От ъгъла НОЕМВРИ цял се е показал,а и бебчо близка дата си е набелязал

• 11 684
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
m_face,много се радвам,че прегледа е минал успокояващо ! Много е важно и знам наистина какъв камък пада от сърцето!

Галакси - малкия наистина е голям сладур  Heart Eyes  Мале...скоро всички ще си гушаме бебоците  Crazy  Аз като си погледна корема не мога да повярвам,че след 2-3 дни ще бъде празен,а съдържанието ще е в ръцете ми  Crazy  Не знам при вас как е Laughing

А за таза,наистна сме говорили,ама ми се щеша малко по-концентрирано сега...та ако вес пак някой знае нещо. 
Valenciq  ... 2см не са кой знае колко много. Това значи,че няма осезаемо да се усети - тъкмо докато се смъкнат натрупаните килца и той ще се поприбере  Thinking

Сладурке - ами аз след много четене разбрах,че при всеки е различно  Laughing  (редовния отговор) ама... зависи колко са ти разтегателни мускулите - има си и специални упражнения за стягане след това. Иначе казват,че след около половин година вече няма никакви проблеми (като махнем изключенията...които винаги има,както има и ужасни последствия и от секцио... но да се  Praynig никоя от нас да не попада в тези изключения! )

# 76
Добро утро!
ЧЕСТИТ СИН НА LONITA! Е ТОВА СА МЪЖКИ МЕРКИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! МАМА ДА ИМА МНОГО КЪРМА, А ТАТИ ДА ПОМАГА ВИНАГИ!
И моя бебо ме е нападнал. Много мърда и предизвиква твърде чести контракции. Дано устискам до 1-ви Praynig
Стискам палци и на момичето (е36), което е било при нас за кратко. Дано се включи скоро!
Галакси, ще се справите, но май хич не е лесно. Успех!  bouquet
Бебчовците ви са много сладки, пу да не им е на уроки!
Въпреки, че съм качила вече още едно кило вчера в 22 часа милото ходи за яйца и ми прави пържени филийки. Сега пак ми се ядат - е това ако не е здравословно хранене hahaha
Болки в дясно и аз имах много вчера. Затова само влизах набързо да ви прочета и не съм писала.
Май и днес ще съм с повечко контракции. Отивам да полегна. Лек ден на всички! Hug

# 77
chestito на мама Лонита, да радва мама и татко и да слушка,4е.....Simple Smile
Добро утро на вси4ки ви мами, кой с кореми,кой без корем ве4е.Спахме добре, майка ми я инструктирахме да спинка при бебо да си взема малко дрямката,то голям кеф бе...изцедих се в4ера и за през ноща имаше папу:),той бил спал мал4о и не се е будил мн, ама нали е на мама 4истинка и не може да седи наакан ,само да пусне нещо в памперса и запо4ваме киселите физиономии и ревовете, не захапва гърдата, колкото и да е гладен,ако е насран!,4удоооооооооооооооооооооо:)
Сега спи катоо, пън, келеша му с келеш, сладур4ото на мама,
totonto и аз искам да си говорим мн за вси4ко,ще се възползваме еееее:)
хайде лек ден.аз май няма да гласувам, 
.....................еееей да си върнете 4асовниците!

# 78
Честито на lonita! Да е Жив и здрав малкият мъж!
Моето бебче Боян, което се роди на 21.09, забравих да спомена 41 см, започна да наддава яко последните дни и в най-скоро време, пон или вт ще вляза в болницата, за да свикна с режима на бебчо. Когато майките са изписани, а бебетата остават в боницата, лекарите питат дали майката иска да постъпи в болница. Това не се покрива от касата , разбира се.45 лв на ден.
Сега хвърча по магазините и пазарувам, пера и подготвям.

# 79
rhea колко тежи мъника сега  Heart Eyes   В края на другата седмица ще се гушате вкъщи май  Hug

# 80
Честит син на  на lonita! Да е жив и здрав!

rhea, браво на Боян! Сега е най-сладката подготовка, без особени притеснения, катов знаеш вече, че е стабилизиран. Пожелавам ви бързо завръщане у дома!

ProstoAz, незнам колко се разширява точно таза, но със сигурност си връща размерите. И без упражнения също  Laughing Може би времето е индивидуално за всеки, но като те гледам теб  /структурата ти/ мисля си, че няма да чакаш дълго  Wink

Сладурка, напротив, много пъти ти е отговаряно точно на този въпрос. Вярно, че е специфично и всеки случай е индивидуален, но аз лично съм чела момичета от темата, които ти споделят, че нищо не се е променило. Аз самата също съм ти писала. Дори и една мама от октомврийките беше пуснала тема и в последствие беше писала в нашата за резултатите /в по-големия процент без проблеми или временни такива/.
Само че, на теб явно не ти се иска да чуеш, незнам защо  Laughing Навила си си на пръста и това е. Ама, в крайна сметка твоя работа си е решението как ще родиш  Laughing

# 81
арабела  до сега се бях заровила и това,което намерих съвпада напълно с това,което казваш - че се възстановва. Ама то щом са 1-2см...не е голям проблем.Аз понеже сега не мога да преценя с колко се е разширил и реших,че никога няма да си взляза в старите дънки и,че тялото ми завинаги ще се промени...но доколкото виждам и чета,не е задължително  Laughing
А пък и да си призная - имам болки в кръста,но не са кой знае какво! Не знам каква е точно болката при разширяване на таза  newsm78

Ох...днес е едно супер гадно време...а аз искам да се видя с един милион приятели,че после един месец - няма да мърдам сигурно никъде.
Момичета - ще гласувате ли??

# 82
Добро утро и от мен маминки бъдещи и настоящи Grinning Аз станах днеска рано(снощи също успях да поспя 3-4 ч. Party) Аз вече направих закуска на милото изпратих го да работи,поизчистих и сега ще ви досаждам Mr. Green
Арабела,знам,че са коментирани нещата неведнъж,но явно съм позабравила,а и повечето отговори в другите теми бяха малко уклончиви..То е повече от ясно наистина,че при всеки е различно,ама пусти страх от всичко Embarassedвсе пак не се ражда всеки ден,не е като рутинен АГ преглед.Благодаря все пак на всички,които отговориха директно,защото повечето отговори бяха преди от сорта на"възстанових се бързо",ама кое се е възстановило бързо....Няма повече да питам,то е ясно,че поне аз се оставям в ръцете на лекарите икаквото те решат,тука всеки ден научавам нови неща около нашето АГ и вече се отказах и да знам и да питам,само се моля всичко да мине добре и за бебето и за мене,струва ми се,че преди бях по-куражлийка,ама вече не мислим само за себе си.
Аз пък няма да ходя да гласувам,бях решила,но тука при нас няма и смисъл,то е ясно кой пак ще ни е кмет,нашия район е апетитна хапка и няма да го дадат.Пък и времето е само за търкаляне вкъщи. Embarassed Mr. Green

# 83
ДОБРО УТРО И НЕКА ДА БЪДЕ ХУБАВ ДЕНЯТ НИ, НИЩО ЧЕ Е ВЛАЖНО! newsm03 Two Hearts
m_face знаеш ли, че моята доки излиза в отпуск за малко дни, и ще я замества твоята доки. Нищо чудно и при нея да се случи, но съм спокойна, защото зная че е много добра и тя. Peace
ProstoAz зная, че таза се разширява с тези 2 см., и се прибира в рамките на половин/една година. Но от приятелки виждам, че е различно възстановяването, зависи от мускулатура, структура. И аз си искам моята форма отпреди Praynig Лично аз смятам да тръгна на плуване, но от кога не зная, щото си има период на чистене...., кърмене (дали ще мога да изчезвам за два часа, не знам) и така. Но ще се справим!!! newsm10
Galaxy_25 хуаво е с маминка до теб, нали? Ами то като се сетя как си "отсвирих" тактично свекито да не идва при мен, и аз смятам да блаженствам като теб Joy
TIHA VODA въобще не споменавай годинките, защото като се сетя как я карам сега и как преди години, направо ми иде да седна да си пиша мемоарите Thinking
sladurka мисля, че е нормално да има изпускане когато си бременна. Имах го с първото, а сега и с второто. Навсякъде пише, че е нормално и се възстановяваш после. То е и така. Но много са важни тези упражнения, със свиването и отпускането на таза. Много помагат. Няма да ходим с памперси, яяяяяяяяяя Crazy И да сме спокойни - бил важен вътрешния мир, не че го имам постоянно, но поне се опитвам.  #Crazy
Някой да ми сподели, каква нощна лампа е приготвил за стаята на бебо, ще ми се да си взема такава, която да намаля светлината, на степени, не знам. Пишете, ако сте измислили нещо?

# 84
сладурка, млада си, слаба си, преполагам не си била отпусната преди бременността, не носиш твърде едро бебе, първо раждане - не го мисли, няма да имаш подобни проблеми   Peace
Пък ако можеш да родиш секцио, щом си по-спокойна и имаш други показания /примерно спина бифидата/ - пожелавам ти го  Hug Поговори с доктора ти пак, постави му ребром въпроса. Щом и свекърът ти е лекар, не се ли познават, да поговорят като колеги, не сте толкова голям град все пак?

При нас времето е прекрасно - хладно е, но пък слънчево, без вятър, само за разходки  Hug
Вчера сутринта бяхме в Морската градина, такъв кеф - няма много хора, спокойно, листата пожълтели, почервенели,една красота. Пихме горещ шоколад с малката, събрахме си и листа за есенна украса, правихме си снимки - супер беше! Днес пак  Laughing Само дето в момента ме боли леко главата, дано мине до обяд  Confused
Пък после, ако няма много народ, ще гласувам. Ама ако има много хора, не ми се чака и ще пропусна, въпреки, че ми се иска да упражня правото си на глас  Blush

# 85
Тотонто и аз се чудя за тая нощна лампа  newsm78  А е в списъците за днес и утре (че после ще ми е трудно  Laughing ) ...
Ние тук в Плевен май нямаме много много къде да плуваме (един закрит басейн метръд на два Sad ) Но ... веднага щом спре да ме боли много операцията скачам на велоаргометъра!   Grinning
арабела  завиждам ти много за времето - тук толкова мрачно и влажно  Close 
И аз мисля да ида да гласувам ... за който и да е

# 86
ProstoAz тези, към които съм се ориентирала към настоящия момент са настолни лампи, които регулират светлината като ги докосваш - топлинно или чрез контакта, който регулира светлината на 3 степени. Проверявала съм в магазини и струват около 120 лева. Има на Чико някакви, но те са по-скоро за бебо да не се плаши на тъмно , а аз искам да използвам за кърмене, сменяне на пелени и т. н. освен за постоянното светене през нощта.
По време на студенството си имах такава, която като я докосваш и применяше интензитета на светене, е как не мога да си я открия сега..... .

# 87
Аз също се чудя за лампа и нищо не ми харесва по магазините а трябва да взема.Вече искам да идва сряда,да ме приемат в Шейново и да си чакам появата на рожбичката в четвъртък.

# 88
bilba1 толкова малко ти е останало и ще си видиш бебока. Какво по-хубаво от това. Използвай се времето да си набавиш неща, които си забравила например. Да ти мине времето в подготовка за посрещането на мъника. Блазя ти!  bouquet Аз онзи ден казах на моята доки, че нямам търпение да се появя в родилното за раждане, щото бях там за меренето на тоновете, а тя така се засмя. И пак чух едно бебче да мрънка, ама те са такива бонбони.............
И си говорихме преди за преглед за разкритие, а забравих да ви споделя, че и на мен ми направиха и въобще не ме боля, дори нищо не усетих, Така че НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ОТ ТОЗИ ПРЕГЛЕД!
ХАЙДЕ ЗАСЕГА ЧАО, ЧЕ ОТИВАМ МАЛКО НА РАЗХОДКА! newsm44 smile3503 СМЯТАМ ДА СИ ПОТЪРСЯ И ТАЗИ ПРОСЛОВУТА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА КЪРМЕНЕ.
и представяте ли си с тези подготовки за кърмене, да се случи нещо да нямам кърма..............е, не знам какво ще правя, а и не ми се мисли - сигурно ще възхвалявам адаптираните млека и ще има да ви питам каква марка да използвам..... Thinking ЧАО smile3506

# 89
Добро утро! Hug

Честито бебче на мама lonita! да расте здраво и добро бебче и бързо възстановяване на мама! smile3525 smile3525

Ние поизчистихме с милото и след малко ще идем да гласуваме и да напазаруваме нещица за хапване.

m_face,  благодаря за успокоенията, защото снощи беба толкова се беше развихрила в корема, че сериозно се уплаших какво става... Confused започнах да търся разни теми във форума и си напълних главата с глупости и така се скумросах, че уплаших мъжа ми и той ме "заплаши", че ако продължавам така да се навивам на глупости ще ми спре достъпа до форума  Blush Embarassed Днес е малко по-кротка, но пак, от време на време, така опъва ту в ляво,ту в дясно, чееееееее..... #Crazy

Ама то май наистина от по-сериозно пищещите мами само аз ще остана в темата ноември месец... newsm12 Всички май ще си гушкате бебоците до към 17-18ти...Ей, да идвате да ме наглеждате Mr. Green Аз ще си измислям заглавия и ще си пиша сама... newsm62

А за изписването аз мисля боди, ританки и т.н. и отгоре едно като космонавтче ама от вътре памучно, от вън рошавко (сложила съм го в покупките) и после порт-бебе и...дядо Наско да е затоплил добре колата, че нали до ТЪрново ще трябва да се приберем Heart Eyes Grinning

Хайде целувки от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт