~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 807
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Дани ,по полека с тези въпроси   
Едвам се добрах да отговоря за обувките и още въпроси Blush

А и за възпитанието исках да пиша но друг път

Пепи ,значи и ние си вземаме отпуска по скипа  CryДокато свърши отпуската  Sick

Хайде отивам да си изпъна снагата ,докато се произнесе третата молитва Днес в Къщи е Салма и Малкия има с кой да си играе Голямата спи ,а Зина иска да си играе в компата
Заключвам само кухнята че да не измислят някое ново ядене  Mr. Green

Забравих да ви кажа за моята Салма веднъж Мохамед Амин бе сложил в устата дирхам и тя така го удари по врата че той еднага го изплю  Mr. GreenНали ви писах От нея всичко хубаво и всичко лошо у дома  Embarassed Whistling

# 196
Другарче , твоите котаци са като мен !
И аз държа на количеството повече от колкото на украсите . Laughing
Свеър , не се тревожи ще се подготвя прилично с всякакви неща за пийване за след 7 часа .
А за въпросите , ми не са много само няколко са ! Naughty
Ами пика към 1:30 след това към 3:30 и към 6 още веднъж .
Зная , че не е лесно , но ще се справя нямам избор .
А за децата ти Аллах , здраве да им дава , пък такива каквито са нека само са щастливи !

# 197
Добър ве4ер  bouquet

Бог да прости вси4ки по4инали. Praynig
Маи4ице,липсваш ни Cry

Много сте изписали,не мога да смогна да ви из4ета.
Добре дошли при нас  Саня и Правда  Hug

За обувките оби4ам равни или висока платформа.Ток4ета спрях да нося,4е ти4ането след децата ми е мисия невъзможна Laughing
Мъжлето ми е ревниво както по0ве4ето мъже.Имаме си голямо доверие,споделяме и така.Ето снощи някои ми звъни посред нощите.Аз се обадих,4е 4акам една приятелка да роди(мислех,4е мъжа и ми звъни),но вдига мъж,не познат.Мъжо грабна телефона и го смота на бързо ,да не звъни по-ве4е. Mr. GreenХамдулилах,ина4е как ще я караме като сме разделени по 2 месеца лятото Whistling
Свеар много са ти умни де4ицата.Да са ти живи и здрави Hug
Дани,нямам време да правя фигурки определено,но им  позволявам,да режат краставица например(с пластмасов нож) и да си правят таратор Laughing
Дани2 много си сладка  Hug Ех,4е ми домиля за град4ето ми TiredТам ли по4ива лятото?
Правда много ти е сладко моми4енцето   bouquet

Днес прекарахме 7 4аса в един мол с мъжо и децата LaughingТои,не оби4а центровете,но сутринта валя и не ставаше за парк.ГОркия,с 3 женки му олекна джЕба,но сега ни се е паднало,а и да не го обидим Mr. Green
Купих еднакви рокли на Дима и Хая Heart Eyes От давна имах желание да ги облека еднакво.Да ми е жива и здрава каката,ве4е купувам за 4-5 годишни Simple Smile
Халед си поспа на едно диван4е в мола,4е забравихме коли4ката.Сдобих се със нова абая,но обувки не харесах.За дънки и панталони,ще замъл4а,4е срам ме хваща
Крака не ми останаха,тежи ми дупето и ве4е се измарям лесно Embarassed

Хаиде една от мен  и се мятам
http://youtube.com/watch?v=N30MPsEH7LY Joy Joy

# 198
Миле , какви спомени ми изскочиха от детството с този сънчо , чак се отнесох .
Тази вечер мъж ми е на работа и в ресторанта та ще спретна една картофена салата за мен и децата .
Обичам го ма като си е у дома се побърквам да го мисля какво да готвя , а така ми е супер лесно .
И торта направих шоколадова с кокосови пръчици . Много е лесна за правене от полу готовите . Whistling

# 199
zdraveite mamichki! Bog da prosti myrtvite i da pomaga na jivite!....................kakvo da kaja za sebe si....imam dve chudesni momichenca-myja mi gi obojava tolkova che poniakoga az revnuvam.......nosia chehli v baniata,chehli v ejednevieto /v toplo vreme razbira se/,niski boti i botushi zime....a visoki tokove slagam kogato imam sreshta vecher s myja mi-osobeno visoki i efektni--no tova e druga tema:))

# 200
Саниа , на колко години са ти момиченцата ?

# 201
# 202
Обещаното меню за постещите днес !

# 203
  • по пътеката
тази ве4ер слаб трафик май сте вси4ки! newsm78 айде на моабета! Hug баш по арабски!   chef bowuuдани ве4е сложи изкушенията, остана по един 4ибук да достави и малко възглавки за да се опънем по килимите! Laughingкойто може да си нахлузи традиционните  дрехи, ей, 4е картинка ще сме!  Peace

# 204
Дани ,скъпа   bouquet  bouquet  bouquet

Много ти благодаря Извинявам се че сега се включвам ,но мъжо ми доведе и сестра му с сина и най малкия на 15год Тя по принцип вече живее в Америка но още си идва по 6 мес защото сина и е още ученик и правят смени с баща им Г обямата и дъщеря е женена там Ох какво ли ви занимавам с тях
После ми дойде една приятелка ,единствената която имам тук мароканка е Мъжо е бил приятеб навремето с нейния мъж и са отраснали като съседи Те ни помогнаха когато се розболя Малкия и ни намериха техни роднини в Париж  ,първия път де
Когато ходихме този път на децата им е донесла няколко дни вечеря Момичетата и са както и моите Даже учат заедно Ох оплаква ми се че голямата която е на 12г  вчера е лежала в болницата с кръвоизлив при менструация Вече имала е 3 мес подред ,даже не може и дам прев да си сложи горкото На системи е била и аз и педложих да я заведем в следващата седмица в Каза при моя гинеколог 

Да не ви отегчавам ,  bouquetНали вие сте ми приятелките  bouquet

Дани  живат здраве да ти дава на теб и твоето семейство

Помъчи се с куклата Искам да те питам не я ли боли когато пишка Не си ли казвала на педито за това че се напишква Има Правила ли е изследвания на урината всичко ли е наред Опитай днес през нощта и казвай утре Още не и давай чай зелен и портокал или мандарин  и данон след 15ч защото или  действа диуритично т е предизвиква пишане  Моли я да се изпишва преди да заспи директно Ако я преспиваш и след 15мин не е заспала  опитай още веднъж

Дтти   къде се загуби мила newsm78  да не проспа закуската Аз така си дремнах но тати ни събуди

Миленче ,много много   bouquet  bouquet  bouquetОткъде ги изрови тези песнички Че и ну погоди имало    Моите така го гледаха даже знаят песничките за снегурочка и дед мораз  и навремето гледаха детски мултики  по тв   

Дани видях те и аз на бързо   bowuuГоляма сладурана си Да са ти живи и здрави родителите ти и твоя избранник и едно щасливо общо бебче

# 205
  • по пътеката
светле, как няма да й сложат кръвоспращи  веднага в системата поне? има си на4ин да се спре с лекарства, децинон ,памба, разни подобни! взема като мен матернитé превръзки, супер са за такива слу4аи! и какво са и правили освен система, нещо конкретно като лекарства? ехо да си направи след като й спре?оперирана ли е от апендицит? дано се оправи детето, голям шок си е за голяма жена като мене, а за 12 г си представям!
миленке ,аз 4акам някой друг материал от градинката, 4е сега зада4ката е да  наваксваме в къщи, помагай! плийз! и какви за тези линк4ета с ну погоди?????????
дани, много руси мацки ставаме в темата!  bouquet

# 206
Свеър , евала на приятелката ти !
Малко са тия дето се сещат така да помогнат при нужда !
Дано скоро се оправи дъщеря и ! Аллах , да я закриля ! Praynig
Самира , не съм и правила изследвания по лекарско предписание никога .
Два три пъти са и правили по спешност в бърза помощ , но до там са и правени .
Тук нямат практика да правят изследвания на децата .
Мърси , и аз ви чакам !
Но явно не сте в настроение за лаф тази вечер .

# 207
Свеър , нищо не каза за малкия  !
Правихте ли му изследванията , как са резултатите ?

# 208
  • по пътеката
утре сме на празник на децата за 7 ноември и ще ходим с  линда, поканени сме от  три страни! и малко за разнообразие! ще ставаме рано, тати на хамем, линда и аз да се приготвим закуска ,кафе и на хаусу!

# 209
Какво има на 7-ми ?
Тук няма никакъв празник тогава !
За това пък има Епифаня , на 7 януари .
Тогава едно баба от сорта на Баба Яга , носи подаръци и лакомства на децата .
И в повечето големи супер маркети правят шоу за малките .

Общи условия

Активация на акаунт