Irka, всички АВГУСТинчета ви пожелават на добър час и късмет

• 27 224
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Ирка, ние сме на среща ако имаш нужда от словесен отдушник  Hug поне . Иначе  знам какво ми беше само за 1 седмица без Явор  ooooh!, не че не ми се вдигна адреналина после само за 5 мин. заедно с двамката де  Laughing Стискам палци на мъж ти проблема да се разреши по-бързо от очакваното  Heart Eyes А температурите ви си ги бива, можете да карате и без хладилник явно  Heart Eyes

Нинка
, поне да си поприказвам аз  Wink ако не друго  Laughing Значи и вие сте били болни - гадно, и ние минахме нещо, но при нас явно е било по-леко - Иван само една вечер вдигна 39 и после слава богу само леко главата ни мъчеше, виж сега аз съм наред и вече 3 дни се мъкна нещо като разбита, ама ще се стягам и другата седмица се надявам да сме в бойна танцова готовност  Heart Eyes

Ние се лекуваме с есберитокс и витамини, мед и чайове и....разни подобни.

# 181
  • София
Ох, Ирка кофти работа при теб. А не става ли и ти да се прибереш временно?
Сигурно не, ако можеше щеше да и дойдеш. Нищо гледай колкото може от хубавата страна, почивай си и се забавлявй доколкото е възможно...

Съни, оправяй се бързо!

Май се похвалих рано, че сме оздравели...този грип бил двуфазен, надявах се да се разминен с втората фаза, но уви...след 2 дни ОК сега от време на време пак вдига Т и го боли глават и ушетата.

Аз превантивно давам Коластра и Ацерола-това е вит.С от вишни натурален продукт уж от магазин Лечител. Разлика не виждам. Дано помагат.

Приятен ден от мен.

# 182
  • Sofia
Бързо да се оправят всички болни!! Ради също е проточила едни зелени сополи от сто години и не се оправят с нищо вече.  Sad И се прокашля по малко.

Ирка, знам колко е кофти сам далече от всички близки, но стискай зъби, 5те месеца ще минат и заминат. А дано и по-скоро да успеете да се съберете!  Simple Smile

Ради вече си се гледа вкъщи. Подлуди една седмица татко си, който си взе отпуска, да усети какво е да седи по цял ден с нея и пак не признава, че и на мен ми е било тежко. Crossing Arms А сега ще я гледа свекърва ми поне до 1ви март. Което от гледна точка на възпитанието и що-годе здравословното хранене май не е най-добрият вариант, но пък е единствен в момента.
Как може дори и в частните ясли да няма места. ooooh! Ако има, то или струват майка си и баща си (и пак са ни далече), или струват майка си и баща си и работят до 17. Shocked
Последните 2 седмици нито успях да уча като хората, нито да работя, така блокирах от чудене кое по-напред и къде да отпратим детето. А то само вика как ще ходи на ясла, после тръгна и на работа и щяла да взима "големи пари"  hahaha, но в офиса издържа половин-един час и изтрещява.

# 183
Ирка, дано бързо се оправи мъж ти, стискаме палци и отново да сте всички заедно. Не ти е леко - далеч и сама, но ние сме с теб и не се предавай, децата ще са добре бъди сигурна. Гледай и ти да си добре  Hug Heart Eyes

katjushka, ние също сме на Коластра, вит. Ц и Саностол, като последните две ги редувам. Преди това бяхме на Есберитокс, но ефект нямаше. Определено всяко едно нещо влияе различно на всеки, прецени ти с какво да опиташ, преди това ако искаш питай педиатъра.

Да чукна на дърво тази седмица изкарахме напълно здрави в яслата и гадната астматична кашлица я овладяхме бързо. Моля се и другата седмица да изкара, че имам страшно много работа, а и все е спешно и важно, но...каквото сабя покаже, все пак детето ми е по-важно.

Нинка, дано Криско се оправи бързо, но това с ушите много внимавай! винаги съм много нащрек щом става въпрос за уши! Щом продължава да вдига Т взимайте мерки - сериозни, то ти си знаеш  Hug

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 09:48 от Gigi

# 184
  • София
Олеле, Ирке, стискам палци бързо да оздравява мъжа ти  да си идват при теб с девойките. представям си какво ти е сама в този огромен (а сега и студен) град. Дано поне времето ви се пооправи, знам че пролетнно време е много хубаво и приятно, та поне времето да ти действа ободряващо!

И аз вече мечтая за топло време, хем да си сгрея душата, хем гадните болести да се поразкарат. Калоян беше малко хремав, но мисля че слагането на капки веднага, успя да предотврати други неща...чук, чук, че още леко бършем сополки и "мамо нещо ме гъделичка в нослето"  Joy

Надявам се всички и големи, и мънички бързо да се оправят!

# 185
  • София
Здравейте момичета.
Отдавта влизам в бгмамма, но за първи път влизам точно тук. Спомням си, че като бях бременна с каката влизах при Августинчетата, но само по време на бремеността и сега от скоро съм в Юлските мами на Отчетни и случайно Ви видях и ВАс в Отчетни и виждам, че продължавате. Ще гледам да прочета каквото мога. Нали не бъркам, че тук те мами на дечица родени през август 2005, че всичко правя много на бързо, че съм на работа.

Juana, незнам дали ме помниш от преди няколко месеца, но ще ти пиша на лични нещо.     

# 186
  • Sofia
Juana, незнам дали ме помниш от преди няколко месеца, но ще ти пиша на лични нещо.     
Помня те!  Simple Smile

Честита нова бременност, лека и безпроблемна! Чакам си личното. Simple Smile

# 187
Хуанке, то и аз не знам дали ще класираме дребното на градина  ooooh! с тая стегнация за места направо си е да отваряме ние една градина и да си гледаме децата  Crazy
Хем за Яво ще има дамска компания, хем аз некой лев ще докарам докато си клатя краката  Mr. Green хем ...............отивам да си пускам документите  Joy

Heart Eyes

# 188
Здравейте и от нас   
И ние го изкарахме този гаден грип #2gunfire,първата седмица с ангина ,два дена на ясла и на третия възпалени уши и пихме Зинат.Тека една седмица бяхме добре и сега пак сме със сополи и кашлица и 2 дена бехме с Т,направо ужас сега пием сироп за кашлица АЦЦ,Саностол и капем Виброцил.
Вчера цял ден бях на тръни,миналата седмица приеха зълва  ми в болница с диагноза пневмония,но след много изследвания се оказа туберкулоза  #Crazy и така на всички ни направиха манту,моето въобще не реагира,но на Алекс и на мъжо се надуха много,вчера сутринта ходихме при личната и като ги измери каза ами не мога да преценя,но май и вие сте болни.Изпратиха ни в Търново на пулмолог,пратиха ни на рентген и да им вземат кръв и направо щях да се побъркам докато излязат резултатите,слава богу няма им нищо.
Всички болни да се оправят бързо  Hug

# 189
  • София
Помня те!  Simple Smile

Честита нова бременност, лека и безпроблемна! Чакам си личното. Simple Smile

Благодаря за пожеланията Juana! Simple Smile Пратих ти личното.

# 190
  • Sofia
milena000, голям ужас сте преживели. Shocked
Слава богу, че всичко е наред.

Sunnily*, вие за кои кандидатствахте?
Иначе съм съгласна да си направим една градина, за Радето всички учителки викаха, че и 10 такива можели да гледат, така че май няма много проблеми да ти създава.  Laughing

# 191
Меле milena000, направо ми настръхна косата  Shocked Добре че нищо ви няма.

Ninche, лека и безпроблемна бременност  Hug

# 192
  • София
Gigi, благодаря ти за пожеланията.
Ти да не би да роботиш в Он Травел.

# 193
Gigi, благодаря ти за пожеланията.
Ти да не би да роботиш в Он Травел.

Grinning не съм аз  Grinning

# 194
  • София
 Grinning аха - реших, че сме колежки просто.

Общи условия

Активация на акаунт