Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 117
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,мами! Heart Eyes
Истината е,че случката с това детенце доста ме натъжи.Често си задавам въпроса "Защо Господи?Защо невинни душички си отиват от този свят?" Не зная какъв е отговорът,но искрено се надявам всички тези дечица да са на едно по-добро място и продължава да се моля  "Господи,пази децата ни!" Praynig
Вярата не съм изгубила,какво друго ми остава.

Доколкото виждам днес имаме рожденничка,която отдавна изчезна.
ПОПИ,надявам се днес да ни посетиш темичката и те поздравявам,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

БЪДИ ЗДРАВА,ВЕСЕЛА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ ОБИЧАНА!

Весел ден на всички ви! lovekiss

# 211
Аз да се обадя че съм жива....
жалко за тези малки същества - и аз се чудя защо точно те,но....... животът не пита. нека всички стискаме палци оттук нататък не те да плащат за нашите грешки и да няма повече подобни случки.....

Честито на Попи - да е жива и здрава и много щастие пожелавам, а най мног от всичко -здраве!

момичета, ние сме наддали 1,100кг и сме порасли 4 см -малка героиня, но коликите ни мъчат ужасно.........не се спи и прочие- всичко това ви е познато нали.
малкият беше за седмица на село - и сега си идва - направо го чакам с нетърпение- не мога да ви опиша колко съм се затъжила за него и колко мног ми липсва неговата усмивка- огрява цялата ми къща............
хайде целувки на всички............

# 212
Абе момичета, да випитам - има ли такива, коиуто са севърнали на работа и сега горчиво съжаляват? (силни думи, май си търся оправдание да не се връщам, ама с тази алергия към млякото все си мисля, че само ще се объркат нещата)

# 213
  • София
Добро утро!
Пак замря темата.
Облачка, аз почнах нова работа и не съжалявам. Имах нужда от това, след 4,5 г вкъщи и деца.
Зори, кофти с тия колкики. Капки не помагат ли? Много големи сте станали. Пу, така да продължавате.
Ние....пак сме болни, Вал е с херп-ангина, но вече по-добре. Дано се оправи до неделя и в понеделник с нови сили в "гадната" ясла, както казва тя самата. Трудно ще свикне и това ми дете, че някои трябва да ходят, щот бабите правят кариера.... Mr. Green
Айде , чао от мен. Отивам да водя баткото, и после да видим кога ще се вредя за маникюр и прическа за съботния купон...

# 214
Здравейте! Heart Eyes
Абе,къде сте повечето?Много сте работни,може би!
Танче,май аз най-добре те разбирам,какво е няколко години в къщи.
Чувствам се напълно затъпяла,бе!Вчера чета един материал за една болест и след 5 минути,нищо не помня. newsm78Ама,к'во става с мен? ShockedА скоро не ми се очертава нещо по-различно от бебета,срещи с майки,ходене по градинки и т.н.
Зори,браво на госпожицата!Ей,добре,че и ти си като мен в къщи,че да не скучая.
Айде после пак ше пиша,че се надревават двете...

# 215
  • София
Здравейте!

Ние сме добре. Времето е ужасно потискащо и незнам вече какво да измислям за да забавлявам малкото зло. Като има сняг поне се пързаляме, ама като вали дъжд сме домашни заложници на времето. Ей го моя хубостик на шейната :  http://images20.snimka.bg/004472422.jpg   http://images20.snimka.bg/004472426.jpg
Това е въпросния чук и гек за който говорехте. Този е поне на 15 години, ама нищо му няма и премина в наследство на Краси. Сега вече няма такива, а са много здрави и готини.

Меги, родителите не са добре, няма ден, няма нощ за тях. Майчицата само плаче, дори не мога да си преставя какво и е, не искам и да усещам това чуство! Бащата тъй като той е знаел преди да почине детенцето, че най-вероятно това ще е изхода, някакси е бил по подготвен, ако въобще може да си подготвен за такова нещо.
Прехвалената Мазнейкова и недоглеждането на целия и персонал и нехайството на хората за пореден път ме карат да се разочаровам от така нареченето ни здравоопазване. Особено Мазнейкова, за която в последните 2 седмици се обедих, че само името и е голямо.... Първо детенцето.... свърши засъжаление с ужасен край, невнимание. Цял ден детето не е било добре, но за нея просто се адаптирало...  ooooh! А дори има и съмнение, че тя е видяла, че детето не е добре още докато е било в утробата. Да не говориме, че е държала майката със много високо кръвно цял месец преди да предприеме нещо да я изражда. Няма вече обаче никакво значение това...
Сега и една приятелка са и правили лапаро. 12 часа никой не е влязъл да и премери темперетурата. Освен това дренажа не и бил поставен правилно и почнала да събира кръв в коремната кухина. И някаква сестра случайно забелязала грешката..... Какво повече да говоря. Когато моята приятелка е поискала обяснение на Мазнейкова тя и казала "Ама аз да не съм падарин, да седа до всяка"  Shocked . Нека да спестя подробностите за какъв "професионалист" горовя!
Пак за Мазнейкова още преди 1 година направи на трътка моята приятелка, че нямало да ражда при нея, а само ходела заради 3Д-то и наговори куп измишльоти за плода и какво ли не, който се оказаха пълна измислица. Злобна, жалка женица е това! Толкова просто се разочаровах и толкова жлъч събрах срещу нея, че просто.
Оффф съжалявам, че ви занимавам с тея неща, но ми тежи много. Тежи ми заради тези хора, които загубиха най-важното нещо в живота си. Утре тази жена на кой точно да се довери ако забременее... Кой да и върне детенцето... Ховата от неонтологията са свършили всичко, което им е било по силите, но грешката която други "лекара" са допуснали е била непоправима. Жалко, че това остана ненаказано! Да пази Господ нас,децата ни, семействата ни от такива лекари, за които материалното е взела връх над това да спазиш човешки живот или ако искате да дадеш такъв.....

Това е жалката реалност момичета..... малодушието на хората ме плаши вече!!!

# 216
Здравейте,момичета  Hug

Извинявам се за намесата във вашата тема,но ако искате прочетете и се подпишете тук http://www.bgpetition.com/maichinstvo/signed.html

Благодаря   bouquet

# 217
Здравейте,
Ер-ка, съжалявам за детенцето и изобщо за всички дечица, които си отиват от този свят.
За Мазнейкова и аз съм чувала отвратителни неща. Дори и във прословутата и частна клиника. Само не мога да разбера, защо продължава името и още да означава нещо, ами тя прави грешка след грешка. Изобщо незнам какво още трябва да направи тази жалка жена, та да спре най - накрая да практикува и защо хората продулжават да си мислят, че това същество може да е лекар.
Иначе ние сме добре, след една седмица отсъствие от ясла поради фарингит, от вторник Вики е пак и пак отначало свикваме. Сутрин рев, като го взимам пак рев. Аз не мога да разбера, обаче, защо като го взимам плаче. Като ми го доведат на вратата и ме види, започва да плаче, а предполагам знае, че идвам да го взема или може би си мисли, че идвам за малко и пак ще го оставя.
И от две нощи заспиваме без биберон, намазахме я с оцет и на него му се сгади и не я поиска, а като се сети за нея, му казваме, че мирише гадно на оцет и той се отказва. и за два дни я забрави, вчера даже в яслата не я занесох и им казах, ако я потърси да му казват, че мирише на оцет и те добре. Взимам го, а той набарал някаква биберона на друго детенце, същата като неговата и цока ли цока. И пак рев за бибероната и сега пак отначало ще мажеме с оцет неговата. Абе страхотия.
Хайде лек ден на всички.
Ето ви едно забавно нещо.
http://www.vbox7.com/play:3e27255e
А ето заради такива като тази се носи легенда, че жените са лоши шофьори.
http://www.vbox7.com/play:99cdef6a

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 14:21 от Bubs

# 218
  • София - Младост 1А
хелоу народе. И аз съм жива ама много работа нещо се насъбра тези дни. Какво да ви говоря... идва Коледа - партита, сувенири, календари... Джулката най добре ме разбира в какъв екшън съм попаднала.

Джулкаааа, ти как си?

Ееееххх Зори, Зори... да ти кажа че капките ще помогнат... няма да те лъжа. Знаеш как бяхме ние. Търпение, гушкане, цокане и яко здрави нерви му е майката. Единственото успокояващо е че все пак след известно време ще премине. Дано не сте като нас чак до шестия месец. Цункай малката госпожица от мен.

Облаче ако знаеш снощи си мислех за теб... над кутия трюфели с коняк.
Аз да ти кажа не съжалявам за работата. Мъчно ми е за Пепи, тежко ми е да балансирам, направо съм се стопила както казва майка ми... ноооо не съжалявам. Всичко обаче е въпрос на личен избор и усещане. Имам познати които не работят, а са изключително активни и интелигентни жени. Отглеждането на децата не е гаранция за затъпяване. Всичко си зависи до човека. Аз колко загубени колежки имам... а нито имат деца, нито си седят вкъщи. Ако се чувстваш добре така изчакай. Ако не се чувстваш на мястото си и ти липсва нещо - тичай на работа.

Танчетоооо, ще се разкрасяваме а?!?!? Аз като грозното пате ще съм край теб... тюх поне дано си намеря ботуши в събота та да се барна малко и аз.

Аничка и аз и семейството ми и познати са препатили от "прехвалени" доктори в различни области на медицината. Няма спасение. Всеки търси най известните и най добрите. А дали те са такива... божа работа. За това особено когато се касаеше за решението да задържим или не Пешката (сигурно помните...) не можех да се оставя на едно мнение и издирих какви ли не специалисти и светила за консултация. Жалко че в настоящия случай нещата не са се развили благоприятно и цялото семейство е съсипано. Пази боже и нас и децата ни. Прегърни приятелите си от нас... нека знаят че има хора които са с тях в мъката им.

P.S. трябва да си вземеш някак картичката от мен... Пепи може ли в обедната почивка да мине край офиса ми? (сори за офф-а).

Bubs що го мъчиш детето... аз на Пецата няма зорлем да му махам бибата. От 2-годишния ми опит с него съм достигнала до заключението че като се опитам нещо със сила да му наложа... и ми излиза през носа. Та и с бибата ще го оставя сам да реши кога да я оставим. Той през деня не се сеща за нея. Седи с в леглото и само като си легне я посмуква малко.

Айде хубава ви вечер и след 1 януари пак ще се включа.... шегичка...  Joy

# 219
Меги, родителите не са добре, няма ден, няма нощ за тях.
Ох, то е ясно ,за съжаление никога няма да е добре тази майчица, винаги ще си мисли за детенцето, много е тежко. Дано Бог и дава сили и да ги дари със здраво бебенце, макар че никога няма да прежалят малката душичка  Cry Cry
За Мазнейкова много неща се говорят и май напоследък лошите определено са повече, тази жена е за разстрел  #2gunfire
И пак питам Господи, защо позволяваш такива неща.....................  Praynig

Аз да ви кажа в тази връзка, пак за тъжни неща, но за съжаление това са неща от живота и имам нужда да ви споделя. Не мога да спра да мисля и да плача за Даринка  newsm45 това дете беше толкова прекрасно, толкова жизнено, сигурно и други са я обикнали, както аз, а болестта я покоси и отне живота и. Това е голям кошмар и аз живея в страх..... как може едно детенце да е съвсем здраво на 3 годинки и изведнъж ужасна болест и........го няма.......... всеки ден влизам във сайта и когато мога помагам на тези дечица там....... но не ме радва, не мога да се почувствам щастлива, че съм помогнала за тези деца, болката за НЕЯ винаги ще ме измъчва. За това, че не я спасихме, макар че направихме всичко, което зависи опт нас. А родителите и, милите, са много зле, толкова много мъка, а няма как да им помогнем.
Единственото утешение е, че нея вече не я боли и е на по-добро място но.......... огромна загуба........

Дано Господ пази децата ни и дано вече не позволява да не се случват такива неща.

# 220
  • София - Младост 1А
Меги за съжаление живота освен прекрасен е и тъжен и грозен. И на мен ми е мъчно и за Дари и за Криско и за Вяра и за всички мънички непорастнали душички. И аз като се сетя и си поплаквам. Но не можеш да живееш в страх. Никой не е застрахован... всяка от нас започва деня с надеждата че всичко ще е наред... а никой не знае какво му носи утрешния ден. Надеждата... това е разковничето. Носи я в сърцето си и вярвай, силно вярвай, че вървим към по добри дни. И се радвай... радвай се на Йони, на другите деца, на хубавите моменти в живота ти, помагай до колкото можеш на други дечица в нужда и храни душата си от тяхното щастите.
Даринка е на по добро място. Сигурна съм!

# 221
  • София
ОООооооооооох много тъжно станало Sad Не искам да мисля за такива тъжни неща. Няма и с какво да ви разведря в момента. Подпалила ми се е главата от работа и учене.... Обаче ми харесва.
Дано родителите да се пооправят по-бързо... Не искам да си представям какво е, не искам да мисля.

# 222
Здравейте,мамита!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА ГРЕЙПФРУТ!
 ГЕРИ,ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ,НО ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ!

На всички ви - весел ден,а и много целувки от нас!

# 223
Меги за съжаление живота освен прекрасен е и тъжен и грозен. И на мен ми е мъчно и за Дари и за Криско и за Вяра и за всички мънички непорастнали душички. И аз като се сетя и си поплаквам. Но не можеш да живееш в страх. Никой не е застрахован... всяка от нас започва деня с надеждата че всичко ще е наред... а никой не знае какво му носи утрешния ден. Надеждата... това е разковничето. Носи я в сърцето си и вярвай, силно вярвай, че вървим към по добри дни. И се радвай... радвай се на Йони, на другите деца, на хубавите моменти в живота ти, помагай до колкото можеш на други дечица в нужда и храни душата си от тяхното щастите.
Даринка е на по добро място. Сигурна съм!
Благодаря, мила!!! Знам че е така и се опитвам но след всички тези загуби напоследък, а и познавам майчетата нанякой дечица и ми е доста тъжно.

ЧРД, Грейфрутче!!!!!

Момичета, някой ще идва ли довечера на срещата:) Hug

# 224
  • София
Честит Рожден Ден на другия цитрус! Да си много здрава, много щастлва и само хубави неща да ти се случват!

Общи условия

Активация на акаунт