че е видно, че я сърби и само ходи и охка.

Иначе разгледах снимките ви от събота, яд ме е , че не се видяхме, но просто така се наредиха нещата. В Пловдив изкарахме страхотно, аз преборих 1 бутилка вино  Embarassed, не ми се беше случвало да се "отпусна" така от мноооооого време. Имаше и песни и танци, въпреки, че бяхме по домашному. В неделя се качихме в Лъки и решихме да останем там вечерта. Тръгнахме си в понеделник сутринта в 4ч., че трябваше Нена от Перник да я вземе и на ясла да я водим, пък ние на работа... Луда надпревара общо взето беше...

Бини, не знам какмо да не посъветвам. Няма да е лошо да се разделите за малко, да можеш и ти да си почиваш повече, но пък от друга страна може наистина да се обърне реакцията и да реши, че я оставяте заради бебето. Ти сама ще прецениш кое е най-добро за вас!

Аз и за миг не бих се замислила ако трябваше пак да решавам дали да тръгне на ясла или не - пак щях да я дам без капка колебание. Ама супер доволна съм. Като изключим този обрив (който имам подозрения, че аз натресох на детето от един сапун  Blush, ще видим дали ще се потвърдят) съм супер доволна от яслата. Ама супер-супер. Да чукна на дърво за 1 година на ясла 3 пъти е вдигала Т и веднъж изкара гнойна ангина. Дай Боже тая година да са по-малко.

Въпросче към Ер-ката (щото бабка Жабка предполагам на нея е завещала дом. любимци  Wink)- за Дайо - непрекъснато се опитва да изгризе клетката си, авно му трябва нещо да си остри зъбите. Правилно ли предполагам и ако да - какво да му сложа да гризе? Дърво? Хммм, не знам...

Джулка, хиляди прегръдки! Възхищавам ти се на спокойствието и мъдростта, с които приемаш подобни неща. Искам като порасна (на акъл де) да стана като теб! 

Оф, това, отнесох се, а съм на работа все пак. Аз поне потуших малко пожара в главата, дано и Дринка да успее, че ще запалим тоя край на София скоро  hahaha

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 15:39 от Mirinda

# 155
  • София

Въпросче към Ер-ката (щото бабка Жабка предполагам на нея е завещала дом. любимци  Wink)- за Дайо - непрекъснато се опитва да изгризе клетката си, авно му трябва нещо да си остри зъбите. Правилно ли предполагам и ако да - какво да му сложа да гризе? Дърво? Хммм, не знам...

Вземи му от някой зоомагазин сол. Абе не съм сигурна, че точно сол беше има и разни други неща, целина и някви такива примаси, но е едно такова твърдо и те много го обичат да го лижат и гризат. Обясни в магазина, те ще се сетят, кажи им че тая офца дето ти е казала за него е блондинка и всичко ще е ок!!!  Mr. GreenИ дървената пръчка също е вариант, но нашия не я предпочита.

# 156
Здравейте,

Бини- започвам с теб - аз лично също като теб много милсих по въпроса и твърдо реших че няма да го пусна на ясла - заради болестите и така нареченият градински имунитет който децата трябвало да си направят боледувайки в началото често..... в твоя случай - още една причина - ревността може да се появи както са казали момичетата- аз ако гопусках моя щеше да е преди да родя именно за да избегна този момент. решила или напролет да го пусна моя или есента другата - но сега при всички положения - не. няма да ти казвам колко време мислих как точно да го направя - детегледачка ли да търся и т.н, но накрая помолих майка ми да напусне работа и я викнах при мен с идеята че ще ми помага до някое време и после пак ще я освободя - ама като гледам как стоят нещата - да ти кажа може да си я задържа при мен цялата зима....
помисли върху вариант да я даваш на детегледачка но да я гледа у тях за по няколко часа на ден - така детето ще сменя обстановката, ще има човек който да се занимава само с нея, пък и ти ще си почиваш повечко. Не знам твоята Ива как е - но моята като е будна и все реве - или са колики или иска да суче, на ръце се носим само, нощно време разбудим ли се - няма заспиване, пък на нощ поне веднъж добре си се разбуждаме - абе весело е, дано твоята не е така и да си спинка кротичко, будейки се само за кърменето.......

Джулка- евалата за търпението. Ако и аз стигна тези висоти ще е добре......

момичета - хубаво ви е било на РД-то, аз си имах гости които си тръгнаха след като при вас е свършило и хич н еможах да се добера до вас. но се надявам ан женско парти някоя вечер - може и да успея да се докопам - нали знаете - гладна кокошка просо сънува Wink)

Ей, този Редут голяма работа- фенове сте му виждам. Аз веднъж поръчах оттам - на лятното намаление, и дотам беше - нямам време да влизам да джиткам и да избирам. да не говорим че не говоря френски - ама бъкел не разбирам, та голямо поръчване беше  Simple Smile  Joy но ако някой ми каже кога започва въпросното зимно намаление - сигурно ще заделя малко време да поръчам по нещичко.....

иначе сега съм се амбицирала за поредното разместване в къщи с цел оптимизиране на мястото и правене на още място за игра. моето мъж само каза - "абе ти друга работа немаш ли си" (пратих малкия на ботевград за тази седмица), след което ми каза "ако ще местиш - мести си сама -на мен ми писна да се занимавам" и това е....та сега да видим дали ще стане таз работа или не....

абе момичета - я разкажете - какви игра играете с децата си и с какво ги занимавате - ние вече ползваме ножицата и режем и лепим цветни картинки - режем от тези гланцовите цветни блокчета. даже онзи ден му купих и пластелин да се занимаваме - ама де да видим дали ще му е интересно. та - вие какви игри измисляте???само да кажа че моят с играчките не ще много да се занимава...сам...пък и не сам - пак все тая....

айде стига от мен толкоз - утре пак!

# 157
  • София
Ади, срам нямаш - изкупи Редут-а hahaha. Теб чакам, че съм готова с мойта поръчка.
Ани, Джули, когато кажете, пишете на кю или скайп и ще поръчаме.
Зори, намаление има сега. Очаква се голямо януари, но няма да има вече нищо - ни номера, ни цветове. Та,ако искаш и имаш време мога да ти помогна да си направиш поръчка или да си поръчаш с нас.
Отивам да приспивам диваците, че днес беше мнооооого дълъг ден.

# 158
  • София
Момичета, през ноща се наводнихме. Да не ви разказвам направо ми се скапа и настроение, утре имам имен ден и се бях навила да празнувам. А за ремонта да не говорим, ламината е....  Cry На пролет пак!

Танче аз избрах някой неща, ще ти ги препрата.

# 159
  • София - Младост 1А
ейййй Ани супер гадно. И как го свършихте това с наводнението бе?

Танютка ако довечера нещо избера ще ти пиша. Ако не пускай без мен, че нещо времето не ми стига.

# 160
Хелоу,мами!
Много ви благодаря за съветите!Вече реших твърдо-от пролетта Нати е на ясла.
Ерче,колко гадно!И все пак ти желая да си изкараш един хубав празник! Hug
Джулка,за пореден път ти се възхищавам! GrinningКак успяваш да си такава,бе?И аз искам такова желязно търпение,но нещо не се получава,дано с годините да го придобия!
Зори,за игрите,какво да ти кажа,вие сте доста напреднали!Ние основно рисуваме,а и Нати все още се заиграва и сама.Най-големият бисер е,че от два дни "кърми" куклите. Joy
Миринда,дано по бързо се оправи д-то на Невенка!
Айде,чао за сега!
Целувки,ама мноого! lovekiss

# 161
Привет!

Ерче, много гадно това с наводнението. Дано щетите са по-малки, отколкото ги виждаш ти. И благодарности за съвета за зека, ще мина довечера през зоомагазин и ще питам имат ли такива неща.

Бини, просто си представих картинката как Нати кърми куклите и избухнах в такъв смях, че половината офис се обърна да види какво става  Joy Сигурно и на теб ти е много забавно да ги гледаш. Да са ти живи и здрави и двечките принцеси, да ги нагушкаш от мен.

За игрите вкъщи - какво да кажа... То всъщност само вечер прекарваме повечко време заедно. Основното й занимание като се прибере вкъщи е да... яде  ooooh! Ей, не спира да дъвче това дете, като фуражомелка е - каквото и падне в ръцете - всичко се изяжда. Лошото е, че се е научила да си отваря хладилника и сама ди взима каквото си иска. Старая се да я занимавам с нещо друго, но рядко удспявам да мина без пакетче БОН и МАКО (вярвам че ме разбрахте, но все пак - бонбони и мляко  Wink). Иначе рисуваме на дъската с тебеширите, приспиваме бебета, бръмчим с коли и влакове, имаме си блокче и цветни моливи... В новата къща малко се заиграва, но аз съм й наредила вътре една масичка и столче, и леглото на бебето (една голяма кутия от обувки е в ролята на леглото  Embarassed) и я оставям самичка да си играе. 15 мин - 15 мин, кой ти ги дава? Поне 1 цигара да изпуша на спокойствие. Така де. Последната мода е да ходи на гости на комшийте.  hahaha Joy Те повечето са с деца и си играят. А бабата (ок. 60-те) до нас е самичка и си умира за компания, била тя и две годишна  Peace И хич не се притеснява Нена, че е самичка на чуждо място, вчера след 40 мин. игра в съседката не искаше да си тръгне.
Ей това са ни забавленията. Лягаме си към 21-21-30ч. и обикновено аз първа заспивам  Tired

До скоро, аз ще поработя малко  Grinning

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 11:23 от Mirinda

# 162
  • София
Ани, много гадно това. Трябва да говорим професионално с теб, та е хубаво да се чуем и видим. Ако решиш, знаеш къде да ме намериш. Дано по - евтино се оправите и да е хубав утре празника.
Ади, не бой се, душа. И аз съм харесала, ама другата седмица ще взема заплата, та тогава ще е и поръчката.
Миринда и мойте заспиват към 9.30, а сутрин в 8 едва ги събуждам.....

# 163
  • София
Ани, много гадно това. Трябва да говорим професионално с теб, та е хубаво да се чуем и видим.

Професионално казваш.... на високо ниво сигурно!?  Mr. Green

Благодаря за подкрепата момичета, сутринта бях много разтроена. При нас щетите са подут ламинат на няма и месец, влага ужасна и се моля само да не тръгне мухъл, тогава вече целия ми ремонт отива на кино  Cry Най вероятно ще сменяме ламината - 700 лв. на боклука!!!  ooooh! Ще пръскам сега в кухнята за мухъл, дано поне от това се спасиме. Камъка в хола първия ред също е поело вода... Не ми се реве, иде ми да крещя и.... Успокоявам се, че пак е малкия дявол, можеше и по-зле да е. Всичко е просмукало в плочата и долу при баба ми стените са във влага, прокапа през лампите и... Ужасно е! То всъщност като е почнало да и капе през лампата в спалнята и и тя ни звънна и събуди, та ако не беше тя, незнам сега на какъв по гаден хал щяхме да сме. И всичко тръгна понеже избил маркуча на пералнята от крана.... егати налягането, чак и аз не можах да повярвам, като се има в предвид, че при нас я няма да има вода, я ще има налягане, дето по-добре да нямаме вода и така... Здраве да е! При нас е винаги така, много хубаво не е на хубаво!
Наоплаках ви се, ама ми е ужасно тежко!

# 164
  • София
Бе какъв е тоз редут дето го споменавате... Аз съм изпуснала нещо явно... Я ме светнете, моля!

Ерка, много съжалявам за наводнението... А ламината дали е заминал напълно? Може би, може да се използва част от него.

Общи условия

Активация на акаунт