Движение на българските майки -ВИДИН тема 14

• 14 597
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
утре ще се обадя на домовете да ги предупредя  за промяната на часа на спектакъла

Диди , за телевизорите сега нищо , Peace

утре съм фрии около обяд
,който иска  да се видим ,

# 211
Днес за обедната среща ме бройте и мен.
Що се отнася за петък ще направя всичко възможно да дойда и аз.
Ася,Светле и др. кога ще се събираме да творим.

# 212
От 10ч. съм на консултация, така че след това ще мога и аз да дойда на обедната среща. Само кажете къде и в колко часа?

# 213
12,00 при Ася Hug Hug

# 214
да направим разбор за деня    bouquet

1/ тази картичка ни я изработи специално за нашата група на ДБМ , Дамаянти
идеята е да я извадим на снимки и залепим на картон -бял
така ще е ново ,интересно ,неповторимо и уникално 
това  ни го изработи тя ,като отговора на моя въпрос ,че искам да подготвя  и изпратя
Коледни картички за институции и спонсори ,дарители на ДБМ в област Видин

аз намирам идеята за чудесна
кой се наема да се погрижи  за това ,снимката ще я  качва диск ,и трябва да се занесе във фото и извадят снимки ,предлагам да е фото" Вили и Волга "

2/  една мама ,която работи в немското посолство предложи да реализираме продукция ,приготвена за базара на ДБМ  , на организирания Коледен базар в немското посолство през уйкенда
аз разбира се ,предложих нашата стока ,защото имаме доста неща произведени и са прекрасни нещата
утре ,очаквам отговора й ,но  утре сутрин ще мина да взема Ася да до опаковаме нещата при мен в офиса ,и да очакваме отговор ,дали и кога да изпращаме
Диди ,в този рид на мисли ,необходими са -безцветното фолиа за опаковане и останалата стока при тебе !

3/  говорих с Григорова ,Кмета отсъства от града и няма кой да разреши ,идването на децата на постановката "Хитър Петър " утре от 16,00 ,не мога да намеря визитката му с номера

4/ връчването на дипломите от курсовете по "Шиене " за децата от Белоградчик  "Готвене "от Ново село в ТИХ Видин е следващата седмица

5/ Вени и Лъки ,давайте снимките от онази вечер ,де изчака ми се чакането !!

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 17:09 от lorys

# 215
  • край Дунав
Относно идването на децата-още вчера-сряда -когато носих нещата в Белоградчик подсетих Григопова и тя каза, че задължително още до обяда ще направи някаква справка, която се попълва за случая и така ,че да не си намира извинение...Предупредихме я и по време на презентацията-на кмета също казахме!!!!!!!!!!!!!!Нещата от базара са при мен/ в склада ги донесох, /заедно със свещничетата на Лъки, златния спрей и червения тюл  PeaceОписах в списък останалите неща, аз съм си описала подробно преди базара какво съм произвела, не съм описала само ботушчетата /Светлеее, при тебе са/Картичката е страхотна,   bouquet за Дамаянти-както винаги е на ниво!

# 216
МОмичета?Нищичко ли не ви остана или все пак има още "стока" за базара?
Да знам дали да купувам нови материали или само да довърша тези , които имам?
Шишарки за какво ви трябваха-мога да ви пратя 5-10 някъде мисля, че имам.

# 217
  • край Дунав
Фионче, здрасти миличка!Не ни пращай шишарки-децата от Белоградчик са ангажирани по въпроса-тъкмо ще има възпитателен ефект, който се опитваме да постигнем....абе да не ти обяснявам повече-сещай се Mr. GreenЗа базара имаме още стока, работим по въпроса особено усърдно и чакаме новия транш за новата колекция за сезон-ноември-декември на ДБМ Видин  Mr. Green

# 218
1/ споко ,обадих се на г-н Цанков ,г-н Кмета на Белоградчик ,той обеща да разреши казуса ,и децата да дойдат   bouquet  bouquet  bouquetна театър

2/ потвърдих на Г-жа Григорова ,че следващата събота и неделя ще подстригваме децата с помоща на Ася и нейните колеги  фризьори от Видин

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 21:37 от lorys

# 219
Ще почна от найважното...
Дамаянти, страхотна картичка, аз  преди да прочета  за какво става на вопрос,си помислих че  това е поздрав от някой и веднага имах мисл да видя от кой сайт Grinning,ти си профи.  bouquet, а знаеш че  точно днес си записах в тефтерчето,да предложа на момичета  да направим някакви дипломи  за да можем да  отблагодарим хора които ни помагат,идеята с картички  ти супер.

Момичета,мерси че дойдохте и ми нахранихте Simple Smile)))
Някой да има идея за момичета които получават дипломи??

Светла аз си наемам да организирам картички,паресва ми  картичката и  самата идея...а и  мама Вили  ми е близо...чакам диск..

Фионче, ни не сме изложили всичко, нямаше място за всичко, и така беше притрупано,а и не се притеснявай при наша производителност няма да останем без  нищо, днес сметнах че   направих още 68 играчки от мъниста плюс към онези 98....имаме  доста материали събрани вече на куп, и в неделя ще си развихриме,ще правиме много различни и интересни неща,после ще дадем отчет какво и колко сме направили, за да си спокойна.. а и расчитаме на теб... за Скорпи изобщо мълча, днес станала в 4 путувала цял ден и сега ми вика че трябва да си ходи да боцка гобленче, неуморната...

Светле, это на това му викам аз демократия, не кмет казва какво да правим, а  ДБМ казва какво би било хубаво да се направи(шегичка ) Mr. Green

Аз съм готова и с нас ще дойде още една  майка, моята приятелка, иска да   отиде на гости при децата.... и тя като Веси...като ги видя вече не може без тях....

# 220
  • край Дунав
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184418  вижте 5 и 6 стр-посредното, което току-що привърших, ама още не е изгладено-исус-и снежинките на Атинянка, от Мездра, която ми прати вчера първия пакет коледни "помощи"от форум-в сайта ми за гоблени   bouquetПлетените снежинки + 3-те дядо коледа са нейни.Аз си знам, че няма да има проблем с театъра на децата-уговорката още в понеделник с кмета беше твърда, просто са останали уточнения.

# 221
  • край Дунав
 Mr. Green  току-що получих стикерите за базара-айде сега да видим на какво да ги сложим, след като вече от сутринта до преди малко опаковахме "стока" за София-стикерите са прекрасни-думи нямам и сувенири нямаме Whistling  отивам да правя малко картички и от следобяд ще бродирам пак, щото се налагаааааааааа!

# 222
Добре.
Ето и малко от последните неща, които са готови http://lesy.multiply.com/photos/photo/2/28 до края на албумчето.
Пак са ми размазани снимките:oops:, ама без фотоапарат и така е добре 

# 223
С КАБИНЕТА НА КМЕТА -ГОВОРЕНО

1/ В ПОНЕДЕЛНИК 03.12-  ще уточним в кой конкретен ден от настоящата седмица ще се срещнем ,ще ни приеме  и извън приемен ден !!

2/ Гая ,
ако може да оставят нещата на ОМВ бензиностанцията на касата ,за нас Движение на български майки
за да не караме хората да се разкарват ,
ние ще предупредим и после ще си ги вземем от тях

3/ ДБМ ще има маса -щанд на базара на Немското посолство този уйкенд , изпращам нашата стока !!

# 224
  • край Дунав
 уйкенд   мечтателка Whistling

Общи условия

Активация на акаунт