~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 799
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • по пътеката
хахахха, празника на тунис е, на президента , в лилавко е вси4ко! големи украси, абе ще снимам споко! национален празник, няма как да не го уважим, всъпва във власт сегашния президент бенали, 07.11.1989! за малко да изтегля линда за тази дата, ама не стана!

# 211
Ми много сте избързали с Линда .
В същност кога ти е бил термина ?
Момичета , лека нощ !
И аз отивам да се гушкам с децата .
Сладки сънища ! Heart Eyes

# 212
момичета,Мохамед Амин не ме остави да пиша гледа Ну погоди

В този линк дето ни го даде Миленка има и ну погоди заедно и със сънчо
от дясно ще го намерите

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 01:05 от svear

# 213
# 214
Добро утро, девойки  Mr. Green!
Хайде на кафенцето!

Приятен и усмихнат ден!!

# 215
Веси , мерси за капучиното включвам се незабавно !
Ма да знаеш , че съм минала покрай девойките , с три деца определено !!! Whistling
Днес ще залягам над тенджерите , че ще идва зълва ми .
Даниелка , е пак на избори и предполагам всички дето сте в БГ сте по градинките и парковете .
Дано не си остана сама и днес .
Мърси , я няма и нея на празника на президента е .
А Свеър , пости !
Снежето , къде се изгуби ?
Наоколо съм ... до кухнята и обратно  !

# 216
  • In a surreal moment!
Кака ти е тук - ни бой ся !  Wink Laughing Опитвам се да си прошнуровам дневника - не мога да си вдяна конеца - много съм зле с очите вече - то и май за това ме боли глава през ден - инат , не отивам на доки - какво плашило ще съм с цайси  #Crazy мъкааа

Пийнах си малко кафе с мнооого мляко , закусих със сладорийки от раздавките , избори не ме интересуват - с вас съм . До кухнятя няма даже да притичвам , ай стига с туй ядене - шефа е в гаража цял ден , довечера ще го храня с квото има - от това малко , от нонова и така ....

При нас е мрачно и студено , казаха , че идва сняг - не е за разходки , поне за мен и нежното ми тяло  Laughing Laughing Laughing

Приятен ден на всички ! Heart Eyes Hug  bouquet

# 217
Леле какче , как се радвам , че си тук !
Аз наистина си помислих , че ще си кукам сама тук цял ден днес .
Аз доядох череалите на Самира , и друго не смея да хапна .
Вчера от тая торта от кво ли едвам спах добре .

# 218
  • In a surreal moment!
А сега ми просвети какво е череали ?!? Аз гледам "Танцувай с мен "2 през нетерра - голяма забава !
Още се мотам с тоя дневник .... ама като не свалям очи от компа ....Simple Smile
Като догледам ще вкл. Скайпа .

# 219
Другарче , бат Митко не може ли да ти помогне ако е по добре с очите !
А и да посетиш лекар , че може още по-зле да станеш .
Очалки или не важното е на теб да ти е добре и да не те боли главата .
Шефката още не е дошла ! - ма много и здраве .
Аз днес за обяд правих леща , не съм яла от месец и нещо и ми се дояда , а за вечеря ще правя гюведжета .
Череали , са зърнена храна от сорта на овесените ядки , но за децата са с шоколад .
Моя е включен от както съм станала .

# 220
Дзак и от лелка ви

Моето съкровище днес е у дома и не постя

Чак сега и мен ме огря че череали при нас ги наричаме  Корн флекс  Joy

Като приключа с тестото и намеря време надничам пак

Дтти  къде се загуби от вчера мила Да с е   оговорим за утрешния пост    bouquet

Другарче я да отиваш на чичо доки     bouquet

Марси   ама то вашия голям президент Да не би да подготвя и сина си след като го снемат Както и всички арабски президенти То за тях демокрация няма
А пък виж и Путин така го измайсторил със първия министър    Mr. GreenКойто един път вземе власт не я пуска  Mr. Green

Мохамед Амин от сутринта си прави гаражи за колите  от възгравниците в гостната И той като чичо си Митко по колите и гаражите си пада Joy

# 221
Привет момичета  Hug

Минавам набързо само, вместо почивка, че нямам много време сега.
Първо да ви благодаря за милите думи и комплиментите по адрес на моята персона, макар да мисля, че го правите повече от любезност и добро възпитание  Joy И вие всички сте много сладки, а да не говорим за децата ви - направо ще ги схрускам  Embarassed

Преди малко си изпратих родителите, че ги чака път, а времето тук е мноооого кофти - всеки момент ще завали, даже го дават и сняг. Иначе аз от сутринта съм яхнала яко кънките и тичам нагоре-надолу. Иначе ако знаете какво женско блонд парти си спретнахме вчера с маман. Точно срещу нас имаме една комшейка с която те са приятелки, а пък ние с нейната дъщеря. И отидохме уж за следобедно кафенце към 15 ч., а се прибрахме към 22 след 2 чашки вино  Embarassed Joy Изобщо голям смях. Баща ми ни се накара и казва: "Абе не мога да разбера какво нещо сте вие жените. Какво толкова си приказвахте 7 часа, как не ви омръзна да си чешете езиците 4 женски толкова време". Мъже! Какво да им обясняваш. Пък ние понеже и четирите сме руси си приказвахме за бои за коси, за шампоани, за козметика, за мъже, за рецепти, за дразнещи съседи, за още по-дразнещи свекърви /тия дето ги имат де/ и ей такива пирятни нещица  hahaha Та така. Изкарахме си мнооого приятно вчера.

Аз по-късно пак ще намина, може и за повече, но засега ви оставям, че времето ме притиска, а и работата също! Приятна вечер! Hug

# 222
здравейте и от мен
СВЕТЛЕ нямах време,запо4нахме да сменяме гардеробите-лятни с зимни и съответно-малки за раздраване,тези които стават за следващата година и т.н овсен това им правих и месеник-супер стана   chef ве4ерта като приспивах Даяна заспах с нея но после станах пуснах прахосмука4ката и забърсах семята
за обувките-равна подметка определено

# 223
Ето ме за малко и мен !
Ей колко хубаво си го описала Дани !
Как ми липсва една такава дълга приказка с някого ма да ме заболи езика и устата от говорене .
Зълва ми беше до сега у нас дойде на обяд в 13:40 , седна хапна след това се премести в хола и си за прехвърля арабските канали .
Към 17 направих закуска , торта и капучино след което седна за малко на компютъра и в 18 изчезна на разходка .
Каза , че ще се върне за вечеря и ще си ходи .
Аз обаче вечерях току що , не мога да я чакам до 20:30-21 часа и да ям тогава с нея .
Сега като ям късно не мога да обработвам храната и се мъча цяла нощ .

# 224
Деска , много си кратка бе пиле !
Май днес само аз си останах редовна тук !
Свеър , не така де ми аз за туй не пуснах кафе , пък ти не си постила . Naughty
А за тоя корн флекс , хич не мога да го запомня на български . Мислих го половин час и не ми дойде думата и си го написах по тукашно му .
Важното е , че ме разбрахте де .
Деси , какъв е този месеник ?
Дай рецепта на неуките като мен  !!!

Общи условия

Активация на акаунт