Движение на българските майки -ВИДИН тема 14

• 14 597
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
уйкенд   мечтателка Whistling

Блазе ти...

# 226
Фионче, всичко е супер ,хайде пращай  че  ние вече издъхваме...а за  уйкенд   мечтателка ,трябвя дя ти кажа и аз само мога да мечтая за почивка....
Атинянка, много мерси за помощ,Скорпи само ни ги показа на фото, май се страхува че до базара няма да оцелеят Mr. Green....,но аз си  заплюх една де...

# 227
  • край Дунав
Седя и си мисля  Thinkingи по едно време гледам, че само седя  Tiredи взех да си мисля-абе, къде ни е костюма на Дядо Коледа newsm78

# 228
Петя ,чудесно еееееееееееее !!

Имаш  в склада при мен
една кутия декупаж
една кутия за вино декупаж
една поставка за стена декупаж

samo da spoedlja s vas ,kakva KRASOTA

http://www.sabev.net/george/bazar/index7.php

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 08:47 от lorys

# 229
Чакам в понеделник целуфанчетата и съм готова остана ми да лакирам 5-6 шишарки за една нещо и 3 табелки за врата , че са със салфетки и похубаво ще стане ако са лакирани.Картички имам 40тина сравнително големи и 10тина мънички(размерите на са точно , че съм рязала все на око).А по-големите табелки не съм поръчвала целуфасни за тях, че не ми се даваха 7 лв само за 3 опаковки-та може ли да ги пъхна в джобчета за папка?Дали ще е грозно?
Вие какви стикери имате??С името на движението ли?, ако не да ви разпечатам ли такива стикери?
Искате ли да ви пратя останалите ми коледни салфетки ?От тези видове са като на картичките.
А със снимките какво става, не искам да ви притеснявам, но следващата седмица мъжа ми има рожден ден и ще празнуваме веднъж тук, веднъж само двамата за уикенда, после ще е сравнително свободна седмица и после идват празниците.Аз искам да м сложа картонени рамки отстрани.И се притеснявам вече дали ще успея  до нова година.

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 13:56 от fiona

# 230
Йоооо , Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ще снимаме следващата събото и неделя
следващата събота и неделя ще е голямото подстригване

базара -13-14,12,2007

# 231
  • край Дунав
 Praynigдайте малко инфо за базара от посолството , моляяяяяя, направо все там си мисля- Praynig

# 232
Фионче, браво на теб нямаш спирка Hug
Светле, онези торбички са много красиви, виждала съм ги и преди.
Какво става с базара, някой ще се смили ли над нас Flutter

# 233
Ася ,тази вечер май е на банкет  newsm78

bowuu bowuu bowuu

# 234
Йоооо , Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ще снимаме следващата събото и неделя
следващата събота и неделя ще е голямото подстригване

базара -13-14,12,2007

И в този ред на мисли, при наличие на продукция предвидили ли сте кога ще сте в София - бихте могли и двата дни да ни гостувате. Party Какво мислите по въпроса?! Hug

# 235
  • край Дунав
Луминоска, по въпроса работим, щото почти не остана нищо  Peace

# 236
Ако не остане, работна ръка никога не е излишна...
Пък мисля схванахте принципа...няма 5, няма 6 лева...всичко е по 10. Joy Joy Joy

# 237
 Luminosa, имаш поздрави от  децата,когато ходих ме на театр питаха кога ще дойдеш и защо не си с нас Simple Smile)))ЧРД!!!! мила здраве и късмет и много любов!!!!!!

# 238
веси, честит рожден ден!

Много усмивки през днешният ден и не само и весело изкарване на празника Tada

Днес добра работа свършихме на срещата, така ми е много приятно да работим всички заедно и работата да върви. Другата неделя пак така Mr. Green

# 239
Здравейте неуморни мами, изпратих колета, в понеделник ще бъде на касата на ОМВ. Написала съм, че е за ДБМ и името на Мариела Иванова и телефона и.
Нещата не са много, но от сърце. Има и за Ася малко материалчета.
Шофьора се казва Иво, тел. 0889702 550, 094 607 663, ако има нужда.
Рапорт даден.

Общи условия

Активация на акаунт