От ъгъла НОЕМВРИ цял се е показал,а и бебчо близка дата си е набелязал

• 11 872
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Рени, щом така ти е казал лекаря значи няма проблеми Peace
Моме Катерино, ако много те е срам да взимаш нещата които ти дават им кажи да ги носят у нас Joy
За подарък и аз не изпитвам необходимост. Достатъчно е, че ме кара се чувствам като най-специалния човек, който ще направи най-голямото чудо в целия Свят - ще родя нашето бебе Heart Eyes После като започнат денонощните грижи мисля, че това чувство ще изчезне, но за момента е прекрасно.
Въпреки това мисля, че татковците, които се сетят самички да подарят нещо на мамите заслужават да ги сложим на първа страничка Joy Ние няма да фигурираме, но то пък не може всичко hahaha

# 211
Въпреки това мисля, че татковците, които се сетят самички да подарят нещо на мамите заслужават да ги сложим на първа страничка Joy
съгласна hahaha

# 212
  • някъде там
madchen, сигурно е така, но някак си като през цялото време нямах никави проблеми сега малко се стреснах като ми казах това накрая Cry

за татковците, които се сетят мисля 4е 6те заслужат най-големи по4ести и по не6то специално от нас, аз ли4но на на6ия леки4ко му про4етох една статийка не6то от сорта какво да подарим на новороденото и там пи6е6е за татковците какво да направят за мамите Simple Smile 6те видим дали 6те има резултат, а може 4овека да го е забравил ве4е Simple Smile

# 213
  • София
Момичета, качила съм снимки на Василия в албумчето. По-късно ще се включа с подробности, че сега ни чака кърмене и къпане Hug

# 214
  • Варна
Цеце голяма сладурка е малката smile3522 И какви устнички има.... пу пу  Flutter

# 215
Абе,родили вече мамита,един глупав въпрос-с какво обличат и завиват бебоците в болницата,ние ли си носим или там си имат?Ако е второто,може ли ние да си носим наши неща,а не да ползваме болничните?
Цеце,много сте хубави!!Пу да не са ви уроки!
Всъщност всичките ни бебоци са много сладки,мамини душици! Hug

# 216
Не бях гледала бебета от онзи ден-много са сладки всички!Да са ви живи и здрави ! /бях забравила колко са миниатюрни новородените/.

# 217
Мале-мале, какви са хубави бебчета. А каките какви очи са ококорили Grinning Много са сладки дечицата, а родителите на снимнките изглеждат толкова щастливи и горди! Да са живи и здрави всички! Hug
А на нас, които ни предстой - дано и ние имаме толкова прекрасни бебчета!

# 218
Цеце,много сладка бебка!!!
Малеее,колко са малки тия бебочета,направо не мога да си представя как ще гушкам такова крехко създание.

# 219
Мерги,нищо не носиш в болницата за бебето - имат си завивки и одеалца.Някъде май има недостиг на ръкавички ,та евентуално ако се сетиш сложи един чифт в торбата Wink

Цеци,добре сте си дошли с малката Hug Отивам в албумчето да я зърна Heart Eyes

Катеринке,много ти се радвам колко си откровена и чистосърдечна Hug Честито ви матраче!

А мен ми е едно такова спечено и нервно,немога да ви опиша.Днес две наглед елементарни случки ме изкараха извън равновесие.Първо едни отрязъци от направленията ми за последните изследвания,дето ще ги връщам на док,потънаха вдън земя.В един момент си помислих че не съм наред с главата.Бях убедена къде ги оставих,после търся няма ги.Обърнах всичко и няма.Оплаках се на мъжа ми и той вика "абе някъде ги духнало....." и само като ми каза това се сетих че ги бях оставила на масата пред отворен прозорец.Погледнах под леглото и верно "ги отдухало.......... #Cussing out" Еййй ама мисля, че милион нервни клетки си отидоха за ей така няма нищо Tired
После нали ви казах че ще се правя красива,боядисах се.Стана време за къпане и изведнъж търся шампоанчето и маската които са към боята и няма никоййййййййййй Sick Точно така и аз позеленях,тръсих сигурно 15 мин вече трепереща,за кой ли път ровя навсякъде,а мойта кукла си ги харесала поиграла с тях и захвърлила в един ъгъл дето хич нямаше да се сетя да погледна......... ooooh!
Оххх малко се поразтоварих,извинявам се.Ама до скоро не ми пукаше за нищо,но вече макар и несъзнателно такива мисли ми се въртят в главата ,че ме избива на.. #Crazy

# 220
Simple Smile днес отхвърлих доста доста работа ...

Лили - аз още не съм минала по тоя път,но няма да се учудя,ако милото ми подари само букет.Та той днеска ми направи официално предложение за брак  Laughing Ние сме с някакъв много странен ред на събитията. Решихме,че ще се подпишем,после се чудихме точно кога и дали въобще все пак да го направим...после беше преди беба да се роди...после след това ... сега накрая се сдърпахме и решихме,че няма,защото никой не е правил на другия предложение за брак... и накрая той взе,че ми направи... и беше много романтично и миличко  Embarassed  Но... все пак на изписването не очаквам нищо друго освен букет!

Ам... това е от мен не се сещам какво друго да кажа... утре в 8ч приемат в болницата и така...стискайте палци

# 221
Дес,мерси за отговора,ръкавички съм приготвила даже няколко чифта,но се чудех дрехи,одеала или нещо друго дали трябва.А това за нервите,няма как да се избегне,а и ти след два дни влизаш в болница,та сигурно ти е още по-напрегнато.
До колкото си спомням на първи ще имаме още няколко бебчета  Hug супер

Просто аз,честито!!!И какво сега,кога ще имаме подпис?Решихте ли?

# 222
Абе ние уж отдавна сме решили ама...да ще подпишем ама след това - аз му викам да мине време да се възстановя,той иска по-раничко ...не знам ще видиме как вървят нещата  Laughing

# 223
Ам... това е от мен не се сещам какво друго да кажа... утре в 8ч приемат в болницата и така...стискайте палци[/b]

Аааааа,това съм го пропуснала,нали беше на 31?

# 224
  • някъде там
ЧЕСТИТО !!!!!!!!!   married newsm51
Остава от теб да го приемеш нали ? И при нас е такава ситуацията Simple Smile)) може и мен да ме изненадат  /е аз си имам нещо като годежен пръстен подарен на 14.02 с не съвсем напълно предложение, но все пак/
 newsm10 успех утре стискам палци, бъди спокойна всичко ще е ОК имаш нашата подкрепа

Общи условия

Активация на акаунт