~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 794
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Дани ,извинявай миличка но виновен е мъжо Той като е в къщи хич не обичам да постя защото аз обикновенно когато постя не мия подовете и обичам да се поопъна ,или казано обичам да помързелувам

Затова пък го излъгах ,преспах малкия с него и изчезнах с малките в хамем Оставих му Сафия
Нали знаеш че не оставям малкия сам  и така ми е хубаво след хамем  Алла  ,какво удоволствие
Утре не се заричам че ще постя При децата има два почивни дни защото във вторник е национален празник  ,но незнам дали ще работи зъболекаря Имам час за сутринта щЕ  отида и ако не работи ще постя  newsm78

Ти каква леща готви При нас има много видове манджи за леща  Децата я обичат и особено Мохамед Амин ,но му е абсолютно противопоказано  и отдавна не съм я готвила

Значи има леща с зеленчуци ,малки кубчита от моркови ,картофки ,и лифт или бяла ряпа
Другия вид е с ъс сшембе  телешко или овнешко и чревца
Има и с сланина     Има и с   пиле  ималко особени подправки ,казват се мсахан
Леща се слага и фул ,сушена бакла   и пиле   Казва се трийт  Поднася се с мсиммен

Това бе кратък справочник за лещевите гозби  тук    chef

Мария  ,Любето ,Миленче ,останалите емиратки   къде сте newsm78 Да няма нещо интересно като събитие  че ние да не знаем Какъв е този концерт   newsm78

Весси  благодаря за сутрешното кафе ,малко със закъснение

# 226

между впрочем килима е като нашия в гостната

нещо  традиционно от тук чепиците са за мъже

# 227
Само да ви пожелая лека ве4ер Hug
Обещавам утре да пиша.Добре сме,но нямам никакво време,даже и на Марси не можах
да изпратя материала Embarassed Embarassed
утре съм на гинеколог(профилакти4ен) и ми е едно такова...... Crazy
Свеар,утре сядам да ти пиша Hug
Между другото тук сега са много модерни тези ръкави.Днес пробвах 2 абаи с огромни дълги ръкави.Интересно седяха,но ми се сториха неудобни,заради децата,4е като тръгна да ги храня,как ще ги запрятам Laughing.Също и ръкави като наметало(ама обяснение) огромни и мнго широки.
Хаиде,сън4о ме вика,отивам да му разкажа приказка Hug

# 228

Приятен понеделничен нов ден

# 229
Ей докато влезна и всички сте се преместили по леглата .
Мърси , извини ме ще се реванширам за това , че те зарязах така тази вечер . Heart Eyes Hug
Зълва ми си тръгна току що и аз минавам да ви пожелая лека нощ и сладки сънища .

# 230
ДАНИ аз тъкмо да вляза и ти излизаш Rolling Eyes
за месеника
1-1.5 кг брашно
15 гр.мая,
1 яйце
малко олио или зехтин
и около 500 гр топла вода/ти ще си прецениш колко/+малко сол
замесваш тестото и го оставяш да втаса
плънка
4-5 яйца,сирене,2-3 лъжици кис.мляко,+малко сода бикарбонат/по желание/
след като е втасало тестото се разделя на 2 топки и всяка се разто4ва на тънак лист който се намазва с олио и се поставя плънката навива се на руло -тук има 2 вариянта или навиваш рулото на охльов или го нарязваш на пар4ета слагаш в тава и намазваш с яйце и оставяш пак да втаса,след като е втасало за 2 път пе4еш-да ви е сладко
моми4ета от както се роди даяна съм на дискоте4ен режим-т.е стоим по4ти до сутринта и след това си отспиваме,сега оба4е когато бяха тук нашите се нау4ихме да заспиваме и ставаме рано и ве4ер съм в такава летаргия -като ме4ка в зимен съм,денем пък гоня хлапетата да си наваксат ,4е от толкова скитане са изостаналли с уроците ,затова и по рядко пиша
Дани пишеш за флексовете и аз не знам как им казват в бг-само с ядене на такива и нищо друго братов4едка ми е отслабнала мисля и аз от утре да запо4на,стискайте палци 4е бая имам за  сваляне

# 231
Деска , пак съм тук !
 Party Party Party
Децата заспаха за отрицателно време , много ги обичам като спят .
Пусто все на бели налитат  #Crazy !
Мерси за рецептата , тя е подобна на една рецепта , която ми дава Другарче , преди време !
Наистина става страшна вкуснотия .  chef
Свеър , аз лещата днес направих по начина на майка ми .
Леща , лук , морков ,кервиз , чесън , домат и подправки  .
Вариш и след това запържваш .
А иначе от мароканските лещени вкуснотия тази с пилето и мсъммена най ми допада .
Миленка , много са ти готини децата ! Hug

# 232
  • Монреал
Добър вечер, момичета!

Гледам почти всички сте си насложили нови снимки по аватарите - страхотни са всички дечица и много пораснали всичките!

При нас е бъркотия - кашони навсякъде и много стрес.

Много поздрави и целувки на всички вас - отивам да спя, че съм много изморена.

# 233
  • O.A.E./ Пазарджик
Dobro utro!
И аз като Милена от нямане на време не пиша. Нали се оправи времето тук и не се спираме.
В гадния трафик едно ходене до Дубай + моткането по центровете или парка отнема поне 5-6 часа. После къщната работа и докато седна само ви изчета и заспивам на компа. Joy
Е и сега слушам , че малката се е събудила и ръмжи. Но ще я изчакам да се разбунтува Laughing
Не сме ходили и у свекървата вече 2 седмици и те подпалиха телефоните вчера, та ще ходим нататък.
Иначе нищо ново при нас.

Лек ден и положителни емоции   bouquet

# 234
  • по пътеката
добро утро, моми4ета! дани, споко, знаех си, 4е зълвито няма да пропусне безплатната ве4еря!  Mr. Green
деси, това е малко като на крокодила идеята, плънката нали може да е всякаква? newsm78
как се 4исти с такава абая, моля? аз не съм ли с панталон и блуза, запретнати ръкави, направо по-скоро аз да влизам в пералнята цялата, отколкото да свърша полезна работа!  но тези с  ръкави дето се премятали и ставали като покривало на косата, ей с такава е била на подписването момата на която  пуснах снимките в албума, много е била красива абаята и е била от сауди, цветна оба4е! жалко , 4е не ходих тогава да я снимам!  Confused

# 235
Ехо привет и от мен !
Снощи щях да умра от болки в стомаха .
Пуста лакомия вчера на обяд хапнах 1 чушка люта и до към 23 и малко бях добре .
След това като се почнаха едни болки , драйфане , потене все едно ще раждам или съм на заколение .
Не е истина , мъж ми като се дойде и се хвана за главата .
Започна да ми се кара , че съм бела на земята , защо съм местила сама диваните . Наредих му да ми донесе леген , че не мога да се мръдна , да ме масажира по гърба , защото болката ми се разсея и на там и да ми донесе хапчета .
Така още 2 часа се мятах , като риба на сухо и след това ме успокои .
Днес уж съм по-добре , но още не ми е много комфортно в кожата ми .
А Мърси , съмняваме ли се то " вълка кожата си мени , но нрава не " !
Миме , браво на вас излизайте и заради нас , че тук не е много за разходки вече .
Тонка - бонбонка , стягайте багажа , че не остана време ! Hug
Самира , ми е на градина и аз съм рахат така поне до 4 си почивам на спокойствие .
Лек ден момичета !  bouquet

# 236
Лелеее, Даниии, пази се ,бе мила!! Как така дивани ще местиш и ,че и люто натова отгоре ще ядеш!! Да ти се накарам аз! Пази ни племеничето!! То нали всички сме лели  Laughing. Дано се чувстваш по-добре вече  Praynig
Дани 2, и аз ги обичам тия женски събирания. И ние така по комшийски много се събираме. Аз много обичам да има хора вкъщи. Много весело става  Laughing
Миле, Миме, кога е фестивала? Ние май януари ще идваме, но хич не ми се иска да сме по негово време  Confused. Голяма навалица и задръствания.. Аз тогава съм в сесия и от тая гледна точка ще ми е удобно.. ще видим как ще го съгласуваме с моя човек  Thinking
Аз днес кръшнах от лекции  Blush, оставих малкия с баба му и се пуснах в градска отпуска  Mr. Green.. Имах малко работа из града, пих кафенце с приятелка и свежичка се прибрах да отменя мамито, че Тарлинов я беше оставил без силици вече  Mr. Green  Laughing..Голям бандит това човече...Всеки ден докладвам на баща му кви ги е свършил и той гооорд - ще се пръсне!

# 237
МАРСИ плънката може да е всякаква,и аз като теб не съм ли с панталон-като загубена съм
ДАНИ и аз като прегреших веднъж спрямо диетата и само дето не пукнах а с дом.работа по леко особенно в твоето положение-не е заек да избяга
ТОНИ и на теб не ти завиждам толкова пъти сме се местили 4е ве4е видя ли кашон и полу4авам алергия Sick

# 238
  • In a surreal moment!
Добър ден и от мен - много студен и ситен дъждец , ама и аз пантосвах по работа - градско . Купих на шефа каракуда - ама се прецаках , щото си мислех , че ще е вкъщи да си я изчисти - да ама не  Laughing Mr. Green #Cussing out Той при майка , някакви решетки правел - уфффф .... Няма как ще залягам над рибоците - вън  Sick , не става вътре , като се разхвърчат люспички - оле-ле ! Ще има почерпка и за черньовците - как се облизват самоооо... Искам и аз малко топлинка .... и слънчице ...

Лек ден на всички !

Дани - гърло , г.з затрива , нали знаеш !?!
И какви са тия щуротии с дивани - чакай още малко де !

# 239
Добър ден и о мен   bouquet

Преди малко се върнах от чичо зъболекарчо и на обяда Моето момче вида че връзвам на момоичетата ластици на глвата и през 5 мин миплаче да му правя и на него  Blush  
Че от всичкото нагоре  и два иска  #Crazy

Дани, по леко с лютивото   Не е шега Малко ти остана Пази си че да не съпаляваш после

Дтти   и аз имам алергия от кашони  #2gunfire  Толкова държави толкова градове че ми прилошава като си спомня ooooh!

Манел къде сте вие

Весси ,значи скоро ще сте заедно   HugМного радостно

Другарче   къде се загуби    Той    чичо като си е в къщи май съвсем се разтапяш     bouquet

И   аз съм така всичко ми е с краката на горе   А за чистенето   и аз съм с колон и тениска  

Марси тези ръкави трябват две прислужници и  марокански характер Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт