~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 808
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Ама аз много сам отвлечена Тя приятелката ми от Абхазия се казва Саида ,която живее в Дамаск

Сания ,разкажи за децата си колко са големи Къде учат
За подправката ще търся ,но доколкото разбрах се слага в затър  ,затова е малко накиселяващ newsm78

# 181
Да, Бог да прости мъртвите!

Благодаря ви за топлото посрещане!
За себе си какво да разкажа? От Плевен съм, живота ни разхождаше с мъжа ми из страната, за малко да ни завее в Русия, но уви, откара ни в обратна посока, а имено - София.... Тук се роди детенцето ни! Ако искате да разкажа още нещо - питайте....насреща съм!  Hug
Имам една приятелка, която беше женена за сириец - страхотен човек! Уви, заради гадното ни здравеопазване, и невъзможността му да даде помощ, когато ти трябва - почина! Я, спомних си за него, точно в деня за почитане на мъртвите.... Та от него съм слушала много разкази за Сирия.... Някой ден може и да успея да я видя!
Вие сте като страхотно семейство тук!  Hug
Свеар, да смениха времето още миналата неделя. И сега, като отивам да си взема детето от ясла и то вече е тъмно....Много неприятно, предпочинам пролетта, лятото, Слънцето, топлината.....Еееех, размечтах се - ще трябва да почакам до май  Simple Smile
Другарче, не се познаваме още, но искам да ти кажа, че това е прекрасно решение! Щом така ти подсказва сърцето - значи така трябва да бъде!!!  Hug
Поздрави и слънчев ден!
Ще ви наглеждам!  Hug Heart Eyes

Още веднъж ви благодаря за топлото посрещане!   bouquet

# 182
Здравейте момичета!
Минавам само за малко, че както ви казах днес имам гости, а и денят е такъв, че имаме доста неща да вършим, бяхме на гробищата ... Да почиват в мир всичките ни мъртви близки, приятели, роднини.
Много ви благодаря, че си дадохте съгласието за албумчето и специално благодаря на Мария, че ми даде линка и паролата   bouquet
Вече си направих там албумче и качих снимки. Може да ме видите. За съжаление вчера и днес нямам много време, за да разгледам подробно вашите, но оттова което видях мога да ви кажа, че всички сте страхотни, а дечицата ви направо са .... не мога да намеря подходящата дума - бонбончета, направо да ги схрускаш. Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Аз за съжаление нямам повече време сега, ако мога по-късно пак ще се включа, че утре ме чака отново изборен маратон  ooooh!
Приятен и усмихнат ден ви пожелавам!  Hug

# 183
  • In a surreal moment!
Ах , Бонбончеееее  такава сладост сииииии .....  Heart Eyes
А оная снимка с мистър ББ  страОтно , велико - много добра двойка  Laughing Laughing Wink Mr. Green
А братчето ти е ....карамелено бонбонче , неее   - пияна вишна -- леле идеал за мъжка красота - сори улях се - ама верно много сладък . Joy

Да сте живи и здрави !   bouquet

# 184
Пепи ,я го редактирай  преди да го е прочел Митко hahaha #2gunfire hahaha

# 185
аз довечера ще ви гледам  и  ще си играя с кабела и портативния компа Пепи на помощ идваш ли  Hug
кога е нощен
Само да приключа с обяда за малките и поста за мен Мъжлето ми ще се върне чак по нощите Замина за Каза  Party

# 186
Ето ме !
Лека им пръст и мир на духа им на всичките ми близки , които ме напуснаха ! Praynig
Аллах , да ми ги пази и отреди достойно за тях място !- Амин .

Исках да спретна една торта от полу готовите , но съм забравила да купя масло и по тази причина ще направя кекс .

Свеър и Деси , леки пости !
Изненадах се от кафето на Деси , аз за днес мислех да го пусна по-късно да не ви дразня !
Другарче , не е ли ревнив бат Митко !!! newsm78

Ха така , я да ви питам - ревниви ли са ви мъжете ?
Моя , да и аз гледам де не го дразня излишно . Blush

Отивам да разгледам снимките на Дани !

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 13:23 от makaui daniela

# 187
  • In a surreal moment!
Шефа е в отпуска - почти цял месец , но има толкова работа по колата , че е все в гаража .
Ревнив ли - хммммм - не е за разправяне - налита на бой .
Много проблеми сме имали - дълга и широка е тя нашата .
Аз обичам да се шегувам - особено с тази му слабост .
Не , че не е имало поводи ........ Wink
Харесвана жена съм била все пак ... Laughing Mr. Green сега ...не толкова ама ...той все се нерви
Правили сме екшъни - носим си белезите .
Сега сме уморени и само си ръмжим като надушим нещо нередно . #2gunfire Joy

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 13:48 от Другарче

# 188
дани 2 и аз те видях  bowuu
Дани по въпроса моя също е ревнив ,но не твърде или поне не го показва-абе имаме си доверие,а ако партньора е решил да згази лука и на въже да го държиш ще го направи

# 189
А така , още нещо да питам !
Какъв тип обувки обичате да носите ?
Високи , остри , ниски , тип бомбе  , маратонки и т.н .

Аз предпочитам маратонки или ниски остри , но не много остри .
На високи токове хич не се чувствам удобно .

# 190
  • по пътеката
мойто араб4е не е ревниво, ама хи4! супер доверие ми има, не знам защо!откакто се запознахме си е все така! щом си ме пуска  барабар петко с мъжете, 4е и на кафе даже  ми е казвал, иди бе!
за обувките, нося вси4ко ,според слу4ая, някой път стискам зъби с кокилките, но за едната красота ,трябват жертви! ина4е маратонки в тунис се нау4их да нося, в бг не мога да сложа да ме убият! освен за спорт! ниски под 4/5 см ток не нося изобщо!а да  бомбета не  ми ходят, толкова съм окръгленка , 4е остана и там да се окръгля!остри, скосени, да!

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 15:11 от marsy

# 191
Бог да прости всички ваши близки починали!
И ние почетохме нашата мила майчица....

Много сладко сте се разприказвали вчера  Flutter

Аз за обувки вече не се качвам на кокили, дюстабан съм и си е мъка, гледам да е нещо с малко токче до 4-5 см или равно, хем да е елегантно, хем да е удобно- почти мисия невъзможна да се намерят такива модели. Тук с всяка изминала година все по-трудно се намират хубави класически модели с качествена подметка и изработка, които и да са на що годе поносими цени.

# 192
Спретнах мекичета във формата на звездички и човечета , та сега щерките си похапват с охота .
Вие правите ли храната на децата с различни форми така , че да ги съблазняват фигурките и да се хранят по-добре ?

# 193
  • In a surreal moment!
Дани - за обувките - предпочитам вече ниски , тип бързоходки - леки и удобни . Преди съм си чупила краката и от високо не слизах - тънки , дебели токове , сабо - така си стоят в шкафовете и килера - имах комплекс , че съм ниска . Сега не ми пука - да ми е удобно пък другото .....

Трити ми "черни дечица " като кажат "мяуууууу" държат на количество , не на форма Simple Smile
Иначе за гостенчета съм се старала - децата обичат да им е шаренка и весела храната - то кой не обича де ...

# 194
аз съм в къщи с това

през лятото я карам например така

А през зимата тип мокасини черни  или ботуши  велурени

Тази година смятам да се вмъкна с ботушките на дъщеря ми Laughing
 Аз по принцип си нося обувки коита не тракат с токовете а ако има токове са равни Заради ,това че в Свещенния Коран е нарикано в Сурата Жени   че не е желателно жената да тропка с краката с цел да привлича внимание

А и по въпроса за ревноста Незнам      Никога не съм му давала повод  Знае че аз самата нямам желание излишни грепаве да си трупам   Жевеехме 4 год в немюсюлманска страна  но не съм имала проблеми  ,може ли защото нося хижаб

Дани пускай  капучино за мен около 7 и половина по бг време че да успея да го приготвя
Вече си направих супичка А от обяда ми оставиха ориз с фиде и пилешка манджа с моркови и картофки и зелени маслинки

Дани ,успя ли да засечеш Самира към колко се изпищква Аз имах проблем със Салма до 5 год Все я изтървавах  ooooh!
Ако си засекла кога точно се напишква малко преди това светни лампата събуди я така че да се събуди добре и съвсем спокойно  и тихо я подкани да се изпиша Не и се карай когато е нощ ,можеш да го направиш на сутринта Не я слагай в гърнето спяща,защото ще свикне да се напишва в сън ,а трябва да знае какво прави
Много е трудно но изисква голямо спокойствие
Също и давах един сироп Ефикал за малко успокоение защото тя па принцип е много възбудена постоянно скача  и е трудно да седне на едно място У нас всички пакости са от нея 

Всичко пипа ,пробва Веднъж намерих една чиния в камерата на хладилника с миризмата на оцет Каза ми че гледала някакво предаване и там правили някакво  тесто
Но тя ни е най с мекото сърце Въпреки малкия понякога я издърпва за косата  никога не му е връщала зА от Зина ,дето не си остава патето в калчища  Joy

Общи условия

Активация на акаунт